Spirituele reis naar Alicante. Doe nieuwe energie op!

8 - daagse spirituele reis

Algemene informatie
Programma
Vluchtgegevens
Inclusief
Accommodatie
Sessies
Reisbegeleiding
Data & prijzen
Boek deze reis

8-daagse spirituele reis naar Alicante. Doe nieuwe energie op!


Tijdens deze spirituele reis word je één met jezelf. Creëer bewustwording en nieuwe energie, door diepe meditatie. En geniet ondertussen van Alicante! 


Wil jij een reis maken waar je volop met je spiritualiteit kunt bezig zijn? Een reis waarbij je wordt begeleid door een krachtige en bedreven healer? Waar je tot rust komt, weer in contact komt met jezelf en waar je rijkelijk nieuwe energie opdoet? Dan is deze 8-daagse spirituele reis naar Alicante iets voor jou!

Wat is het doel van deze spirituele reis?

Tijdens deze reis kom je tot rust en creëer je bewustwording en nieuwe energie. Bewustwording over jezelf, je eigen inzichten en je eigen wensen. Hierdoor ben je na deze reis in staat om de regie over je leven weer in eigen handen te nemen. Daarnaast creëer je rust in je eigen gedachten waardoor je makkelijker kunt ontladen van stress en spanning. De reis biedt een energetische reiniging voor lichaam, geest en ziel en zal je jouw eigen grenzen leren kennen. Daardoor zal de reis je ook veel nieuwe en positieve energie opleveren!

Deze reis zorgt dat je je leven weer terugkrijgt. Het helpt je om spirituele rust te vinden en weer in evenwicht te komen. Zo kun je als een herboren mens de omgeving weer positief zien, beoordelen en benaderen.

Wanneer is deze reis iets voor jou?

De hectische 24-uurs economie vergt veel van ons. Alles moet béter, sneller, méér en nóg meer. Dat eist veel van ons geestelijk vermogen. Er ontstaan spanningen en zonder dat je het door hebt raak je steeds verder uit evenwicht. Je wordt chagrijnig en prikkelbaar en je belandt in een vicieuze cirkel van onbegrip met jezelf en iedereen en alles om je heen. 

Wanneer je uit balans bent of niet lekker in je vel zit, dan is deze 8-daagse spirituele reis naar Alicante iets voor jou. Sofia Jouhri, healer, zal samen met jou werken om blokkades op te heffen en je weer te voorzien van positieve energie waardoor je de uitdagingen van het leven weer aankunt! Quote "Deze 8-daagse spirituele reis naar Alicante is een fantastische energetische reiniging voor lichaam, geest en ziel."

Wat kun jij verwachten tijdens deze reis?

Tijdens deze reis word je begeleid door Sofia Jouhri, een zeer krachtig en bedreven healer die in zowel persoonlijke- als in groepssessies jou zélf de weg gaat leren terugvinden naar een gelukkiger leven, zonder door anderen opgelegde angsten en beperkingen. Je zult mediteren, deelnemen aan stiltesessies en intensive soul to soul talk ervaren.  

Is er nog ruimte om echt 'vakantie' te vieren?

Natuurlijk! Bekijk het programma 
 

Reisbestemming 8-daagse spirituele reis naar Alicante

De reisbestemming is Moraira, Alicante. Vanuit de villa waarin je verblijft kijk je uit over bergen en de zee. De villa ligt op ca. 1 km. van het strand en ca. 10 min. wandelen van het dorp, waar je kunt genieten van talloze barretjes, restaurants en terrasjes. De villa is luxe uitgerust en van alle gemakken voorzien. Er zijn ligbedden, tv en de open keuken beschikt over alles wat je nodig hebt. Kortom; naast werken aan je innerlijke zelf valt er van alles te doen, te zien en te genieten. 

Is dit een 'zweverige' reis?

Deze spirituele reis heeft een 'aardse' insteek. Natuurlijk is er een bepaalde mate van 'zweverigheid' zoals veel mensen het zouden noemen. Maar de benadering is praktisch, concreet en effectief. Je leert mediteren, of dieper mediteren zodat je jouw lichaam beter kunt ontdoen van spanning en stress. Is dat zweverig? Sofia Jouhri zegt erover: "Om te beseffen wie je bent en wat voor jou belangrijk is, moet je met het 'ongrijpbare' aan de slag. Zweverig, praktisch, aards of een combinatie, het doet er eigenlijk niet toe: spiritualiteit kun je ontwikkelen vanuit de invalshoek die jíj kiest. Dat is juist het mooie!"
Vliegreis
· Reissom: € 935,-
· Intensiteit: comfortabel
· Vertrek: 20-03-2020
Kaart Alicante

Van dag-tot-dag programma

O= ontbijt, L= lunch, D= diner

Dag 1 - Spirituele reis Alicante

Dag 1: vrijdag 20 maart 2020

Amsterdam/Eindhoven/Rotterdam – Alicante/Moraira (l) **

Dag 2: zaterdag 21 maart 2020

Moraira, Alicante (o,l)
Dag 2 - Spirituele reis Alicante
Dag 3 - Spirituele reis Alicante

Dag 3: zondag 22 maart 2020

Moraira, Alicante (o,l)

Dag 4: maandag 23 maart 2020

Moraira, Alicante (o,l)
Dag 4 - Spirituele reis Alicante
Dag 5 - Spirituele reis Alicante

Dag 5: dinsdag 24 maart 2020

Moraira, Alicante (o,l)

Dag 6: woensdag 25 maart 2020

Moraira, Alicante (o,l)
Dag 6 - Spirituele reis Alicante
Dag 7 - Spirituele reis Alicante

Dag 7: donderdag 26 maart 2020

Moraira, Alicante (o,l)

Dag 8: vrijdag 27 maart 2020

Moraira, Alicante – Amsterdam, Eindhoven of Rotterdam (o,l) **
Vandaag is de laatste dag aangebroken. De vluchttijden zijn afhankelijk van de terugvlucht naar Amsterdam, Eindhoven of Rotterdam. We hebben een transfer naar de luchthaven van Alicante.
NB. Programma onder voorbehoud van wijzigingen. Accommodatie en vluchten zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.
Vliegreis
· Reissom: € 935-
· Intensiteit: comfortabel
· Vertrek: 20-03-2020
Kaart Alicante
De reis wordt uitgevoerd met Transavia.

De vluchten worden door Transavia uitgevoerd. We zullen vliegen vanaf Amsterdam, Eindhoven of Rotterdam.
De vliegtijden en de plaats van vertrek zijn afhankelijk van de beschikbare vluchten op het moment dat we het minimale aantal deelnemers hebben bereikt. Je kunt de vertrekplaats dus niet zelf kiezen.
Vliegreis
· Reissom: € 935,-
· Intensiteit: comfortabel
· Vertrek: 20-03-2020
Kaart Alicante
Inbegrepen in de reissom:
•  Vlucht: Amsterdam/Eindhoven/Rotterdam - Alicante – Amsterdam/Eindhoven/Rotterdam per Transavia
•  Luchthavenbelastingen en brandstoftoeslag € 56,- per 28-06-2019*
•  7 overnachtingen in genoemde accommodaties of gelijkwaardig
•  Verzorging in de villa op basis van ontbijt 
•  Transfer van- en naar de luchthaven van Alicante – onze villa
•  Nederlandssprekende spirituele healer Sofia Jouhri gedurende de hele reis
•  Nederlandssprekende reisbegeleidster Marloes Buitendijk gedurende de hele reis
•  3 x ochtendmeditatie in groepsverband
•  1 x een stilte sessies in groepsverband
•  1 x ochtend meditatie met de drum in groepsverband
•  2 x persoonlijke “soul to soul talk” sessies per persoon
•  Alle belastingen/BTW zoals huidig geldig van Europese bestemmingen
•  Informatiebijeenkomst voorafgaande aan de reis

* Wordt op uiterlijk de 21ste dag voor vertrek verrekend tegen de dan geldende kosten.

Niet inbegrepen in de reissom:
•  Eventuele extra brandstoftoeslagen
•  Niet genoemde maaltijden en drankjes tijdens de maaltijden
•  Fooiengeld
•  Persoonlijke uitgaven
•  Reis- en annuleringsverzekering
•  Bijdrage GGTO € 15,- per boeking
•  Bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
Vliegreis
· Reissom: € 935,-
· Intensiteit: comfortabel
· Vertrek: 20-03-2020
Kaart Alicante
Gedurende deze reis overnacht je in "Villa Bon Repos".

Villa Bon Repos is een mooie en ruime villa, gelegen in het dorp Moraira, Alicante. De villa kijkt uit over de zee en de bergen. Een mooie omgeving om tot rust te komen. De villa is gelegen op ongeveer 1 kilometer van het strand. Het dorpje Moraira is in nog geen 10 minuten wandelen te bereiken. Hier zijn vele restaurantjes, terrassen en barretjes. 

De villa heeft een verwarmd zwembad en een prachtige relax ruimte. Verder is er een buiten douche en een buiten toilet aanwezig. Op het terras staat de gehele dag de zon. Hier kun je met elkaar barbecueën bij zonsondergang. Een heerlijke manier om de dag af te sluiten. 

De villa is smaakvol ingericht. Voor de zonaanbidder zijn er ligbedden beschikbaar. Vanaf het dakterras geniet je van het prachtige uitzicht. Vanuit de salon met zijn glazen pui, kun je ook genieten van het uitzicht. In deze ruimte is ook een biljardtafel, televisie, zitjes en een pantry voor het maken van lekkere hapjes en drankjes. In de ruime woonkamer kun je met de hele groep heerlijk zitten. De open keuken heeft een kookeiland met een dubbele koelkast en vriezer. De keuken beschikt o.a. over een vaatwasser, oven, grill, magnetron, toaster, koffiezetapparaat en waterkoker. In de bijkeuken is een wasmachine en droger.

Je zult met elkaar in één villa overnachten. Er zijn zes slaapkamers, vijf badkamers en vijf toiletten. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning. Alle kamers hebben twee aparte boxsprings. Er zijn geen eenpersoonskamers beschikbaar. Je zult de kamer dus met iemand delen. Tot slot is er wifi in de accommodatie aanwezig. 

Deze villa heeft alle ingrediënten voor een fantastisch verblijf!
Villa Bon Repos 1
Villa Bon Repos 2
Villa Bon Repos 3
Villa Bon Repos 4
Villa Bon Repos 5
Villa Bon Repos 6
Villa Bon Repos 7
Villa Bon Repos 8
Villa Bon Repos 9
Villa Bon Repos 10
Villa Bon Repos 11
Villa Bon Repos 12
Vliegreis
· Reissom: € 935,-
· Intensiteit: comfortabel
· Vertrek: 20-03-2020
Kaart Alicante

Aanbod tijdens deze spirituele reis naar Alicante

Tijdens deze reis zijn er verschillende sessies. Om beter te begrijpen wat deze sessies inhouden volgt hier een korte uitleg.

Ochtendmeditatie
Tijdens de ochtendmeditatie voelen we de verbinding van de essentie van het leven. (Het wakker worden). Wat zegt iedere ochtendenergie voordat we overspoeld worden met alles wat we moeten? Wat wil jouw essentie je vandaag vertellen? Waar mag je vandaag je zinnen op zetten?

Mijn hart ligt bij het sjamanisme, maar ik gebruik ook technieken zodat ik open sta voor alle universele energieën.

Soul to soul talk
Tijdens de soul to soul talk spreek je met je innerlijke waarheid. Wat hoor je, wat voel je, wat ontken je. We zeggen en vinden heel veel van onszelf en misschien geef je andere mensen wel de schuld van je eigen gedachten, gevoel of overtuigingen.

Ik verbind mijzelf met jouw ziel en door te luisteren kan ik erachter komen wat jou weerhoud van wat dan ook.

Stilte sessie
Tijdens deze stilte sessie zul je in het hier en nu komen. In de stilte komt de geest tot rust en komt er ruimte voor voelen. Je blik wordt naar binnen gericht en je hart zal gaan spreken. Je wordt je bewust van onverwerkte zaken en het nodigt uit om te verwerken en los te laten. Door de stilte en de rust vloeit stress weg uit het lichaam. Vervolgens krijgt de geest rust en verandert de stormachtige zee in een kalme beek. Er zijn geen prikkels, niks moet en alles mag. De energie die overblijft wordt gebruikt voor heling en zuivering van lichaam en geest.

Drum meditatie
Tijdens een drum meditatie vindt onze geest rust en kan ons lichaam zich openstellen voor de lichamelijke prikkels van horen, voelen en ervaren. De combinatie van deze twee zintuigen staan ons toe om de trommel trillingen diep in ons lichaam door te laten dringen. We zijn in een constante dynamische interactie binnen en buiten onszelf. We hebben de neiging onze werkelijkheid te vergeten, we lopen hier, daar en overal en jagen carrière en andere verwezenlijkingen na. Maar we vergeten te luisteren naar ons eigen hartritme. Door toe te treden tot het ritme van deze drum meditatie, vraag ik je om tot jouw eigen ritme te komen. Drummen maakt veel trillingen, ons hart creëert ook trillingen, het verschil is dat de trommel een enorme hoeveelheid geluid produceert en het hart slechts zachtjes hoorbaar is van buiten.

Belangrijk om te weten: medicatie 

Voor ons is het belangrijk om te weten of je medicijnen o.i.d. gebruikt. Het gebruik van sommige medicijnen zoals antidepressiva, Oxazepam, Temesta, Seresta etc. hebben invloed op het energetisch behandel stuk.
Als je één van deze medicatie gebruikt, vragen we je om dit aan ons te laten weten. Het is daarbij belangrijk de naam en dosering te vermelden. Mocht er voor we samen op reis gaan verandering komen in je medicijngebruik, dan vragen we je dit voorafgaand aan de reis aan ons door te geven. Sofia bezit niet de kennis van een dokter. Bij twijfel kunnen we geen 1 op 1 behandeling uitvoeren. Uw gezondheid staat centraal bij Seveneagle.

Vliegreis
· Reissom: € 935,-
· Intensiteit: comfortabel
· Vertrek: 20-03-2020
Kaart Alicante

Uw reisbegeleiding voor deze reis

Sofia Jouhri

Sofia Jouhri

Sjamanistische healer
Marloes Buitendijk

Marloes Buitendijk

Reisbegeleidster

Samen maken we een magische reis!

Vliegreis
· Reissom: € 935,-
· Intensiteit: comfortabel
· Vertrek: 20-03-2020
Kaart Alicante
Hieronder vind u een overzicht van de reisdata, prijzen, reisperiode en het reisnummer van de rondreis "Spirituele reis naar Alicante" - 8 dagen. 

Reisperiode: 20.03.2020 t/m 27.03.2020
Reisnummer: ALI-2003

De richtprijs reissom bedraagt bij 10 deelnemers          € 935,- per persoon *

Minimum aantal deelnemers: 10

* Vluchten en accommodaties zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij kunnen de reserveringen pas in gang zetten wanneer het minimum aantal deelnemers van 10 personen is bereikt. Tot deze tijd blijft de vertrekdatum, de vluchten en de accommodatie onder voorbehoud van beschikbaarheid. De reissom blijft tot die tijd een richtprijs.
Vliegreis
· Reissom: € 935,-
· Intensiteit: comfortabel
· Vertrek: 20-03-2020
Kaart Alicante

Aanmeldingsformulier

Bedankt voor uw interesse in de "Spirituele reis naar Alicante" van Makor Reizen. Wanneer u zich aan wilt melden voor deze reis, kunt u onderstaande gegevens invullen. Eén van onze reisspecialisten zal binnen twee werkdagen contact met u opnemen om uw reiswensen door te nemen.
LET OP! BOEK DEZE REIS VOOR 30 SEPTEMBER 2019.
Wij hebben een optie op deze accommodatie tot 20 september 2019. Wil je graag mee? 
Wacht dan niet langer en boek deze reis voor 20 september 2019! 

Indien wij na 20 september 2019 niet voldoende deelnemers hebben kan het zijn dat we moeten uitwijken naar een andere accommodatie.
* Verplichte velden

Aanhef*:                 Dhr.Mevr.

Voorletters*:             

Achternaam*:           

Adres*:                        Nummer*:      

Postcode*:                  Woonplaats*:

Telefoonnummer*:  

E-mail adres*:           

Geboortedatum*:    

Vliegreis
· Reissom: € 935,-
· Intensiteit: comfortabel
· Vertrek: 20-03-2020
Kaart Alicante
 • 1. Alicante - Spirituele reis
  2. Folow your dreams - Spirituele reis
  3. Alicante - Spirituele reis
  4. Mediteren aan zee - Spirituele reis
 • 5. Mediteren Alicante - Spirituele reis
  6. Alicante - Spirituele reis
  8. Zonsondergang - Spirituele reis
  7. Seven Eagle
Aanmelden nieuwsbrief
Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de belangrijkste reisinformatie en de mooiste reizen!

Volg ons: 
GGTOStichting Calamiteiteitenfonds
planehomeenvelopefile-emptymagnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram