Presentaties Makor Reizen

Presentaties Makor Reizen

Overweegt u een verre reis te maken, maar wilt u zich eerst graag oriënteren? Makor Reizen organiseert een paar keer per jaar presentatiedagen op diverse locaties. Tijdens de presentaties krijgt u een goede indruk van onze reizen en kunt u hierover vragen stellen. Bovendien leert u in sommige gevallen meteen de reisbegeleider(s) kennen. U kunt gratis deelnemen aan deze presentaties, maar u dient zich wel van te voren bij ons aan te melden.

Maandag 14 januari 2019     Tijd: 11.00 - 13.30 uur 
Oriëntatiereis naar Marokko: Vreedzaam samenleven 

Oriëntatiereis: Marokko - Vreedzaam samenleven
Datum: Maandag 14 januari 2019 
Plaats: het Landelijk Dienstencentrum van de PKN, Joseph Haydnlaan 2a, 3533 AE, Utrecht
Tijd: 11.00 - 13.30
Voor wie: deze presentatie is voor predikanten of voorgangers die het voornemen hebben om een eigen gemeentereis samen te stellen. 
Aanmelden: i.v.m. een lunch is aanmelden voor deze presentatie verplicht. Stuur ons een mailtje wanneer u erbij wilt zijn: info@makorreizen.nl 
Heeft u interesse in een groepsreis of een individuele reis? U kunt altijd op afspraak bij ons langskomen op kantoor voor een privé presentatie. Wij bespreken graag de reis met u door en beantwoorden al uw vragen.

Klik hier om het contactformulier in te vullen en een afspraak te maken voor een privé presentatie. Meldt hierbij goed om welke reis het gaat.
Aanmelden nieuwsbrief
Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de belangrijkste reisinformatie en de mooiste reizen!

Volg ons: 
GGTOStichting Calamiteiteitenfonds
homeenvelopemagnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram