Welke pijn tijdens veldslagen en hoe het gemakkelijker te maken? (deel 2)muziek, aromatische oliën, en natuurlijk, warm water - dus, voor ontspanning, kunt u voldoende veel vriendinnen te gebruiken. We zeggen nu natuurlijk niet over de bevalling in het water, maar alleen over de gevechten. Water mag niet heet zijn. Laat familieleden te volgen achter de temperatuur in het bad, en u kunt een duik nemen in het wanneer het nodig is. Bad kan worden vervangen door een warme douche. Als de pijn is nog klein (veel vrouwen voelen het als een vertrouwde pijn tijdens de menstruatie), en het je lukt om te herschikken - prima, zal het heel wat krachten te sparen.

Hoe kan ik pijn in de gevechten te vergemakkelijken aan het begin? Terwijl de strijd is nog steeds zeldzaam, proberen te bewegen. Het doel van de strijd is de bekendmaking van de baarmoederhals, en matige fysieke activiteit zal alleen hulp in deze kwestie, en op hetzelfde moment zal de tijd van de voorbereidende periode te verminderen. Het is belangrijk - als u beslissen wanneer vechten voor een kleine wandeling, omdat je makkelijker in de frisse lucht, dan iemand van dierbaren moet u te begeleiden. Walking route moet dicht gaan naar huis om terug te komen op elk moment. Niet het risico in het achterhoofd, zelfs als je denkt dat ze zal behandelen.

Hoe kan ik pijn in de gevechten van fysieke oefeningen te vergemakkelijken? Een prachtige bal phytball zal komen tot de redding. Het kan liegen en scramble. Algemeen zwaaien en cirkelvormige bewegingen met een bekken verwijderen spierspanning en pijn verminderen. Op hetzelfde moment, te gebruiken op deze manier in elke fase van de gevechten.

Massage is een ander opmerkelijk hulpmiddel om de pijn te verminderen en te ontspannen. U kunt het zelf maken, of iemand van geliefden zullen u helpen. Aan het begin van de gevechten kun je een beroerte je buik op het onderste deel - van de middellijn aan de zijkanten. Bij het fokken, de gevechten worden geperst met duimen op de iliacale botten (de uitstekende delen van het bekken). De pijn in de gevechten zullen minder worden gevoeld als u wordt geholpen om een ​​massage van de sacrale wervelkolom zone te maken - het is effectief in het hele gevechten.

Verandering houdingen waarin je bent! Probeer niet om de weeën te dragen, op je rug liggen, kan het alleen maar toenemen pijn. Als u zijn gemakkelijker te liggen - liggen aan mijn kant, leggen onder de borst en buik kussens. Veel vrouwen op het moment van de gevechten zijn gemakkelijker te lopen of staan, leunend op iets. Probeer om op te staan ​​op handen en voeten of squat - in het algemeen, luister naar je gevoelens.

Juiste ademhaling is zeer belangrijk!
Wat een pijn je ervaart in de gevechten, zal grotendeels afhangen van je ademhaling. Bij het verbeteren van de gevechten noodzakelijkerwijs herinner me de ademhalingstechnieken. Aanvankelijk moet de adem korter dan de uitademing (- door de mond inhaleren door de neus, uitademing) zijn. Dan, wanneer de gevechten worden vaker, ademhaling "in doggy": vaak ondiep, met een gescheurde mond. Er is niets grappigs of een vreemde in dit - Uw taak is nu om te slaan krachten. U kunt profiteren van de gevechten en de techniek van "de trein" te nemen - ademen kort, adem de neus, en adem uit de mond, het vouwen van de lippen met een buis. Zodra de strijd gaat, uitlijnen uw adem.

Vergeet niet - de levering van uw baby met zuurstof is afhankelijk van de juiste ademhaling. Uw dierbaren kan je helpen, het controleren van de juistheid van de ademhaling en het aansluiten van de gevechten. We have partnered with bookmaker 1XBet to offer you the best possible bonuses. The 1xBet sports welcome bonus is a deposit bonus. Most players get 100% up to $100. However, if you take advantage of our unique 1xBet Promo Code India https://www.lafp.org/includes/pages/1xbet-promo-code-1xbet-bonus.html 1xbet India promo code in the registration form and enjoy your EXCLUSIVE welcome bonus of 100% up to €/$130! Everything is straightforward. The 1xBet gives you better rewards. When you make your initial deposit, the standard 1xBet bonus is a 100% matched deposit bonus. You can use it on all sections: sports, live, casino, games, virtual sports, bingo, poker.

Aanmelden nieuwsbrief
Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de belangrijkste reisinformatie en de mooiste reizen!

Volg ons: 
GGTOStichting Calamiteiteitenfonds
homeenvelopemagnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
e8c3c3f1d9872011d0c1824ca2cb0fa5