Zelf een groepsreis samenstellen

Wanneer u op reis wilt met uw eigen gezelschap spreken we over een ‘unieke eigen groepsreis’. De reisspecialisten van Makor Reizen stellen met veel plezier de groepsreis volledig naar uw wensen samen. Dit kan zijn; een reis vanuit uw kerkelijk gemeente, een familie- of gezinsreis, een verenigingsreis, een koorreis, of een themareis.

Om u een beetje op weg te helpen treft u ter inspiratie een aantal voorbeeldreizen aan. Geen reis is hetzelfde, dus kunt u deze voorbeeldreizen als leidraad gebruiken. Maar natuurlijk kunt u ook samen met één van onze specialisten uw eigen route uitstippelen. We zijn u graag van dienst. Misschien kent u een bijzonder project in het land van bestemming, heeft u er zelf aan meegewerkt of anderszins aan bijgedragen en wilt u die ervaring delen met uw medereizigers. Wij zullen alles in het werk stellen om uw wensen in het reisprogramma op te nemen.

Aanmelden nieuwsbrief
Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de belangrijkste reisinformatie en de mooiste reizen!

GGTOStichting Calamiteiteitenfonds
homeenvelopemagnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
books on zlibrary