Anime en Manga Tekenen: Hoe teken je personages?Anime en Manga Tekenen: Hoe teken je personages?

Anime en manga tekenen is een vorm van kunst en entertainment die al tientallen jaren populair is. Er zijn vele manieren om anime en manga karakters te tekenen, maar dit artikel zal zich richten op de meest voorkomende methodes. We zullen ook enkele tips met je delen die je kunt gebruiken om je tekeningen te verbeteren!

Wat is anime en manga tekenen.

Manga en anime tekenen is een stijl van Japanse animatie. Anime heeft handgetekende personages en actiescènes. Manga heeft uniek artwork dat het publiek gemakkelijk kan identificeren als zijn eigen vorm van verhalen vertellen, waardoor manga erg populair is bij mensen die graag boeken of strips lezen. Er zijn vele manieren om een anime personage te tekenen, maar dit artikel zal zich richten op één manier: leer hoe je chibi (schattige) manga personages tekent door deze stappen hieronder te volgen!

Leer vandaag nog hoe je chibi-personages tekent!

Chibi's hebben grote hoofden met kleine lichamen in vergelijking met mensen van normale grootte in het echte leven. Ze zijn meestal niet groter dan drie appels, wat ze ook schattig maakt voor kinderen omdat ze er soms bijna baby-achtig uitzien, afhankelijk van wat je wilt Om een chibi-personage te tekenen, maak je eerst een schets van het hoofd en het lichaam. Om ze een anime look te geven, probeer dan kleine ogen te tekenen die dicht bij elkaar staan met grote ronde pupillen in de iris van elk oog. Je kunt ook je vinger gebruiken als een gids om je te helpen cirkels te tekenen voor beide ogen tegelijk! Nadat je deze stap op de juiste manier hebt gedaan, ga je verder door deze eenvoudige tips hieronder te volgen:

Tips om Chibis te tekenen:

- Gebruik gebogen lijnen in plaats van rechte, omdat het er dan natuurlijker uitziet in manga of anime kunstwerken/

- Zorg ervoor dat je de personages niet te mager maakt zodat ze bijna stokfiguren worden; dit zal elke poging om iets schattigs te maken verpesten.

- Zorg ervoor dat je de personages niet te gespierd maakt; dit zal een afknapper zijn voor jonger publiek en niemand wil een lelijk manga personage zien.

Als je chibi compleet is, probeer dan meer chibi's te tekenen! Misschien teken je ze zelfs in andere houdingen of met andere kleding. Je kunt ook kijken hoe je verschillende poses tekent als je wat inspiratie wilt over wat er nog meer goed uitziet! Teken vandaag nog iets unieks en experimenteer met nieuwe ideeën door deze eenvoudige stappen hierboven te gebruiken. Denk eraan dat niet alle tekeningen er precies zo uit hoeven te zien als de tekeningen die je online ziet - creëer in plaats daarvan je eigen stijl die helemaal origineel is! Veel plezier met het maken van geweldige kunstwerken vandaag!

Aanmelden nieuwsbrief
Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de belangrijkste reisinformatie en de mooiste reizen!

Volg ons: 
GGTOStichting Calamiteiteitenfonds
homeenvelopemagnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
ed825517f960a6b67ab9a7a0aea0f377