Goed verzekerd op reis

Waar uw reis ook heen gaat, een reisverzekering afsluiten is een absolute aanrader. Hierdoor kunnen wij u, in geval van nood, goede assistentie verlenen. Daarnaast bespaard u een hoop geld met onverwachte voorvallen zoals ziekte en ongevallen. Neem daarom de tijd om uw verzekeringen goed uit te zoeken.

Wij werken samen met reisverzekeraar Allianz Global Assistance. De verzekeringen zijn eenvoudig af te sluiten wanneer u een reis boekt. Bent u ergens anders verzekerd? Let dan goed op of de dekking voldoende is. Daarnaast stellen wij het op prijs als u uw gegevens van de reis- en/of annuleringsverzekering door geeft. Op deze manier kunnen wij snel bemiddelen als er een noodgeval is.

Makor Reizen biedt de volgende verzekeringspakketten aan:
- Kortlopende reisverzekering
- Doorlopende reisverzekering
- Kortlopende annuleringsverzekering Volledig
- Dubbel Zeker annuleringsverzekering
- Doorlopende annuleringsverzekering

Op het aanmeldingsformulier kunt u aangeven of u één of meerdere verzekeringen wilt afsluiten. Wanneer dit het geval is zal Makor Reizen deze voor u afsluiten.

Kortlopende reisverzekering

Met de kortlopende reisverzekering bent u altijd verzekerd op de beste manier. U kunt onbezorgd en met een veilig gevoel op vakantie gaan. Deze kortlopende reisverzekering is zeer compleet en bevat de volgende basisonderdelen: S.O.S.-kosten, reisongevallen, reisbagage en medische kosten. U heeft de mogelijkheid uit 3 pakketten met oplopende vergoedingen. Daarnaast krijgt u wereldwijd professionele hulp bij ziekte en ongeval en is de wereldwijde alarmcentrale 24/7 bereikbaar. Daarnaast bent u verzekerd van een snelle en eerlijke schadebehandeling bij verlies, diefstal en beschadiging van uw bagage. De vergoeding van de onvoorziene medische kosten zijn 100%. Tot slot zijn kinderen t/m 4 jaar gratis meeverzekerd. 

Europadekking
A pakket: € 0,95 per persoon per dag
B pakket: € 1,85 per persoon per dag
C pakket: € 2,55 per persoon per dag

Werelddekking (excl. Verenigde Staten van Amerika en Canada)
A pakket: € 2,00 per persoon per dag
B pakket: € 2,75 per persoon per dag
C pakket: € 3,50 per persoon per dag

Het grootste verschil in de pakketten zit hem in het eigen risico van de reisbagage en de medische kosten. De eigen bijdrage van de reisbagage is bij pakket A: €75,-. Bij pakket B is dat €50,- en bij pakket C is dat € 0,-. De eigen bijdrage van de medische kosten is bij pakket A: € 500,- en bij pakket B en C € 0,-.
Klik hier voor het volledige overzicht van de kortlopende reisverzekering.

Doorlopende reisverzekering

Met de doorlopende reisverzekering bent u altijd verzekerd zoals u dat wilt. De doorlopende reisverzekering is opgebouwd uit vijf algemene dekkingen. De SOS hulpverlening vormt de basis van de reisverzekering. De andere dekkingen zijn medische kosten, bagage, ongevallen en rechtsbijstand. Hiermee kunt u uw verzekering compleet maken. U kunt dan kiezen uit de varianten budget, comfort en premium.
Klik hier voor het volledige overzicht van de doorlopende reisverzekering.

Kortlopende annuleringsverzekering Volledig

Wij raden u aan om bij het boeken een annuleringsverzekering af te sluiten. Het is tenslotte heel vervelend als uw reis in duigen valt? Annuleren is dan al vervelend genoeg. Daar kunt u geen financiële zorgen bij gebruiken. Sluit daarom een annuleringsverzekering af. Bovendien krijgt u met deze annuleringsverzekering de garantie dat u altijd uw volledige annuleringskosten vergoed krijgt.
Klik hier voor het volledige overzicht van de kortlopende annuleringsverzekering Volledig.

Kosten: 5,6% van de totale reissom + € 4,50 poliskosten

Kortlopende Dubbel-Zeker annuleringsverzekering

Wilt u helemaal op safe spelen? Kies dan voor de kortlopende Dubbel-Zeker annuleringsverzekering. Met deze annuleringsverzekering krijgt u bij annuleren altijd de maximale vergoeding. Bij onderbreking krijgt u dan de volledige reissom vergoed. Zelf als u op de voorlaatste dag uw reis noodgedwongen moet afbreken. Dat is nog eens prettig op reis gaan. 
Klik hier voor het volledige overzicht van de kortlopende Dubbel-Zeker annuleringsverzekering.

Kosten: 6% van de totale reissom + € 4,50 poliskosten

Doorlopende annuleringsverzekering

Onverwachts annuleren is nooit leuk. Daarom kunt u de doorlopende annuleringsverzekering aan uw doorlopende reisverzekering voegen. U krijgt dan bij annulering vóór de reis de annuleringskosten vergoed (tot max. €1.500,- p.p. of €3.000,- p.p.). Dat is toch een geruststellende gedachte. Moet u de reis onverwachts afbreken? Dan worden de niet gebruikte dagen vergoed. 
Klik hier voor het volledige overzicht van de doorlopende annuleringsverzekering. 

Graag willen wij u op het volgende wijzen:
Heeft u een doorlopende annuleringsverzekering? Kijk dan goed of deze de gehele reissom dekt. Ook dient u een (doorlopende) annuleringsverzekering binnen 6 dagen na factuurdatum af te sluiten.


Wilt u weten welke verzekering het beste bij u past? Of heeft u een andere vraag over één van de verzekeringen? Voor een persoonlijk advies helpen wij u graag verder. Hiervoor kunt u contact opnemen via de e-mail info@makorreizen.nl of via telefoonnummer 0180-429394.

Aanmelden nieuwsbrief
Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de belangrijkste reisinformatie en de mooiste reizen!

Volg ons: 
GGTOStichting Calamiteiteitenfonds
homeenvelopemagnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram