Unieke verhalen over onze maatwerkreizen

Kom alles te weten over onze maatwerkreizen. Lees hier de verhalen van predikanten en groepsleiders voor alle ins en outs.

MaatwerkreizenRuim twintig jaar klant
Door reisbegeleider Hans Dekker l 26-06-2018
Hans Dekker over zijn ervaring met Makor Rezien: “Ruim twintig jaar geleden zocht ik een reisorganisatie voor een groepsreis en kwam bij Makor Reizen uit”. Bij de reizen die ik organiseerde leverde Makor Reizen ook nog een reisbegeleider.
Lees hier het verhaal

MaatwerkreisGa ook eens naar Israël!
Door ds. André Verweij l 08-05-2017
“In mei 2017 was het zover. Met dertig gemeenteleden uit ’s-Gravenzande ging ik een groepsrondreis maken door Israël. Deze reis werd verzorgd door Makor Reizen en was onvergetelijk. Alle deelnemers kijken er met een dankbaar gevoel…
Lees hier het verhaal 

MaatwerkreizenIndrukwekkend Israël
Door Dick Gaasbeek & ds. Marijke van Selm l 22-04-’17
“Wat was deze reis indrukwekkend. In de kibboets waar we verbleven, werden we met de groep uitgenodigd voor de Nationale Holocaust herdenking. Veel mensen waren geraakt door het gevoel van de verwijten aan Europa. Het was zeer indrukwekkend”.
Lees hier het verhaal

MaatwerkreizenErvaring met Makor Reizen
Door reisbegeleider Aad Kamsteeg l 15-02-2017
Aad Kamsteeg over zijn ervaring met Makor Reizen: “Ik reis al decennia lang met veel plezier met Makor Reizen! We hebben altijd genoten van onze bezoeken naar bestemmingen als Zuid-Afrika, Namibië, China, Suriname of Israël en de Palestijnse gebieden”.
Lees hier het verhaal