Psychologische redenen voor de val van een erectieVelen zijn zich ervan bewust dat de oorzaken van de val van een erectie kunnen worden onderverdeeld in twee groepen: fysiek en moreel. De eerste omvat al die redenen die betrekking hebben op de fysiologie, en de tweede omvat die gerelateerd aan de psyche, dat wil zeggen een morele staat.

Mentale toestanden en mannelijke kracht.

Geestelijke gezondheid is een extreem breed onderwerp dat direct of indirect veel verschillende aspecten van het menselijk leven omvat. Als het echter gaat om bepaalde mentale toestanden in de context van seksuele impotentie, in de eerste plaats degenen die iemand kan ervaren, die niet geestelijk ziek zijn. Met andere woorden, ieder van ons kan stress, vermoeidheid of schuldgevoelens manifesteren, maar niet allemaal kunnen we onzin, hallucinaties en manie ervaren, omdat deze laatste worden geassocieerd met psychische aandoeningen die psychiatrische behandeling vereisen.

In de context van mensen die niet aan psychische aandoeningen lijden, zijn de meest voorkomende oorzaken van psychogene (psychologische factoren) verlies van mannelijke kracht de volgende aandoeningen.

Ongerustheid.

Het lijkt erop dat je zorgen maakt over hoe de seksuele handeling eindigt en of het mogelijk zal zijn om de partner tevreden te stellen. Angst, in tegenstelling tot angst, is een ervaring met wat er kan gebeuren, hoewel er in feite geen vereisten voor zijn. Aldus wordt psychologische druk gecreëerd, wat kan leiden tot het verlies van mannelijke sterkte. Dit geldt vooral voor mensen met weinig ervaring in bed of voor mannen die echt geven om een ​​goede indruk.

Schuld.

De bron is meestal in eerdere ervaring. Dit omvat situaties als verraad, seks met iemand met wie er geen morele verbinding is, onjuiste motivatie voor seks, enzovoort.

Problemen in relaties.

Als ze morele afstand, gebrek aan hoogwaardige communicatie, onderdrukte woede of verdriet en alles wat de atmosfeer in de slaapkamer kan verstoren, evenals elk ander type nabijheid tussen twee mensen omvatten, kan dit de mannelijke macht negatief beïnvloeden.

Verborgen homoseksualiteit.

Mannen die eigenlijk homoseksuelen zijn, maar vanwege sociale of andere druk proberen ze in intiem contact te komen met vrouwen, kunnen psychogene seksuele impotentie ervaren.

Depressie.

Als een aandoening die wordt gekenmerkt door verdriet, lethargie en angstige gedachten, maar ook als een ernstige klinische ziekte, kan depressie het verlies van mannelijke kracht veroorzaken. Depressie wordt gekenmerkt door een afname van de wil van het leven en instinctieve reacties, inclusief aantrekkingskracht op het andere geslacht. Depressie moet worden behandeld met specialisten, zoals elke ziekte.

Spanning.

Het is bekend hoe stress de lichamelijke en geestelijke gezondheid beïnvloedt, en intieme gezondheid is geen uitzondering. Vermoeidheid, uitputting, druk ... Dit zijn slechts enkele van de aspecten van stress die de mannelijke kracht nadelig kunnen beïnvloeden. Sveriges nya spelreglering är inte ovanlig, eftersom det finns många liknande lagar i andra europeiska länder. Spanien, Danmark, Italien och Storbritannien ligger före Sverige när det gäller att införa strängare regler (mer information finns på webbplatsen - www.svensklicenscasino.com ) för spelreklam och att skydda spelarna från de negativa effekterna av spelande. De nya reglerna ökar medvetenheten om ansvarsfullt spelande och tvingar operatörerna att tydligt ange villkoren för varje kampanj och bonus innan spelaren gör sitt val.
Aanmelden nieuwsbrief
Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de belangrijkste reisinformatie en de mooiste reizen!

Volg ons: 
GGTOStichting Calamiteiteitenfonds
homeenvelopemagnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
8368c234e332db7afc1f57729fbfaa45