‘Familie duurt een mensenleven lang’

Gerrit Achterberg, Nederlands dichter 1905-1962

Wat is er leuker dan met familie, vrienden of met je gezin op reis te gaan. Samen rondtrekken, bijzondere plekken bezoeken, de natuur intrekken, spirituele ervaringen op doen, sportieve en avontuurlijke activiteiten ondernemen en boeiende verhalen horen van je gids-reisbegeleider. Een groot aantal van onze klanten hebben een favoriet bestemmingsland en hebben dit land meerdere keren bezocht. De behoefte kan dan ontstaan om de daar opgedane ervaring te willen delen met kinderen, kleinkinderen, familie of vrienden. 

Als de leeftijden van de deelnemers aan de reis nogal ver uit elkaar liggen is er een ‘maatwerk’ reisprogramma nodig om van zo’n reis voor iedereen, van jong tot oud, een succes te maken. De reisspecialisten van Makor Reizen stellen na een inventariserend gesprek met u een reisplan op en leggen dat aan u voor. U schrapt, wijzigt en vult aan, totdat er een perfect reisplan is ontstaan.
Hiermee gaan wij aan de slag en doen u een passend voorstel binnen de grenzen van uw budget. Wij staan klaar om voor u aan de slag te gaan, nu u nog!
 • Gezin in Cambodja
  Gezin op het strand
  Familie op reis
  Familie op Bali
 • Gezin op reis
  Familie
  Familie bij zonsondergang op het strand
  Gezin in New York

Reisideeën

Aanmelden nieuwsbrief
Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de belangrijkste reisinformatie en de mooiste reizen!

GGTOStichting Calamiteiteitenfonds
homeenvelopemagnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram