5 tips voor een goede verbindingWat heeft een man nodig om goed ontvangen te worden door vrouwen en wat heeft een vrouw nodig om begeerd te worden door mannen? Materiële zaken en uiterlijke schijn zijn niet zo belangrijk. Wat telt is zijn persoonlijkheid, want dat is wat hem zal helpen een tegenhanger te vinden met een interessante en sterke persoonlijkheid. In onze nieuwe brochure (gratis te downloaden) hebben wij interessante informatie over online dating voor u verzameld. Onder andere deze 5 tips voor een goed en succesvol online profiel. Ten eerste: neem de tijd om je profiel in te vullen en wees eerlijk. Dit is de enige manier om de juiste persoon voor jou te vinden. 1.

1. Opvallen

Verberg je niet, toon jezelf, vul je profiel met leven! Schrijf uw smaken en voorkeuren op: geef voorbeelden, zodat de ander iets kan begrijpen. Gooi clichés, vooroordelen en angsten over relaties overboord en gebruik de vrijheid die je nu hebt om op zoek te gaan naar een geschikte partner. Als je interessante mensen wilt ontmoeten, maak dan je passies duidelijk.

2. uw pseudoniem

Kies een pseudoniem waar u zich prettig bij voelt en dat bij u past. Het kan je tweede naam zijn of een fantasienaam. Uw foto en uw pseudoniem zijn de eerste indruk die potentiële partners van u hebben.

3. uw foto

Gebruik recente en 'eerlijke' foto's. Als u jongere of dunnere foto's gebruikt, kunt u een teleurstelling veroorzaken bij de eerste ontmoeting. Neem een portretfoto en een foto ten voeten uit. Foto's van u terwijl u iets doet en die een idee geven van uw hobby's zijn ook goed. Foto's moeten alleen jou tonen, anderen zouden je makkelijk kunnen verwarren met een vroegere liefde. Presenteer jezelf op de best mogelijke manier, zonder te overdrijven. Misschien kan een goede vriend u helpen foto's te kiezen, want het is belangrijk dat uw foto's u recht doen. U moet gemakkelijk herkenbaar zijn en vriendelijk en sympathiek overkomen. Trouwens: vrouwen lezen aandachtiger wat een man schrijft, mannen letten meer op foto's.

4. uw persoonlijke beschrijving

Focus op speciale kenmerken: wat onderscheidt u van de massa? Schrijf iets eigenaardigs of humoristisch. Minder tekst, maar iets unieks. U hebt ook de mogelijkheid om een nauwkeurig profiel op te stellen: beschrijf uw uiterlijk, uw levensstijl en hobby's, vertel over uw kinderen, uw huisdieren en uw speciale gewoonten, bijvoorbeeld of u een roker bent. Beschrijf alles zo waarheidsgetrouw mogelijk. Hoe authentieker je bent, hoe groter de kans dat je de juiste partner vindt. Wees zo specifiek mogelijk bij het beschrijven van je interesses. Op die manier is het gemakkelijker een gesprek aan te knopen wanneer u elkaar ontmoet, bijvoorbeeld over voorkeuren voor Koreaans eten of Ingmar Bergman-films.

5. uw onderzoek

"Komen vogels samen of trekken tegenpolen elkaar aan? In welke opzichten moet je partner op jou lijken en in welke opzichten kan hij of zij totaal verschillend en complementair aan jou zijn? Doe je ogen open. Sluit niet meteen iemand uit omdat je de outfit op de foto niet mooi vindt. Uiterlijk kan snel irrelevant worden als er een vonk tussen jullie is of als een profiel je aan het lachen maakt. Geef antwoord en kijk wat er gebeurt...

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de belangrijkste reisinformatie en de mooiste reizen!

Volg ons: 
GGTOStichting Calamiteiteitenfonds
homeenvelopemagnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
89cd56276416001976bae3cacb497d8d