Toerisme naar Eindhoven: een gids voor toeristenToerisme naar Eindhoven: een gids voor toeristen

Eindhoven is een prachtige stad met een aantal van de beste musea ter wereld. De meeste mensen komen naar dit gebied voor zaken, maar het is de moeite waard om de tijd te nemen uit je drukke schema en alle geweldige dingen te ontdekken die Eindhoven te bieden heeft. We hebben hieronder een lijst van vijf must-see musea samengesteld!

Musea in Eindhoven.

Eindhoven is een stad in Nederland. Het was jarenlang de thuisbasis van Philips, een van de grootste elektronicabedrijven van Europa. Het toerisme is sindsdien gegroeid en er zijn tal van musea en andere attracties te bezichtigen wanneer u Eindhoven bezoekt!

Het eerste museum dat we zullen bekijken: Stripmuseum . De naam is misschien ingewikkeld, maar het is eigenlijk een makkelijke plek om te begrijpen. Dit museum vertelt het verhaal van hoe het leven veranderde tijdens en na de Tweede Wereldoorlog, omdat elektriciteit toen (en nu) zo'n belangrijk onderdeel van ons leven was. Je kunt er ook te weten komen wat er gebeurde met de lokale popgroep Luie Hond tijdens hun hele carrière!

En dan? Het Van Abbemuseum! Als je op zoek bent naareen museum met een modern thema, dan is dit de plek om te bezoeken. Het Van Abbe opende zijn deuren in 1936 en is sindsdien een van de populairste attracties van Eindhoven!

Het derde museum dat we gaan bekijken: Philips Museum . Dit gaat over hoe het leven als arbeider was in die eerste jaren nadat elektriciteit in ons leven kwam. Het is erg interessant om te zien hoe de werkomstandigheden er toen uitzagen! U kunt ook meer te weten komen over andere bedrijven die hier vroeger gevestigd waren - zoals de Schiedamse Melkmeisjes, die beroemd werden door hun unieke manier van kleden... En tenslotte? M-Pulse . Als uop zoek naar een interactieve ervaring en een plek om met de kinderen te bezoeken (of zelfs als je ze niet mee wilt nemen), dan is dit zeker iets wat je moet gaan bekijken! Dit museum is ontworpen door jonge mensen, dus zij weten precies hoe het is om die leeftijd te hebben

En? Experience Factory . Als spelenderwijs leren over technologie interessant klinkt, dan zal Experience Factory je niet teleurstellen. Het draait allemaal om het maken van nieuwe uitvindingen op een leuke manier - wat uw kind wel eens op leuke ideeën zou kunnen brengen... Dit zijn onze favoriete musea in Eindhoven, maar er zijn natuurlijk nog veel meer plekken om te gaan bekijken als je hier op vakantie komt!

Wat hebben we nog meer? Een lijst of artikel met bezienswaardigheden zou te lang duren. We kunnen alleenraden u aan deze stad te bezoeken, want ze heeft werkelijk iedereen zoveel te bieden!

Aanmelden nieuwsbrief
Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de belangrijkste reisinformatie en de mooiste reizen!

Volg ons: 
GGTOStichting Calamiteiteitenfonds
homeenvelopemagnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
791b10d6e183a334676eb2b2fa7f7b8b