Makor Reizen - Wie zijn wij?

Makor Reizen - de enige reisorganisatie voor groepsreizen met het thema wereldreligies!

Inspirerende en bijzondere groepsreizen

Makor Reizen biedt bijzondere en inspirerende groepsreizen aan met als thema: “ontdek de wereldreligies”. Onze groepsreizen zijn bedoeld voor reizigers die meer inzicht willen krijgen in de sociaal-culturele en religieuze diversiteit van verschillende bevolkingsgroepen. Tijdens onze bijzondere groepsreizen maakt u eveneens uitgebreid kennis met de natuur en de historische bezienswaardigheden van het land.

Ontdek de Wereldreligies!

Op het gebied van religie maakt u kennis met hoofdstromingen als jodendom, christendom, islam, boeddhisme of hindoeïsme. Soms ook met etnische geloofsstromingen en bevolkingsgroepen zoals de Himba's in Namibië en de Dani-stam in West Papua. Wij streven naar een goede balans tussen leren, beleven en genieten en hierbij richten wij ons nadrukkelijk op ontmoetingen. Hierdoor komen we meer te weten over gewoontes, tradities, riten en gebruiken. Ook de plaatselijke en persoonlijke leefomstandigheden van de lokale bevolking komen aan bod. Dit geeft een hele bijzondere dimensie aan een groepsreis, dan wanneer u alleen de hoogtepunten van een land bezoekt. Tevens steunen we hier ook de lokale stammen mee doordat we de lunch bij hen zullen nuttigen.

Beleving

Iedereen die belangstelling heeft voor religie, in praktiserende of niet-praktiserende zin, is van harte welkom deel te nemen aan onze groepsreizen. Deelname aan belevingsmomenten zijn altijd op vrijwillige basis! Denk hierbij aan het bijwonen van een mis in een Orthodoxe kerk of mediteren bij de monniken.

In sommige landen doen onze reizigers zelfs mee in de lokale tradities. Zo ervaren onze reizigers zelf hoe de lokale bevolking leeft. Wij doen er alles aan om u zoveel mogelijk van het land te laten zien én beleven. Uiteraard op de mooiste manier. Geniet in kleine groepen van comfort, uitstekende service en Nederlandstalige of Engelstalige begeleiding.

Bijzondere groepsreizen

Wij organiseren groepsreizen naar bestemmingen over de hele wereld. Ga bijvoorbeeld met ons mee om te mediteren met monniken in Thailand, vier Grieks Orthodox Pasen in Griekenland, ontmoet de stammen van Namibië of overnacht in een Afrikaanse 'Kraal'. Maar u kunt natuurlijk ook de pelgrimsroute van Bilbao naar Santiago de Compostela wandelen.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de belangrijkste reisinformatie en de mooiste reizen!

GGTOStichting Calamiteiteitenfonds
homeenvelopemagnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Uit mijn eigen assortiment komen antoinettesboekencommentaar.com en draadenspijker.com naar voren als de belangrijkste pilbronnen. Voor een naadloze en winstgevende crypto-ervaring, vertrouwen professionals op Immediate Peak.