Reisverhalen van reizigers

Meer weten over uw toekomstige vakantiebestemming? Lees hier de inspirerende reisverhalen van andere reizigers. Onze reizigers schrijven over hun ervaringen voor, tijdens en na de reis. 

Olifant_safari Inspiratie: Begeleide autoreis Zuid-Afrika
Door Makor Reizen l 11-06-2018
Een zelfstandige avontuurlijke autoreis in Zuid-Afrika? Of toch met een beetje extra zekerheid? Dat is geen probleem… Met Eric en Monique als uw reisbegeleiders bent u in goede handen! Onze globetrotters hebben Zuid-Afrika al heel vaak bezocht…
Lees hier het verhaal

Suriname - MeerkatInspiratie: Suriname
Door Makor Reizen l 18-05-2018
Overleven in de jungle! Moeilijk? Nee hoor, u gaat op waar avontuur, maar wel op een hoog comfort niveau. Overnachten in de jungle van Suriname is een ware belevenis. We zullen toegezongen worden door de lokale…
Lees hier het verhaal

Binnen MongoliëInspiratie: Binnen Mongolië
Door Makor Reizen l 17-01-2018
Altijd al een keer het wonderschone Binnen Mongolië willen ontdekken? Bij Makor Reizen kan dat. Ontdek bevolkingsgroepen en onverwachte bezienswaardigheden in het onontdekte deel van China. Lees gauw verder en laat u inspireren!
Lees hier het verhaal

Petra wandeling naar KloosterAdembenemend en ontzagwekkend Israël
Door reiziger Monique Snijder l 06-11-2017
“In november vorig jaar zijn we met ons gezin meegegaan met een groepsreis van Makor Reizen. Dit was naar adembenemend Israël en Jordanië. Het zou een culturele reis worden met  veel hoogtepunten.
Lees hier het verhaal