We beginnen konijnen te fokkenVroeg of laat begint elke eigenaar van het landgebied na te denken over het fokken van konijnen.
In het voordeel van deze klassen zijn er een aantal voordelen, namelijk, konijnen zijn uiterst vruchtbare dieren. Gedurende het jaar kan slechts één konijn nakompen aan 60 konijnen.
Bovendien kunt u wol en vlees van konijnen krijgen, evenals waardevol. Poeh is een grondstof voor de productie van warme hoofddoeken, sokken en andere gebreide werken. Konijn is enigszins pretentieloos in de inhoud. In de zomer, voor het middelste vee van konijnen, kun je gras uit je eigen tuin plot, en op de winter van hooi en takken kunnen in de buurt worden bereid.
De verwerking van verkregen producten als gevolg van konijnenfokkerij is mogelijk voor elke persoon, hoewel het enige inspanning vereist. Naast het feit dat je veel vers vlees hebt, kun je koken van konijn en ongelooflijke hoeveelheden langetermijnopslag.
Een methodologie voor het kweken van konijnen wordt ontwikkeld door de voeding van feed voor een week. In dit geval kan de site eenmaal per week worden ingenomen (in het weekend).
Sommige Rabbit Carewerken kunnen zelfs aan kinderen worden toevertrouwd. Het is tenslotte niet moeilijk om verschillende tassen van vers gras te smalpen en brengt met de fiets naar het gebied.
Laten we een beetje teruggaan naar de beschrijving van konijnen. Ze behoren tot de stad, maar in tegenstelling tot hazen veranderen niet in de winter. In de winter wordt konijnenwol pluizig en dik.
Een belangrijk kenmerk van konijnen is de elderness en multipliciteit. Het konijn kan na 31 dagen nakomelingen brengt, het aantal konijnen tot 9 stuks.
Al in 6 dagen, het gewicht van het konijn verdubbelt, en op het leeftijdsgewicht van dertig dagen tien keer. In de eerste week proberen de kinderen van konijnen naar beneden te groeien, en op de leeftijd van vijftien dagen komen ze uit het nest en hun eigen eten van de feeder, hoewel het konijn de kinderen tot 30 dagen voedt. De konijnen kunnen tenminste moedermelk eten tot hun expansie in een andere cel.
Op ongeveer een leeftijd van drie weken worden konijnen vervangen door melktanden, en dit proces eindigt op een maand oud.
Het konijn ergens op de derde dag nadat Okrol opnieuw kan worden bevrucht.
De intensieve groei van konijnen gebeurt in de eerste vier maanden van het leven. Op deze leeftijd bereiken ze tot 85 procent van het volwassen dier. Op acht maanden stopt de groei van konijnen. Konijnen rijden constant. Het eerste roling vindt plaats op één leeftijd, de tweede - in vier maanden, en de MOLT eindigt op acht maanden. Kapotte of schadeauto verkopen. Ontvang de reële waarde van uw schadeauto https://kapotteauto-verkopen.nl/ . Verkoopt u uw wagen aan een opkoper?
Aanmelden nieuwsbrief
Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de belangrijkste reisinformatie en de mooiste reizen!

Volg ons: 
GGTOStichting Calamiteiteitenfonds
homeenvelopemagnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
1de867d43ebe8894d4113012070bfd72