Makor Reizen organiseert inmiddels 25 jaar reizen naar landen met een rijke religieuze historie. Onder religie wordt gewoonlijk één van de vele vormen van zingeving of het zoeken naar betekenisvolle verbindingen verstaan, waarbij meestal een hogere macht, opperwezen of god centraal staat.

Een eigen groepsreis samenstellen
In bredere zin duidt het woord ‘religie’ op een algemenere vorm van spiritualiteit, gevoelens, gedachten met betrekking tot de zin van het leven. Groepen en groepsleiders die op zoek zijn naar dit soort reizen stellen samen met de specialisten van Makor Reizen hun reis geheel naar eigen inzicht en wensen samen. De groepsleider zal zijn eigen reis promoten en alleen wanneer men hiervoor wordt uitgenodigd, kan men hieraan deelnemen.

Klik hier om naar de pagina “Eigen groepsreis” te gaan.

Groepsreizen met deelname mogelijkheden voor iedereen
Aan de reizen zoals genoemd onder “groepsreizen” kan iedereen deelnemen. Bij elke groepsreis hebben we ontmoetingen met de lokale bevolking en zijn er speciale items in het programma opgenomen. Beleving is iets wat een extra dimensie geeft aan elke reis. Tevens overnachten we meestal 2 of meer nachten in dezelfde accommodaties. Dit brengt rust in de reis. Bijna altijd gaat er een Nederlands sprekende reisbegeleider mee vanuit Nederland en is er een Nederlands sprekende gids ter plaatse. De groepen zijn niet groot, het minimum aantal deelnemers ligt tussen 10 en 12 en het maximum is nooit meer dan 18 deelnemers.
Reizen naar landen met een rijke religieuze geschiedenis worden door ons uitgevoerd als zijnde culturele rondreizen. Dit wil zeggen dat er tijdens deze reizen er geen deelname aan onderlinge spirituele samenkomsten of uitvoeringen aan u gevraagd wordt.

Klik hier om naar de pagina “groepsreizen”te gaan.