Opmerking over het onderwerp Cinema # 085Ik wil ook zeggen over een goede selectie van de directeur voor de aanpassing. Ik begrijp dat de meeste fans graag de exacte screening van het boek willen zien, maar ik vond de veranderingen leuk die de directeur heeft bijgedragen. Hoewel het de moeite waard is om op te merken dat sommige punten die je alleen kunt begrijpen als het boek leest.

Helaas zijn niet alle grappen succesvol. Ik had ook veel vragen aan de plot. Er wordt veel aandacht besteed aan grappen, maar de motivatie van personages is niet altijd duidelijk. Ook werden de meeste van de beste leuke momenten uit het boek niet zo goed gespeeld als ik zou willen. Over vriendschap tussen de hoofdpersonen, hier is het zeer oppervlakkig, soms lijkt het zelfs gedwongen, in het boek zijn we verschillende dynamiek, met verschillen in rente, leidt tegelijkertijd tot meer conflicten, plezier en de ontwikkeling van de plot, en maakt deze vriendschap van het heden.

Als je het vorige werk van Justin Benson en Aaron leuk vond, is het meest waarschijnlijk dat deze film ook moet smaken, omdat de makers van de film hun stijl van storytelling geschiedenis voortzetten, vakkundig combineren van fantasie, horror en komedie. En sinds deze keer had de directeur een groter budget tot hun beschikking, ze waren in staat om hun geweldige verhaal nog beter te vertellen.

In het bijzonder zijn het scenario en de cinematografie de prachtige in de hele film en uitzonderlijk op sommige punten. Daarnaast speelde Dannan en Anthony Maki, die twee beste vrienden met hun problemen vechten, perfect gespeeld zijn hun rollen.

De plot van de film vertelt over twee vrienden - Steve en Dennis, werken als paramedici. Hun leven verandert na één atypische oproep ...

Het verhaal zelf is uniek in het algemeen begrip. Maar binnen de subventorie lijkt het verhaal misschien enigszins typisch als u dit soort films volgt. De aanpak van het beeld van dit verhaal is echter uniek en voor mij scheidde het het van andere vergelijkbare films, en gedwongen om de ontwikkeling van de geschiedenis en kenmerken van de hoofdpersonen met interesse te bekijken.


Als je zo'n remakes leuk vond als "Alice in Wonderland" en "Magic Country" - dit is de film die je niet wilt overslaan! Dit is echt een creatief drama met een groot hart!

Kijk naar het luik. Hij is bevroren. Om het ijs te smelten, hebt u een speciaal fluïdum nodig. Het is te vinden in de kast van de generator, maar je moet het op de een of andere manier krijgen.

Onthoud dat de spuit je voor de paal heeft gemaakt? Nu zal het nuttig zijn. Het is te vinden in de buurt van de cel. Neem het op, klik op het LKM in uw apparatuur om de lege spuit en paal te scheiden. 5 euro deposit casino
Aanmelden nieuwsbrief
Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de belangrijkste reisinformatie en de mooiste reizen!

Volg ons: 
GGTOStichting Calamiteiteitenfonds
homeenvelopemagnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
d2becc90b2e69e59a85b4ea5048d0cae