Groepsreizen

Groepsreizen

Tijdens onze groepsreizen zult u met gelijk geïnteresseerden een groepsreis maken. Deze groepsreizen hebben een bijzonder thema of zijn gebaseerd op een bijzonder onderwerp. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een groepsreis naar Israël met als onderwerp: vrouwen in de Bijbel. Maar ook aan een groepsreis naar Griekenland met het thema: Grieks Orthodox Pasen. Het karakter van de reis en de groepssamenstelling zal bij elke reis duidelijk worden vermeld. 

‘Reizen met gelijk geïnteresseerden verrijkt’

Monotheïsme, Hindoeïsme, Boeddhisme, Taoïsme, Shintoïsme, Grieks-orthodox Pasen, Iconen schrijven, kloosters, luisteren naar de stilte, meditatie, verdieping, reformatie, Luther, architectuur, agrarisch, 1e Wereldoorlog, 2e Wereldoorlog, zomaar een aantal thema’s die de rode draad kunnen vormen in een thematisch-culturele groepsrondreis. In een thema-reis worden natuurlijk ook de algemene hoogtepunten van het bestemmingsland uitgelicht en is er tijd om het vakantiegevoel toe te laten, culinair genieten, een terrasje bezoeken, genieten van zon en de natuur zijn onlosmakelijk aan reizen verbonden.

 • El Camino, Pelgrimsroute, Spanje
  Orthodox Pasen, Griekenland
  Het Barokko, Joodse en christelijk Rome, Italië
  Natuurreis, Israël
 • Exodus reis, Egypte, Israël, Jordanië
  Petra, Jordanië
  Wijn & Olijfolie reis, Israël
  Israël - Vrouwen in de Bijbel

Groepsreizen

Aanmelden nieuwsbrief
Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de belangrijkste reisinformatie en de mooiste reizen!

GGTOStichting Calamiteiteitenfonds
homeenvelopemagnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
books on zlibrary