West Papua

15 -DAAGSE GROEPSREIS

Algemene informatie
Programma
Vluchtgegevens
Inclusief
Data & prijzen
Boek deze reis

Hoogtepunten groepsreis West Papua:

·  Meemaken van een Dani ceremonie
·  Ontmoetingen met Papoea's
·  Bezoeken van hulpprojecten die vanuit Nederland gesteund worden
·  Bezoek aan de Jiwika's in de Baliemvallei
·  Ervaren van de levensstijl van de Sentani vissersstammen
·  Verlenging naar de Raja Ampat eilanden mogelijk


15-daagse groepsreis West Papua
De Dani-stam, Baliemvallei en de Sentani vissers

West Papua, het vroegere Nederlands Nieuw-Guinea, was van 1949 tot 1962 een Nederlandse kolonie. Tot 1949 spraken we over Nederlands-Indië. In 1596 bereikten vier Hollandse koopvaardijschepen, met aan boord opperkoopman Cornelis de Houtman, voor het eerst de Indische Archipel. In 1602 werd de Verenigde Oost-Indische Compagnie (VOC) opgericht. Toen West Papua in de jaren zestig over gedragen werd en onder Indonesisch gezag kwam, zijn de levensomstandigheden van de Papoea's verslechterd. Momenteel zijn zij een minderheid in eigen land geworden als gevolg van massale transmigratie uit overwegend islamitische andere delen van het Indonesische eilandenrijk. Hun religie, cultuur en economie staan onder druk. De meeste Papoea’s zijn sinds de komst van de Hollanders christelijk. Toch zijn er in het binnenland nog veel stammen die het animisme behouden hebben.

Tijdens onze reis door West Papua genieten we van de prachtige natuur. Zo gaan we op zoek naar de cultuur van de bevolking. We zullen ons dan ook nadrukkelijk richten op ontmoetingen met de Papoea's. Daarnaast bezoeken we plaatsen die u gezien moet hebben zoals Biak. In Biak bezoeken we de grot waar tijdens de Tweede Wereldoorlog Japanners zich voor de Amerikaanse bevrijders verborgen. Verder bezoeken we Jayapura, Jiwika, Wamena en uiteraard de Baliemvallei.

Omgeving Jiwika
Jiwika staat bekend om haar 250 jaar oude zwart mummie, welke bemiddelde met de geestenwereld. De zwarte mummie is dan ook de trots van het dorp omdat hij de hoofdstrijder was van zijn stam. Daarnaast was hij een zeer gerespecteerde man. In een dorpje vlakbij Jiwika zullen we getuige zijn van het beroemde varkensfeest van de Dani-stam. Dit is een van de tradities van de schijnoorlog. Daarnaast is de Dani-stam één van de meest aansprekende stammen van Papua.

De Dani-stam
De Dani-stam staat bekend om zijn vriendelijkheid. Daarnaast zijn het ook erg fascinerende mensen. We zullen een Dani ceremonie meemaken en lunchen bij een Dani-stam. Tevens leren we alles over de tradities en de rituelen van de Dani-stam. Daarnaast maken we een prachtige wandeling langs traditionele dorpen in de Baliemvallei. De Baliemvallei is omgeven door hoge bergtoppen en de Baliem rivier.

Het ontmoeten van Papoea's zal een extra dimensie aan de reis geven. Maar naast het ontmoeten van Papoea's zullen we enkele hulpprojecten bezoeken. Een aantal van deze hulpprojecten worden vanuit Nederland gesteund. Zo bezoeken we in Sentani het Wereldnatuur fonds. Vanaf Sentani gaan we per speedboot naar het eilandje Asei. Op het eiland Asei zien we de traditionele levensstijl van de Sentani vissers stammen. Tot slot zien we hier unieke boomstam beschilderingen. Kortom een hele bijzondere groepsreis vol met unieke ontmoetingen!

Raja Ampat eilanden
Wilt u deze reis verlengen? Wij bieden een verlengingsarrangement naar de Raja Ampat eilanden aan. Kijk in het PDF-bestand voor alle informatie of neem contact op met één van onze reisspecialisten.

Vlieg / busreis
· Reissom: € 3.795,-
· Intensiteit: comfortabel
· Vertrek: 01-11-2019
Kaart West Papua

Van dag-tot-dag programma

O= ontbijt, L= lunch, D= diner

Dag 1

Amsterdam - Jakarta
We vertrekken om 11.05 uur vanaf Amsterdam met Garuda Airlines, vlucht GA089, naar Jakarta. Aankomst in Jakarta is op dag 2.

Dag 2 - Aankomst Biak

Jakarta – Biak (o)
Aankomst op Jakarta airport om 06.45 uur. Vervolgens hebben we enige tijd om te ontbijten en te winkelen op de luchthaven (lunch en diner niet inbegrepen). Tevens hebben we in Jakarta allemaal een kamer om bij te slapen en ons op te frissen. Vervolgens vliegen we om 19.15 uur met Garuda Airlines, vlucht GA614, naar Makassar. Aankomst Makassar om 22:55 uur.

Dag 3 - Bezoek aan het Japanse Herdenkingsmonument

Biak (o)
Om 01:15 uur vliegen we met vlucht GA650 naar Biak. Om 05.10 uur arriveren we in Biak, een koraaleiland, gelegen net onder de evenaar, op het zuidelijk halfrond. Na aankomst hebben we een transfer naar ons hotel. Kamers zijn gereed voor onze vroege check-in. We verblijven in het oude KLM Hotel, welke is gebouwd in de jaren 50. Gedurende deze periode was het KLM Hotel een belangrijke ontmoetingsplaats voor de Nederlandse gemeenschap. Veel van het oude hotel is nog in originele staat, zoals de ingang, het restaurant en enkele kamers. 

De rest van de ochtend is ter vrije besteding. Geniet bij het tropische zwembad, welke uitkijkt over de oceaan of maak een wandeling in de omgeving. De straten van Biak zijn mooi en vredig, Biak staat niet voor niets bekend als één van de schoonste eilanden in heel Indonesië. In de namiddag bezoeken we naast een lokale vismarkt het Japans Herdenkingsmonument. Tevens bezoeken we een aantal oud Nederlandse gebouwen en huizen die tot de dag van vandaag nog bewoond worden door de lokale bevolking. Overnachting in het Asana Hotel, het vroegere KLM-Hotel in Biak.

Dag 4 - Leer de muziekstijl van Biak

Biak (o)
In 1994 vond de slag om Biak plaats tussen het leger van de Verenigde Staten en het Japanse leger in Nieuw-Guinea. Ongeveer 10.000 Japanse en 500 Amerikanen hebben hun leven verloren op dit eiland. We bezoeken de grotten waar Japanse troepen zich verborgen tijdens de oorlog. De grotten zijn vaak ontstaan door de vulkanische uitbarstingen. In het nabijgelegen museum vinden we een verzameling overblijfselen van de Tweede Wereldoorlog. We rijden verder om vervolgens te stoppen om het traditionele houtsnijwerk te zien.

Biak ligt in een baai, welke deel uitmaakt van de Grote Oceaan. Het is een oceanisch eiland, waardoor er diverse endemische diersoorten voorkomen. Biak maakte van 1948 tot 1962 deel uit van Nederlands Nieuw-Guinea en vormde samen met Numfor en de Padaido eilanden het district Schouten-eilanden. Biak is beroemd om zijn muziek en de traditionele Yospan Dans. ’s Middags leren we meer over de muziekstijl van Biak en de instrumenten die deze harmonieuze geluiden maken. Tevens krijgen we uitleg over de traditionele dansen van Biak. Overnachting in het Asana Hotel, het vroegere KLM-Hotel.

Dag 5 - Ontdek het dagelijkse leven in de lokale “kampongs”

Biak (o)
Vandaag rijden we richting het noorden van Biak waar we prachtige watervallen zullen vinden. Hier kunnen we een verkoelende duik in het water nemen. We wandelen door lokale dorpjes waar we het dagelijkse leven van de mensen in de zogenoemde “kampongs” kunnen zien. De mensen die we hier zullen ontmoeten zijn uiterst vriendelijk en blij om een praatje met ons te maken. We zullen lunchen bij de kampongs voor een optimale ervaring. We eindigen de dag met een bezoek aan één van de mooiste stranden van Biak: Wari Beach, een prachtige baai met kristalhelder water. Hier hebben we de tijd om te zwemmen en te genieten van de omgeving terwijl we een verse kokosnoot drinken. Overnachting in het Asana Hotel, het vroegere KLM-Hotel.

Dag 6 - Pasar Mama, een traditionele vrouwenmarkt van Papua vrouwen

Biak – Jayapura (o)
Vandaag verlaten we Biak en gaan we per vliegtuig naar Jayapura. Jayapura is de hoofdstad van Papua en ligt aan de oostkust van de provincie. De stad is gesticht in 1910 door Nederlanders als administratief centrum en had de naam Hollandia. Hier zijn nog een aantal wijken te vinden met Nederlandse namen zoals Kloofkamp en Dok. De vroege vlucht naar Jayapura met Garuda Airlines, vlucht GA650, vertrekt om 05.55 uur uit Biak. Aankomst in Jayapura is om 07.05 uur. Na aankomst op de luchthaven hebben we een ontmoeting met onze Engels sprekende gids. Vervolgens hebben we een transfer naar ons hotel in Jayapura. We passeren open landschappen en genieten van prachtige uitzichten. We rijden o.a. langs ‘Skyland’ waar we uitzicht hebben op de dorpen Tobati en Holtekamp en kijken uit over de majestueuze bergen van Papua Nieuw Guinea. We maken een korte stop om te genieten van het uitzicht en om even te ontspannen. In de dorpjes hebben we de gelegenheid om een kokosnoot te kopen van de lokale bevolking. Na het inchecken in het hotel gaan we naar “Angkasa Indah” om de oude Nederlandse huizen te bekijken die nog steeds worden bewoond door de lokale bevolking. Als we genoeg tijd hebben bezoeken we het mooie strand van Base G.

’s Middags brengen we een bezoek aan Pasar Mama, een traditionele vrouwenmarkt van Papua-vrouwen in Jayapura. Deze markt is speciaal ontwikkeld door de Indonesische overheid ter ondersteuning van de Papoea-vrouwen die hier hun lokale producten kunnen verkopen. Je kunt hier lokaal fruit kopen, zoals smaakvolle bananen, stinkende Durian-vruchten, guave’s, jackfruits en nog veel meer. Overnachting in het Swiss Bell Hotel.

Dag 7 - Ontmoeting met de traditionele Sentani stam

Jayapura (o,l)
Vanuit ons hotel rijden we de heuvel van Jayapura op, vanwaar we een prachtig uitzicht op de stad hebben. We vervolgen de reis naar de Hamadi markt. Vlakbij deze markt is de vissershaven, waar we vele traditionele vissersboten zullen zien. In de haven wordt vis verhandeld, die de handelaren daarna op de markt verkopen. Met een speedboot varen we rond de baai van Hombolt om mangroven en lokale dorpen te zien die gebouwd zijn op palen boven het water. We gaan een van de huizen binnen om te zien hoe de lokale bevolking leeft.

We bezoeken een museum met een mooie verzameling prachtige Papua-kunst en de Harapan-kerk. Dit is de eerste kerk die 62 jaar geleden in Jayapura werd gevestigd. Hier leren we hoe het christendom voor het eerst werd geïntroduceerd in Papoea door Nederlandse en Duitse missionarissen. Hierna rijden we verder naar Abepura waar we een bijzonder project bezoeken: P3W. Dit is een trainingscentrum voor vrouwen. Dit project wordt gesteund door Kerk-in-Actie en hier worden vrouwen getraind uit het landelijke gebied van Papua. Hier krijgen we een traditionele lunch: ‘Papeda’. Papeda is gemaakt van de Sago boom en wordt gevuld met een rijkelijke vissoep. Na de lunch gaan we naar Sentani om een traditionele dans van de Sentani-stammen te zien. Deze dans wordt uitgevoerd door de Honong Group. Zij zijn één van de beste traditionele dansgroepen en hebben over de hele wereld opgetreden. Overnachting in het Swiss Bell Hotel.

Dag 8 - Bezoek traditionele dorpjes in de Baliemvallei

Jayapura – Wamena (o)
Vroeg in de morgen vertrekken we naar de luchthaven van Jayapura, vanwaar we naar Wamena vliegen. Vertrek vanuit Jayapura om 10.20 uur. Aankomst Wamena om 10.55 uur. Na aankomst in Wamena hebben we een transfer naar ons hotel. Wamena-stad ligt op ongeveer 1800 meter hoogte waardoor de stad een aangename temperatuur heeft. Wamena is de enige stad in de Baliemvallei en is de meest bezochte plaats van het eiland Papua. De vallei is ongeveer 1,5 km diep, 72 kilometer lang en de breedte verschilt van 16 tot 30 kilometer. De Baliemvallei is omgeven door hoge bergtoppen, variërend van 2500m tot 3000m hoogte. De naam van de vallei is afkomstig van de Baliemrivier die er dwars doorheen stormt.

In de middag maken we een stadstoer en bezoeken we de lokale markten in de stad, een koffieplantage en de eerste traditionele dorpjes. Overnachting in Hotel Baliem Pilamo.

Dag 9 - Het meemaken van de Dani ceremonie

Wamena – omgeving Jiwika - Wamena (o,l)
Vandaag een dag vol cultuur! We gaan naar het noorden van de Baliemvallei. We brengen
een bezoek aan Jiwika, bekend om haar 250 jaar oude zwarte mummie, welke
bemiddelde met de geestenwereld. De trots van het dorp! Hij was de hoofdstrijder van zijn stam en een zeer gerespecteerd man. In een naburig dorp in Jiwika zullen we getuigen zijn van de grote tradities van de schijnoorlogen en het beroemde varkensfeest van de Dani-stammen. Voordat de mensen in de Baliem Vallei in contact kwamen met de buitenwereld, moesten ze zich vaak verdedigen tegen andere stammen. Het is erg interessant om te zien hoe ze zich hierop voorbereiden. We zien de oorlogsdansen en vele rituelen in hun prachtige lokale kledij. Bij één van de stammen maken
we een bijzonder ritueel mee; de Dani ceremonie, een belangrijke viering die wordt uitgevoerd bij bruiloften of religieuze vieringen. De Dani zijn één
van de meest aansprekende stammen van Papua. Ze zijn te
herkennen aan hun geschilderde gezichten, neusringen van
varkenstanden en peniskokers. Tijdens dit varkensfeest, dat ‘Barapen genoemd wordt, zien wie hoe een varken op traditionele wijze geslacht en bereidt word in een aard-oven. Een bijzondere ervaring! Overnachting in Hotel Baliem Pilamo.

Dag 10 - Bezoek aan traditionele Dani dorpen

Wamena (o)
Vandaag brengen we een bezoek aan de Napua heuvel, waar we een prachtig uitzicht hebben op de groende heuvels van de Baliemvallei. Hiervandaan maken we een korte wandeling naar beneden. We bezoeken een kleine waterval, waar we even kunnen ontsnappen aan de warmte en waar we een verfrissende duik kunnen nemen in het koele water.

We brengen een bezoek aan de traditionele dorpen Suroba en Dugun, gelegen in de prachtige hooglanden van Papua. Hier ontmoeten we de vriendelijke en fascinerende mensen van de Dani-stammen. Hier zullen we lunchen bij de Dani-stammen. Ook brengen we een bezoek aan de vanuit Nederland gesteunde Calvary kliniek, een kliniek voor mensen met hiv en tuberculose. Men heeft hier veel te maken met de aidsproblematiek. In de kliniek zorgen ze voor spirituele begeleiding voor hun patiënten. Indien mogelijk bezoeken we het MAF (Mission Aviation Fellowship) luchtvaartcentrum. Piloten van het MAF vliegen naar afgelegen plattelandsgebieden om hulp te bieden aan mensen in nood. Overnachting in Hotel Baliem Pilamo.

Dag 11 - Wandeling door de Baliemvallei

Wamena – Baliem vallei – Wamena (o,l)
Vanuit Wamena rijden we naar het zuiden van Baliem, een prachtige vallei omringd door grote bergen. We maken een stevige wandeling in het zuiden van de Baliemvallei. We passeren een traditionele hangbrug die over de ruige Baliem-rivier gaat. Verder passeren we moestuintjes waar de lokale bevolking verschillende gewassen bouwen, veelal zoete aardappelen. Tijdens de wandeling zullen we lokale mensen tegenkomen die hun oogst vervoeren. Je zult merken dat ze erg vriendelijk zijn. Deze mensen zijn vaak op weg om hun oogst naar de markten in Wamena-stad te brengen. Er zijn alleen geen wegennetten en omdat sommige mensen uit ver weg gelegen dorpen komen, moeten ze dagen lopen om in Wamena te komen. Het is erg indrukwekkend om te zien hoe sterk deze kleine mensen zijn. 

De Baliemvallei en de stammen die hier wonen zijn pas in 1938 ontdekt. Ondanks de vele veranderingen die zich met de jaren hebben meegebracht, zijn er tal van kleurrijke tradities die nog steeds in ere zijn gebleven. Dit is een geweldige laatste dag in de Baliemvallei. Overnachting in Hotel Baliem Pilamo.

Dag 12 - Bezoek aan het kantoor van het Wereldnatuur fonds

Wamena – Jayapura / Sentani (o)
Na een vroeg ontbijt hebben we een transfer naar de luchthaven van Wamena. Om 9.00 uur vliegen we naar Jayapura. Aankomst in Jayapura om 09.30 uur. Na aankomst op de luchthaven van Jayapura, hebben we een transfer naar ons hotel. We brengen een bezoek aan het kantoor van het Wereldnatuur fonds in Sentani. Hier leren we meer over hun projecten ter bescherming van wilde dieren en de natuur in heel Papua. Overnachting in Hotel Grand Allison.

Dag 13 - Ervaar de traditionele en historische levensstijl van de Sentani vissersstammen

Jayapura / Sentani (o)
We zullen een toer maken in het levendige Sentani en we gaan naar het Sentani meer. Dit meer wordt beschouwd als de thuisbasis van de regenbogen van de lokale bevolking. We rijden door naar Kwadiware en bezoeken daar ‘Kampong Sago’. In dit dorp zien we hoe de sago-verwerking werkt en leren we meer over de verschillende soort sagobomen. Sago is het oorspronkelijke hoofdvoedsel uit Papua en wordt nog steeds dagelijks geconsumeerd. We gaan hier niet weg voordat wij sago lunch hebben gehad en een stukje cultuur letterlijk kunnen proeven.

We rijden door naar het MacArthur monument om te genieten van een adembenemend uitzicht op het open meer. Het monument is een gedenksteen van de dappere Amerikaanse generaal. Hij kwam naar Papua om het Japanse leger tijdens de Tweede Wereldoorlog te verdrijven uit Papua. Er wordt gezegd dat Mac Arthur op deze plek geïnspireerd werd om zijn beroemde “Island Hopping” strategie te gebruiken tegen het Japanse leger. Hierna vervolgen we onze toer per speedboot naar het kleine eiland, genaamd Asei. Hier zullen we de traditionele en historische levensstijl van de Sentani vissersstammen ervaren. We zien unieke boomstam beschilderingen, een typische kunst van het eiland. Overnachting in Hotel Grand Allison.

Dag 14 - Terugvlucht naar Amsterdam

Jayapura – Jakarta - Amsterdam (o)
Vanmorgen hebben we een transfer naar de luchthaven van Jayapura. We vliegen met vlucht GA655 om 12.45 uur naar Jakarta. Aankomst Jakarta om 18.40 uur. Vervolgens vliegen we met vlucht GA088 om 22.45 uur naar Amsterdam.

Dag 15 

Amsterdam 
Aankomst Amsterdam om 07.30 uur.

Verlengingsarrangement

Raja Ampat eilanden
Makor Reizen biedt twee verlengingsarrangementen aan naar de Raja Ampat eilanden. Bij beide arrangementen wordt uw reis met vijf dagen verlengt. 
·  Verlengingsarrangement 1: naar Raja Ampat - verblijf in Papua Paradise
·  Verlengingsarrangement 2: naar Raja Ampat - verblijf in een Homestay

Wilt u deze reis verlengen? Kijk dan in het PDF-bestand voor alle informatie of neem contact op met één van de reisspecialisten van Makor Reizen.
NB. Programma onder voorbehoud van wijzigingen. Accommodaties onder voorbehoud van beschikbaarheid.
Vlieg / busreis
· Reissom: € 3.795,-
· Intensiteit: comfortabel
· Vertrek: 01-11-2019
Kaart West Papua
Deze reis wordt uitgevoerd met Garuda Indonesia in samenwerking met Trigana Air

Vluchtduur:
Amsterdam - Jakarta - Makassar - Biak; ca. 34.05 uur
Jayapura - Jakarta - Amsterdam; ca. 26.45 uur 

Vluchten:
1 november 2019    GA089  Vertrek uit Amsterdam om 11:05 uur – Aankomst in Jakarta om 06:45 uur *
2 november 2019    GA614  Vertrek uit Jakarta om 19:15 uur – Aankomst in Makassar om 22:55 uur *
3 november 2019    GA650  Vertrek uit Makassar om 01:15 uur – Aankomst Biak om 05:10 uur
14 november 2019  GA655  Vertrek uit Jayapura 12:45 uur – Aankomst in Jakarta om 18:40 uur
14 november 2019  GA088  Vertrek uit Jakarta 20:30 uur – Aankomst in Amsterdam om 07:30 uur * 
* Aankomst volgende dag

Binnenlandse vluchten:
6 november 2019    GA650                       Vertrek uit Biak om 5.55 uur – Aankomst in Jayapura om 07.05 uur
8 november 2019    Vlucht Trigana Air   Vertrek uit Jayapura 10.20 uur – Aankomst in Wamena om 10.55 uur
12 november 2019  Vlucht Trigana Air   Vertrek uit Wamena 09.00 uur – Aankomst in Jayapura om 09.30 uur
Let op: Bij de binnenlandse vluchten met Trigana Air mag u maximaal 20 kg ruimbagage meenemen.


LET OP: bovenstaande gegevens zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. 

Wilt u deze reis verlengen? Kijk dan in het PDF-bestand voor alle informatie of neem contact op met één van onze reisspecialisten. 

Vlieg / busreis
· Reissom: € 3.795,-
· Intensiteit: comfortabel
· Vertrek: 01-11-2019
Kaart West Papua
Inbegrepen in de reissom:
·  Vlucht: Amsterdam – Jakarta – Amsterdam per Garuda Indonesia
·  Luchthavenbelastingen en brandstoftoeslag € 284,- per 11-09-2018 *
·  Binnenlandse vluchten
·  12 overnachtingen in genoemde accommodaties of gelijkwaardig
·  Maaltijden: 12x ontbijt, 5 x lunch
·  Vervoer per airconditioned (mini)bus of auto’s
·  Boottochten zoals vermeld in het programma
·  Surat Jalen Travel permit
·  Donaties aan: Mc Arthur, traditionele dorpen, sociale projecten
·  Fast ferries en speedboten zoals genoemd in het programma
·  Papoea gidsen (Engels sprekend) gedurende de reis
·  Nederlands sprekende reisbegeleiding
·  Informatiebijeenkomst voorafgaande aan de reis
·  Alle entreegelden conform het programma

* Wordt op uiterlijk de 21ste dag voor vertrek verrekend tegen de dan geldende kosten.


Niet inbegrepen in de reissom:
·  Eventuele extra brandstoftoeslagen
·  Bagagekosten Trigana Air ca. € 20 p.p. per vlucht
·  Niet genoemde maaltijden en drankjes tijdens de maaltijden  
·  Fooiengeld ca. € 80,- p.p. (Fooi aan gids, chauffeur, hotels) excl. fooi tijdens ontmoetingen
·  Fee voor Raja Ampat Rp. 1.000,/ ca. € 68,- per persoon (geldig voor 1 jaar) ter plaatse te voldoen
·  Transfer naar het transit hotel en terug
·  Vertrekbelasting 
·  Persoonlijke uitgaven
·  Reis- en annuleringsverzekering
·  Bijdrage GGTO € 15,- per boeking
·  Bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking


Wilt u deze reis verlengen? Kijk dan in het PDF-bestand voor alle informatie of neem contact op met één van onze reisspecialisten. 

Vlieg / busreis
· Reissom: € 3.795,-
· Intensiteit: comfortabel
· Vertrek: 01-11-2019
Kaart West Papua
Hieronder vind u een overzicht van de reisdata, prijzen, reisperiode en het reisnummer van de rondreis "West Papua" - 15 dagen. 

Reisperiode: 01/11/2019 – 15/11/2019
Reisnummer: WPA-0111

De reissom bedraagt bij 10–15 deelnemers                                                             € 3.795,- per persoon
De toeslag voor een tweepersoonskamer voor alleengebruik bedraagt             € 775,- * 

Minimum aantal deelnemers: 10     Maximum aantal deelnemers: 15

* Er zijn maximaal 4 tweepersoonskamer voor alleengebruik beschikbaar. Meer tweepersoonskamers voor alleengebruik zijn op aanvraag.


Wilt u deze reis verlengen? Kijk dan in het PDF-bestand voor alle informatie of neem contact op met één van onze reisspecialisten. 

Vlieg / busreis
· Reissom: € 3.795,-
· Intensiteit: comfortabel
· Vertrek: 01-11-2019
Kaart West Papua

Aanmeldingsformulier

Bedankt voor uw interesse in de groepsreis: "West Papua" van Makor Reizen. Wanneer u zich aan wilt melden voor deze reis, kunt u onderstaande gegevens invullen. Eén van onze reisspecialisten zal binnen twee werkdagen contact met u opnemen om uw reiswensen door te nemen.
* Verplichte velden

Aanhef*:                 Dhr.Mevr.

Voorletters*:             

Achternaam*:           

Adres*:                        Nummer*:      

Postcode*:                  Woonplaats*:

Telefoonnummer*:  

E-mail adres*:           

Geboortedatum*:    Wilt u deze reis verlengen? Kijk dan in het PDF-bestand voor alle informatie of neem contact op met één van onze reisspecialisten.
Vlieg / busreis
· Reissom: € 3.795,-
· Intensiteit: comfortabel
· Vertrek: 01-11-2019
Kaart West Papua
 • Baliem Vallei, West Papua
  Dani Tribe, West Papua
  Baliem vallei, West Papua
  Dani Tribe, West Papua
 • Dorp in Baliemvallei, West Papua
  Dani Tribe, West Papua
  Baliemvallei, West Papua
  Raja Ampat eilanden

Anderen bekeken ook

Aanmelden nieuwsbrief
Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de belangrijkste reisinformatie en de mooiste reizen!

Volg ons: 
GGTOStichting Calamiteiteitenfonds
planebushomeenvelopefile-emptymagnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram