Contact met Makor Reizen

Heeft u vragen over uw reis, over uw boeking of heeft u tijdens uw vakantie iets laten liggen in de accommodatie? De medewerkers van Makor Reizen helpen u graag verder! Hieronder vindt u de mogelijkheden om met ons contact op te komen. Zijn wij gesloten? Kijk dan op de veelgestelde vragen pagina, wellicht vindt u hier antwoordt op uw vragen. U kunt ook via onderstaand contactformulier contact met ons opnemen. Wij proberen zo snel mogelijk te reageren. 

Bezoekadres Makor Reizen
Ons kantoor is gevestigd in Ridderkerk. Ons adres is:
Makor Reizen
Valkenierstraat 12
2984 AZ Ridderkerk
0180-429394

Email
Heeft u algemene en administratieve vragen of wilt u meer informatie over een reis? Dan kunt u ons mailen of onderstaand contact formulier invullen. Mailen kan naar: info@makorreizen.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag tussen 8.30 – 17.00 uur zijn de reisspecialisten aanwezig om uw te helpen. Tijdens kantooruren zijn wij telefonisch bereikbaar op het nummer: 0180-429394

Noodnummer
Buiten kantoortijden zijn we, uitsluitend voor noodgevallen, bereikbaar op het telefoonnummer: +31 (0)6-51116972.

Bankgegevens
Rekeningnummer: NL93 RABO 0385 4262 32

Contact met een reisspecialist
Wilt u graag een afspraak maken en langs komen op kantoor? Wij verzoeken u om hiervoor een afspraak te maken zodat u er zeker van een reisspecialist aanwezig is.

Contactformulier 
Voor vragen of opmerkingen kunt u onderstaand formulier invullen. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Makor Reizen staat geregistreerd bij de kamer van koophandel van Rotterdam onder registratienummer: 52878716. Daarnaast zijn wij lid van de VvKR, GGTO en het Calamiteitenfonds.