Tips voor de passage van het spel The Elder Scrolls V: Skyrim. Vaardigheden # 012.Vechtende teller
Beschrijving: 25% minder uithoudingsvermogen vereist om de stroomaanvallen met één hand uit te voeren.
Opmerkingen: het is belangrijk dat je deze Perk aan het begin van het spel hebt ontgrendeld, omdat het frequente gebruik van krachtaanvallen met één hand leidt tot een snelle afname van het uithoudingsvermogen.

Savage Strike
Beschrijving: Schade die door één hand wordt toegepast, veroorzaakt 25% meer schade als de protagonist op één plaats is.
Reacties: dit is absoluut iets voor u als u liever niet bewegen door stroomaanvallen te activeren. Als u liever veel bewegen, moet u overwegen om kritieke kosten te ontsluiten, en aangezien zowel paprika's hetzelfde doel hebben, besluit u welke nuttiger is. Het spel informeert je dat de succesvolle aanval de ontheeing kan beëindigen, maar er is niets bijzonders aan, omdat het alleen gebeurt als het doel was om na die hit te sterven (en de slag zelf veroorzaakt geen extra schade).

Kritisch opladen
Beschrijving: het vermogen om stroomaanvallen met één hand uit te voeren tijdens hardlopen, die dubbele kritische schade kan veroorzaken.
Opmerkingen: Dit is wat u moet overwegen, vooral omdat als een krijger, hoe dan ook dichter bij uw doelen moet komen om ze aan te vallen. Als u echter liever op één plek blijft, selecteert u in plaats daarvan Savage Strike. Het is de moeite waard om op te merken dat niet elke lading eindigt met een dubbele kritische schade, maar gelukkig gebeurt het vrij vaak om de aankoop van deze piek volledig te rechtvaardigen (de kansen toenemen wanneer je twee wapens gebruikt, omdat ze voor elk twee wapens worden gebruikt wapen).

Verlammende staking
Beschrijving: 25% kans om doelen te verlammen met behulp van krachtige aanvallen met één hand.
Opmerkingen: dit is niet iets nuttigs, dus je moet je richten op het ontgrendelen van andere perics uit deze categorie (bij voorkeur met ranglijsten).

Dubbelzinnig
Opmerkingen: beide PEP uit deze groep verbeteren uw mogelijkheden op het slagveld wanneer uw personage twee wapens gebruikt (in dit geval maakt het er niet uit of u gewone of voedingsaanvallen gebruikt).

Dubbele wildheid
Beschrijving: 50% meer schade veroorzaakt door krachtaanvallen met twee soorten wapens.
Opmerkingen: Dit is natuurlijk een zeer nuttige pep, als u van plan bent om twee wapens voor het grootste deel van het spel te gebruiken. Een bijkomend voordeel van deze piek is dat de effecten ervan kunnen worden gecombineerd met woeste aanval (het hoofdpersonage) en / of kritieke lading (de hoofdrolspeler). Kapotte of schadeauto verkopen. Ontvang de reële waarde van uw schadeauto https://kapotteauto-verkopen.nl/ . Verkoopt u uw wagen aan een opkoper?
Aanmelden nieuwsbrief
Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de belangrijkste reisinformatie en de mooiste reizen!

Volg ons: 
GGTOStichting Calamiteiteitenfonds
homeenvelopemagnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
0874a4842e148a023b3d4ecb00ea5174