Makor Reizen

Wie zijn wij? Wij zijn een touroperator gespecialiseerd in maatwerkreizen en bijzondere groepsreizen. Achter Makor Reizen staat een team van enthousiaste reisspecialisten die u graag helpen met het organiseren van uw reis. Lees hier waarom Makor Reizen een goede keuze is en hoe u een weloverwogen keuze kan maken.

Waarom op reis met Makor Reizen?
  • Persoonlijk advies van een reisspecialist
  • Lokale agentschappen
  • Lokale Nederlandse/Engelstalige reisgidsen
  • Klein reisgezelschap
  • Goede middenklasse accommodaties
  • Bijzondere reisroutes
  • Groepsreizen en maatwerkreizen
  • Al 25 jaar betrouwbaar
Meer over de beloftes van Makor reizen
Persoonlijk advies van een reisspecialist

Makor Reizen is een organisatie met veel kennis over landen over de hele wereld. Dit komt omdat onze reisspecialisten zelf naar de bestemmingen afreizen om hun kennis bij te houden. Daarnaast gaan de meeste medewerkers zelf ook op vakantie naar verre bestemmingen. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een advies van een reisspecialist.

Lokale agentschappen

Wij werken met betrouwbare lokale agenten. Onze agenten kennen hun land door en door. Daardoor weten zij de onbekendste plekjes, de mooiste hotels en leukste restaurants te vinden. Omdat wij een goede samenwerking met onze agenten hebben, kunnen wij snel inspelen op veranderingen en calamiteiten. Bovendien worden onze groepsreizen met uiterste zorg samengesteld waardoor deze uniek en inspirerend zijn. Bij de maatwerkreizen werken de reisspecialist en de agent nauw samen om u een onvergetelijke reiservaring te bieden.

Lokale Nederlands/Engelstalige reisgidsen

Onze groepsreizen worden begeleid door goed opgeleide reisbegeleiders. Bovendien is er ook altijd een lokale Nederlandstalige gids aanwezig. Het is niet altijd mogelijk om een Nederlandstalige gids in te zetten. Waar dit niet mogelijk is zal een Engelstalige gids worden ingezet. Wij merken dat onze reizigers dit erg waarderen omdat onze reisbegeleiders en gidsen beschikken over veel kennis van hun land.

Klein reisgezelschap

Wanneer u een groepsreis kiest, bent u verzekerd van kleine groepen. Voor onze groepsreizen geldt een maximale groepsgrootte van 18 deelnemers. Omdat wij reizen in kleine groepen heeft u voldoende vrijheid om in uw eigen tempo te genieten. Bij de maatwerkreizen is de groepsgrootte zelf te bepalen en bent u vrij in uw keuzes.

Goede middenklasse accommodaties

Onze reizen worden in overleg met onze lokale agentschappen samengesteld. Reisagenten kennen hun land door en door. Daarom kunnen wij een goede kwaliteit van de accommodaties garanderen.

Bijzondere reisroutes

Wereldreligie is het belangrijkste ingrediënt in onze reisprogramma’s. Daarom brengen onze reizen u naar de bijzonderste plekken op de wereld. Bovendien worden reisroutes zo samengesteld dat u niet alleen de hoogtepunten ziet maar ook de onbekende plekken. Hiervoor rijden wij graag een stukje om, nemen we een binnenlandse vlucht of nemen we een extra hotelovernachting. Wij doen er alles aan om u zoveel mogelijk van het land te laten zien, uiteraard op de mooiste manier.

Groepsreizen en maatwerkreizen

De groepsreizen bij Makor Reizen zijn voor iedereen. Bij iedere groepsreis hebben we een ontmoeting met de lokale bevolking. Tevens zijn er speciale activiteiten opgenomen voor een unieke beleving. Op de pagina groepsreizen zijn al onze reizen per continent te zien. Naast de groepsreizen zijn er maatwerkreizen. Bij maatwerkreizen stelt u uw eigen reis samen. Dit doet u samen met een reisspecialist van Makor Reizen. Groepen en groepsleiders willen vaak hun eigen reis samenstellen voor hun familie/vereniging/gemeente/kerk. De groepsleider zal zijn eigen reis promoten onder de genodigden. Alleen genodigden kunnen zich voor de betreffende reis aanmelden. Voorbeelden van een maatwerkreizen zijn te vinden op de pagina eigen groepsreis.

Reizen naar landen met een rijke religieuze geschiedenis worden door ons uitgevoerd als culturele rondreizen. Dit wil zeggen dat er tijdens deze reizen geen deelname aan onderlinge spirituele samenkomsten of uitvoeringen zijn.

Al 25 jaar betrouwbaar

Makor Reizen is een kleine reisorganisatie in Ridderkerk. De afgelopen 25 jaar hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan. Met deze ervaring zijn wij instaat om bijzondere reizen voor u samen te stellen. Vooral reizen met een rijke religieuze historie. Onder religie wordt één van de vele vormen van zingeving of het zoeken naar betekenisvolle verbindingen verstaan. Hier staat bijna altijd een hogere macht, opperwezen of god centraal. Achter Makor Reizen staat een team van enthousiaste professionals die met passie hun vak uitoefenen. Door onze jarenlange samenwerking met partners in binnen- en buitenland bent u ook daar in goede handen. Uiteraard zijn wij aangesloten bij organisaties die de rechten van de reizigers behartigen, zoals de VvKR en de GGTO.

Wij wensen u veel reisplezier en hopen u te inspireren met onze reizen!