Makor Reizen is een kleine reisorganisatie gespecialiseerd in het organiseren van bijzondere groepsreizen naar verre bestemmingen. De jarenlange ervaring van onze medewerkers zullen ervoor zorgen dat uw vakantie uw droomreis word. Het enthousiaste Makor Team stelt zich graag aan u voor.

Jaap Heester – directeur 
Ik ben in 1956 geboren in het Zuid-Hollandse Rijsoord. Mijn ouderlijk huis was gelegen naast dat van de familie Ringelberg. De heer Kees Ringelberg was ondernemer en runde een busbedrijf en verzorgde dagtochten voor verenigingen, ouderenbonden, vervoer van werknemers die woonachtig waren op de Zuid-Hollandse eilanden en werkten bij bedrijven in de Rotterdamse Haven. Ome Kees zoals ik de heer Ringelberg noemde wist mij altijd te vinden wanneer er een bus terugkeerde van een rit. Bijna dagelijks leegde ik de asbakjes, verwisselde de hoofdsteun doekjes en veegde de bus van achter naar voor helemaal uit. Op zaterdag was het wasdag, dan werden de bussen compleet gewassen. Dit gebeurde volledig met de hand was een flinke klus voor een jongen van rond de 10 jaar. Als tegenprestatie ontving ik mijn loon in de vorm van enkele dubbeltjes en kwartjes per klus en mocht ik vaak met ome kees mee op de bus. Voor mijn 10e had ik zodoende de hele Benelux zo’n beetje gezien. Wellicht heb ik mijn reislust te danken aan ome Kees. Na een lange periode als controller werkzaam te zijn geweest bij een bouw- en aannemingsbedrijf run ik nu alweer 25 jaar mijn eigen reisbedrijf. Het is een voorrecht om bijzondere reizen voor u samen te stellen en de ervaringen met u te mogen delen.


Marloes Buitendijk – reisadviseuse / Product, Sales & Reservations
Reizen zit in mijn bloed. Voor mij was het volgen van een toeristische opleiding aan de NTHV in Breda dan ook een logische keuze. Inmiddels werk ik al meer dan 12 jaar in de reisbranche. Als ik langs Schiphol rij, krijg ik de reiskriebels en bedenk ik mijn plan voor een volgende bestemming. Overnachten in de jungle van Suriname, een helikoptervlucht boven de Iguazu watervallen in Brazilië, in een jeep op zoek naar wild in het Krugerpark, duiken met schildpadden in Thailand en het meemaken van een Bar Mitswah viering bij de Klaagmuur in Jeruzalem. Een kleine greep uit de geweldige reiservaringen die ik de afgelopen jaren heb opgedaan. Graag deel ik mijn reiservaringen met u, zodat u hopelijk net zo enthousiast wordt van reizen als ik. Met mijn ervaringen kan ik uw droomreis verwezenlijken.


Leny van der Lecq – reisbegeleidster
Al vele jaren begeleid ik met veel plezier reizen voor Makor Reizen. Zo ben ik o.a. in Jordanië, Sri Lanka, Cuba en Zuid-Afrika geweest. Ik vind het fijn om samen met mensen op pad te gaan en iedereen een fantastische reiservaring te geven. Het is altijd het leukste wanneer je bij mensen thuis een kijkje mag komen nemen. Het slapen bij  mensen thuis en het ontmoeten van de lokale mensen geeft een extra beleving aan een bijzondere reis. Vanwege mijn medische achtergrond, kan ik indien nodig meteen helpen, mocht er op de bestemming iets gebeuren.


Theo Bootsma – reisbegeleider
Eén van de landen waar mijn hart ligt is Afrika. Het heeft een overweldigende natuurrijkdom en er zijn fantastische wildparken, waar we in open jeeps op zoek gaan naar de Big Five. Ik neem u graag mee naar dit prachtige continent. Ik ben ambulance medewerker geweest. Wanneer we bijvoorbeeld in het Chobe National Park op reis zijn, kan ik indien nodig meteen helpen.


Ria Sleven – reisbegeleidster
Reizen is mijn passie en ik vind het dan ook leuk om mensen iets van de wereld te laten zien. Andere culturen ontdekken en nieuwe smaken proeven is het leukste wat er is. Mijn zoon woont in Zuid-Afrika, waardoor ik hier al meerdere keren ben geweest. Tevens staat China hoog in het vaandel, werkelijk een bijzondere bestemming!


 

 

%d bloggers liken dit: