De immuniteit van kinderen: hoe het te versterkenDe immuniteit van kinderen wordt niet alleen bedreigd door virussen en bacteriën onbekend voor hun lichaam, maar ook door stress van het veranderen van het regime of de nieuwe omgeving. Daarom is het zo belangrijk om de immuniteit van uw kinderen te versterken voordat ze naar school gaan.
In de adolescentie is het lichaam van het kind geleidelijk leren om allerlei soorten infecties te voorkomen. Kleine kinderen worden vaak ziek, vooral na de eerste toelating tot de kleuterschool of een andere grote groep. Deze ziekten zijn normaal, dus het lichaam produceert natuurlijke immuniteit. Voor meer volwassen kinderen die langer grote groepen bezoeken, hangt het van een specifieke staat af. Als de immuniteit van het kind in goede staat is, kan contact met een geïnfecteerde vriend hem op geen enkele manier in gevaar brengen. Als het immuunsysteem is verzwakt, is het waarschijnlijk dat het ook ziek wordt. Daarom wordt het aanbevolen om de immuniteit niet alleen te versterken met een gezond dieet, maar ook met geschikte vitamine-additieven.
Idealiter moeten alle noodzakelijke vitamines worden opgenomen in het dagelijkse dieet van uw kind. Als de voeding niet voldoende in evenwicht is, is het raadzaam om de voedseladditieven in te schakelen. Het is raadzaam om immuniteit te handhaven, vooral voor de vakantie, bij het betreden van school en tijdens ademhalingsinfecties. Het is goed om de verdediging van het kind te handhaven met hogere doses van het complexe B, vitaminen D en C, zink, vitamine D3 of selenium.
Verkoudheid is een grote lading op het immuunsysteem van het kind. Je kunt de immuniteit van kinderen met kruiden ondersteunen. De meest bekende assistenten omvatten bijvoorbeeld zeexthorn, een bult van een Baikal-pijnboom, ginseng-preparaten, grapefruit-kern of echinacea.
Het versterken van de immuniteit van kinderen is gebaseerd op verschillende eenvoudige principes:
- Loop regelmatig met de kinderen. U helpt dus de bloedtoevoer aan de luchtwegen en slijmvliezen van de ogen en oren, die hun weerstand verhoogt.
- Geef ze een voldoende aantal bewegingen in de vorm van sporten.
- Veel vaak het huis ventileren
- regelmatige slaap. Een verandering in het regime kan het kind negatief beïnvloeden, het immuunsysteem verzwakken en stress veroorzaken. Geniet van hem om naar bed te gaan en vroeg op te staan.
- Leer kinderen om hun handen te wassen na een bezoek aan het toilet, games met huisdieren of de straat in te gaan.
- Een correct uitgebalanceerd dieet is de basis van ernstige immuniteit, dus u moet niet uit het oog verliezen: fruit, rauwe groenten, peulvruchten, brood gemaakt van niet-comebat meel, plantaardige oliën (vooral olijf, amandel of sesam), vlees, vis. This cod is what you can’t do without if you’ve really decided to jump with both feet into the gambling world. It’s simply a code, which unlocks special offers and bonuses for you as a player. It’s particularly pleasant to realize that once you complete 1xbet registration, a pack of bonuses and offers will be waiting for you. What is 1xBet Promo Code? really unites all folks who can’t imagine their lives without online betting activities. No matter where you’re from you can enter this code and grasp a tasty bonus, which is already yours. 1xBet Bonus 144$.
Aanmelden nieuwsbrief
Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de belangrijkste reisinformatie en de mooiste reizen!

Volg ons: 
GGTOStichting Calamiteiteitenfonds
homeenvelopemagnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
65fec3ac15ee9360f90bfd64e933ef8d