Vietnam

20 -DAAGSE GROEPSREIS

Algemene informatie
Programma
Vluchtgegevens
Inclusief
Data & prijzen
Boek deze reis

Hoogtepunten groepsreis Vietnam:

·  Mindfulness in de Dinh Quan Pagoda
·  Kennismaken met de levensstijl van de Mo Mam stam
·  Diverse fiets- en wandeltochten door dorpen
·  Kennismaken met de M'nong bergstam in
·  Bezoek diverse plantages
·  Bezoek de Mekong Delta, de drijvende markt


20-daagse groepsreis Vietnam
Ontdek de tradities van de bergstammen

Een bijzondere groepsreis naar Vietnam. Tijdens de groepsreis zullen we verschillende bergstammen ontmoeten. Daarnaast leren we meer over de levensstijl en de tradities van de bergstammen. Zo bezoeken we in Lak Lake de M’nong bergstam. Lak Lake is de thuisbasis van de M’nong bergstam en is omringt door zeer afwisselend landschap. In het dorp Konbling Village bezoeken we de Mo Mam bergstam. Hier bezoeken we het huis van ‘Rong’. Zowel in Lak Lake als in het Konbling Village zullen we alles leren over de levensstijl en de gebruiken van de stammen.

Tradities en gebruiken
We brengen een bezoek aan de Zen-boeddhistische tempel waar een monnik ons enkele houtblokken met oude talen laat zien. Tijdens een fietstocht over het platteland van Hoi An bezoeken we een lokale familie die ‘Banh Beo’ maakt. Dit is in Vietnam een veel voorkomend ontbijt. We stoppen bij een ouderlijk huis om meer te weten te komen over de traditie van de familiekapellen. Daarnaast zien we een traditionele matweverij en familiedistilleerderij. In de Dinh Quan Pagoda zullen we meedoen met een mindfulness les. De praktijk van bewustwording: van je geest, je hart, je lichaam en de wereld om je heen. Tot slot slapen we één nacht bij een gastgezin.

Natuur en cultuur
In Lan Ha Baai zullen we in een schilderachtig gebied met honderden prachtige eilanden langs de drijvende dorpen en huizen varen. We zullen diverse Kon Bil-dorpen bezoeken waar we diverse bergstammen tegen zullen komen. Ook zullen we deelnemen aan het spelen van Gong-muziek, gaan we koffie plukken en maken we een fietstocht door de Mekong Delta. De Mekong is de meest overvloedige landbouwregio van Vietnam en tevens de thuisbasis van lokale ambachtslieden en wevers. Vanuit de Mekong Delta zullen we een privéboottocht maken langs de prachtige waterwegen van de Mekong rivier.

Uiteraard bezoeken we ook een aantal hoogtepunten van Vietnam, zoals de stad Hanoi, het platteland van Hoi An, Halong Bay, Ho Chi Minh met de Cu Chi tunnels en de Mekong Delta. In Hanoi zullen we het prachtige Hoan Kiem meer bewonderen. Daarnaast vinden we hier de meest schilderachtige tempels van de stad. De omgeving rondom het Hoan Kiem meer is de ideale plek om te ontsnappen aan het drukke verkeer van Hanoi terwijl het Hoan Kiem meer middenin het centrum is gelegen.

Vlieg / busreis
· Reissom: € 3.295,-
· Intensiteit: comfortabel
· Vertrek: 30-10-2019
Kaart Vietnam

Van dag-tot-dag programma

O= ontbijt, L= lunch, D= diner

Dag 1

Amsterdam – Guangzhou
Vanaf Schiphol vliegen we met de KLM via Guangzhou naar Hanoi. Vertrek met vlucht KL4301 om 12:30 uur.

Dag 2 

Guangzhou – Hanoi (d)
Aankomst Guangzhou om 06:45 uur. Vervolgens vliegen we met China Southern, vlucht CZ3049, door naar Hanoi. Vertrek vanuit Guangzhou om 09:40 uur. Aankomst Hanoi om 10:45 uur. Na aankomst op de luchthaven van Hanoi worden we opgewacht door onze gids en chauffeur en hebben we een transfer naar ons hotel. De rest van de middag is ter vrije besteding. Diner in een lokaal restaurant. Overnachting in Hotel Medallion.

Dag 3 - Ontdek Hanoi als een local

Hanoi (o,l)
Vroeg in de ochtend, zo rond 7:00 uur, rijden we naar het Hoan Kiem meer. In Vietnam is het heel gewoon om vroeg op te staan en de ochtend te beginnen met wat beweging. Het is heel interessant om te zien hoe de lokale vrouwen beginnen met hun dagelijkse werkzaamheden. Langs het meer zullen we veel mensen Tai Chi, aerobics of andere gymnastische oefeningen zien doen. Indien u wilt kunt u deelnemen aan deze in Vietnam gebruikelijke ochtend routine.

Na een bezoek aan de Ngoc Son Temple, welke is gelegen in het midden van het Hoan Kiem meer, zullen we een traditioneel, lokaal en charmant koffiehuis bezoeken. Proef hier eens de lokale Vietnamese ijs-koffie of voor de meer avontuurlijke reizigers de ei-Koffie. Na de koffie wandelen we verder naar de straatjes waar allerlei eetstalletjes zijn te vinden. Probeer de heerlijke ‘Báhn mi’, een typisch Vietnamese sandwich gevuld met een verscheidenheid aan ingrediënten. We lopen verder, dieper het Old Quarter van Hanoi in. Hier start onze wandeltocht die begint met het aanschouwen van vele Vietnamese gebouwen van Franse koloniale architectuur. Onze eerste stop is bij de St. Joseph kathedraal, een Frans Gotisch gebouw welke dateert uit 1886. Verder wandelend komen we bij de Hoa Lo gevangenis. Deze gevangenis werd gebruikt door de Fransen om politieke tegenstanders op te sluiten. Later tijdens de Vietnam-oorlog werd het gebruikt door Noord-Korea voor Amerikaanse krijgsgevangenen, die de gevangenis het ‘Hanoi Hilton’ noemden. Alleen het poortgebouw, nu een museum, is nog aanwezig. We eindigen de ochtend met een bezoek aan het Huu Tiep Meer, beter bekend als het B-52 Meer, vanwege het wrak van de Amerikaanse B-52 bommenwerper.

Voor de lunch gaan we terug naar de oude wijk. Vietnam staat bekend om het eten en daarom stoppen we bij het restaurant Bún Chá. In dit restaurant kunnen we heel goed de specialiteiten van Hanoi proeven. Na deze heerlijke lunch brengen we een bezoek aan de literatuurtempel, welke dateert uit 1076. De eerste universiteit van Vietnam is in deze tempel gevestigd en werd vroeger gebruikt om de Vietnamese royalty’s, mandarijnen en leden van de elite op te leiden. De universiteit functioneerde 700 jaar en al die tijd zijn haar tuinen en architectuur goed bewaard gebleven. Als laatste bezoeken we de spoorlijn van Hanoi, welke soms op slechts enkele meters van de huizen is gelegen. Samen met de gids wandelt u langs de spoorlijnen en krijgt u gelegenheid om unieke foto’s te maken. Overnachting in Hotel Medallion.

Dag 4 - We aanschouwen de Boeddha in de Dau Pagoda

Hanoi (o,l)
Na het ontbijt word u opgehaald door de gids bij het hotel. We rijden naar de Dau Pagoda, één van de oudste pagodes in Vietnam waar we de Boeddha kunnen aanschouwen, maar ook vrouwelijke genieën en Lady Dau, ook wel “Black Lady” genoemd. De pagode heeft door de jaren heen haar traditionele oosterse architectuurstijl weten te behouden. Met name het houtblok van ongeveer 1752 jaar oud is een mooi deel. De pagode lag vroeger in het centrum van de oude citadel van Luy Lau, een voormalige heilige boeddhistische plaats en een belangrijk intellectueel centrum tijdens de periode van de Chinese overheersing.

We gaan verder naar de But Thap pagode, gesticht in 1037 en één van de mooiste pagodes in de regio. U zult er een mix van Boeddhabeelden en andere geesten vinden. Er is ook gelegenheid om een gebedsmolen uit de 13de eeuw te zien, een unieke stukje in Zuidoost-Azië.

In de middag bezoeken we een Zen-boeddhistische tempel. Hier ontdekken we houtblokken met oude talen (Chu-Nom taal) die in het verleden werden gebruikt. Een monnik zal ons de pagodebibliotheek laten zien waar we enkele unieke stukken mogen aanschouwen. De houtblokken staan tegenwoordig op de UNESCO werelderfgoedlijst als cultureel erfgoed in Vietnam. Op de terugweg naar Hanoi stoppen we bij een lokale markt om een aantal specialiteiten te ontdekken. Hier heeft u de gelegenheid om te genieten van een theepauze met een lokale snack. Hierna worden we teruggebracht naar ons hotel. Overnachting in Hotel Medallion.

Dag 5 - Mindfulness in de Dinh Quan Pagoda

Hanoi (o,l)
Vandaag gaan we meedoen met een mindfulness les in een oude pagode. Mindfulness is de praktijk van bewustwording, bewust van je geest, je hart, je lichaam en de wereld om je heen. Door mindfulness ben je in staat om duidelijker en effectiever te functioneren. Je geest wordt minder rommelig, je hart wordt vrij, je lichaam krijgt de juiste aandacht en de wereld kan openlijker worden geconfronteerd. Een zuster bij de pagode zal de mindfulness les introduceren. De pagode is gebouwd op de plaats van één van de oudste Boeddhistische tempels van Hanoi en wordt overschaduwd door groen bomen. Het is een uitstekende plek om kennis te maken met een andere methode van oosterse meditatie. Lunchen doen we in Din Quan Pagoda, gelegen in Van Tri Commune in de provincie Ha Tay. De lunch zal bestaan uit vegetarisch voedsel. Het wordt zeer gewaardeerd als u royaal doneert aan de pagode na de lunch. We rijden terug naar Hanoi. Overnachting in Hotel Medallion.

Dag 6 

Hanoi – Cat Ba – wandeling Hang Vem lagoon en Canon Fort (o,l)
Na het ontbijt komen de gids en de chauffeur ons weer ophalen om ons naar Hai Phong te brengen. Vanaf hier gaan we met een draagvleugelboot naar het eiland Cat Ba. Bij aankomst op Cat Ba worden we naar de accommodatie gebracht en is er tot de lunch vrije tijd. Na de lunch maken we een wandeling en ontdekken we Han Vem lagoon en Canon Fort. Het is een rustige wandeling waarin we gelegenheid krijgen om te genieten van de natuur en om mooie foto’s te maken. Na de wandeling zullen we weer teruggebracht worden naar Cat Ba. Overnachting in Cat Ba Ecologde.

Dag 7 - Fietstocht langs dorpen 

Cat Ba – Lan Ha baai boottocht – Viet Hai Village (o,l)
Met de boot varen we vandaag naar Lan Ha. Onderweg zal de boot langs drijvende dorpen varen. Geniet van de omgeving en de drijvende huizen. We varen naar de meest schilderachtige gebieden van de baai met honderden prachtige kleine eilanden. Op een gegeven moment kunnen we de unieke Halong-baai zien. Hier kajakken we door smalle lagunes en tunnelgrotten die de naam Hang Ca (vleermuisgrot) heeft. Aangekomen bij Lan Ha zullen we nog een heerlijke lunch voorgeschoteld krijgen. Na de lunch bezoeken we het dorp Viet Hai.
Hier maken we een fietstocht langs dorpen, door regenwouden en donkere tunnels. Onderweg kunnen we genieten van een prachtig landschap met rijstvelden. Bij het dorp maken we een stop om te ontspannen en bezoeken we een oud lokaal huis dat gemaakt is van stro, modder en bamboe. We zullen hier het echt lokale leven in de vallei zien. We varen weer teug naar Cat Ba. Overnachting in Cat Ba Ecologde.

Dag 8 

Cat Ba – Hanoi – vlucht Da Nang – Hoi An (o,d)
De ochtend is ter vrije besteding tot de transfer. Vanuit Cat Ba varen terug naar Hanoi, vanwaar we met Vietnam Airlines naar Da Nang vliegen, vlucht VN181. Vertrek vanaf Hanoi om 16.30 uur. Aankomst in Da Nang om 17.50 uur. Bij aankomst in Da Nang ontmoeten we de gids en chauffeur. Zij zullen ons naar het hotel in Hoi An brengen. Na het inchecken kunt u de rest van de dag zelf invullen. Diner zal in een lokaal restaurant zijn. Overnachting in Phu Thinh Boutique resort.

Dag 9 - Fietstocht en wandeltocht

Hoi An (o,l)
vandaag beginnen we met een fietstocht over het platteland van Hoi An. We worden door de chauffeur afgezet bij het fietsverhuurbedrijf. De fietstocht begint met het verkennen van de verborgen gangen en kronkelende steegjes van Hoi An. We stoppen in de historische wijk om de iconische Japanse brug te fotograferen. Vanaf hier gaan we verder naar de zuidelijke dorpen. We bezoeken een lokale familie die ‘Banh Beo’ maakt. Dit is een veel voorkomend ontbijt welke op de traditionele manier bereid wordt. We maken nog een stop bij e en ouderlijk huis om meer te weten te komen over de traditie van de familiekapellen. Onze gastheer is bijna 90 en herinnert zich levendig zijn ervaringen in de Amerikaanse oorlog. We fietsen verder langs rijstvelden, groenteboerderijen, kleine grachten en waterwegen naar een houten aanlegplaats. Onze laatste stop zal bij een traditionele matweverij en familiedistilleerderij zijn. Hier wordt al generaties lang rijstwijn op dezelfde manier geproduceerd. Met de veerboot gaan we terug naar de stad. Vanaf hier fietsen we door steegjes terug naar het fietsverhuurbedrijf.

We lunchen in een lokaal restaurant. Na de lunch maken we een wandeltocht door het charmante Hoi An. Honderden historische huizen, congregatiezalen, pagodes en andere gebouwen zullen we passeren. De gebouwen en de straten weerspiegelen de inheemse en buitenlandse invloeden wat zorgt voor unieke creaties. Er is onwijs veel te zien in deze stad, zoals de beroemde Japanse overdekte bruggen, aardewerkmuseum, het 200 jaar oude Tan Ky-huis, de Chua Ong-pagode en de levendige markt. Overnachting in Phu Thinh Boutique resort.

Dag 10 - Leer meer over de levensstijl van de Mo Mam stam 

Hoi An – Kon Tum (o,l)
Na het ontbijt checken we uit en verlaten we Hoi An. We rijden over Highway 24 waar we Kon Bil-dorpen zullen bezoeken. We steken over via de hangbrug naar het Kon Du-dorp. We gaan verder en passeren het Mang Den-pas en bereiken het Konbling village (Mo Mam stam). Hier bezoeken we het huis van “Rong”. Leer over de levensstijl en de gebruiken van deze stam. Lunch in een lokaal restaurant langs de weg. Overnachting in Indochine hotel.

Dag 11 - Ontdek de tradities van de bergstammen 

Kon Tum - Yachim – City tour (o,l,d)
Vandaar rijden we naar het westen van Kon Tum. We bezoeken een koffieplantage en het dorp Gia Rai. Hier zien we de gebruiken van de bergstammen, de begraafplaats en leren we alles over de unieke architectuur van hout. Na de lunch bezoeken we de drie Bahnar-dorpen: het dorp Pleitonghia, het dorp Konrobang en het dorp Konhnghokotu. Hier ontdekken we de tradities en het dagleven van de bergstammen. We rijden weer terug naar Kon Tum. Overnachting in Indochine hotel.

Dag 12 - Het Lak Lake, de thuisbasis van de M'nong bergstam

Kon Tum – Lak Lake (o,l,d)
Na het ontbijt maken we ons op voor een lange rit. Door een afwisselend landschap rijden we naar Lak Lake, de thuisbasis van de M’nong-bergstam. Onderweg stoppen we om de Dray Nu waterval te bezoeken. Deze waterval is 250 meter lang en 30 meter hoog en daarmee erg spectaculair. Halverwege de middag zullen we Lak Lake bereiken waar we verder zullen reizen met een boot naar Lak Tented Camp. Maar voordat we op de boot stappen maken we een korte wandeling om het dorp Le & Jun te bezoeken. Een leuk dorpje dat bekend staat om zijn traditionele lange huizen. Bij aankomst op Lak Tentend Camp heeft u de rest van de middag vrij om zelf de omgeving te verkennen. Overnachting in Lak Tented Camp.

Dag 13 - Fietstocht YangTao 

Lak Lake (o,l)
Vanuit Lak Tented Camp fietsen we in ongeveer 30 minuten naar het dorp YangTao. Een enigszins sportief parcours dat langs het meer loopt en waar we kunnen genieten van het landschap met de omliggende bergen en de lokale gewassen zoals rijst, maïs, koffie en cassave. Tijdens het fietsen zien we de boeren die hun buffels, koeien en geiten naar de weiden dirigeren. De meeste boeren doen dit op hun tractoren. Aangekomen in YangTao vervolgen we onze weg naar Buon D’rung en Buon Cuor. Dit zijn gehuchten welke bewaard zijn gebleven om lokale mensen te ontmoeten. Zo zijn daar families van pottenbakkers en mandenmakers, staat er een groot huis waar de traditionele wijn (ruou can) wordt gemaakt, en we kunnen deelnemen aan het spelen van Gong-muziek. Voor de terugweg kunt u ervoor kiezen om terug te fietsen of per boot terug te gaan naar de ecolodge. Overnachting in Lak Tented Camp.

Dag 14 

Lak Lake – Da Lat (o)
Na het ontbijt checken we uit en gaan we door naar de volgende bestemming: Da Lat. Da Lat lijkt meer op Frankrijk dan op de rest van Vietnam. Daarnaast is Da Lat Vietnam ’s eerste hill station. Het Franse gevoel wordt versterkt door een radiomast in de vorm van de Eiffeltoren, veel mensen noemen deze “Le Petit Paris”. De stad ligt op 1500 meter boven zeespiegel en daarom een aangenaam en verfrissend koel klimaat. Bij aankomst in Da Lat checken we in, de rest van de dag is ter vrije besteding. Overnachting in Sammy Hotel.

Dag 15 - Leer alles over de productieprocessen van koffie

Da Lat (o,l)
Vandaag gaan we de stad Da Lat bezoeken. Dat begint met een rondje om het Xuan Huong meer, de spiegel van het centrum. We stoppen bij een oud treinstation, één van de werken van de Franse architectuur in Indochina. Locomotieven worden hier aangedreven door stoom en de tandradbaan. We rijden verder langs de Tran Hung Dao straat en nemen een kijkje in het Indochina van gouverneur Jean Decoux paleis dat gelegen is in het bos. Dit zijn veelal oude Franse villa’s langs de weg. De volgende stop is bij Weasel Coffee facility. Hier leren we alles over de productieprocessen van koffie, zoals koffie plukken, koffie op het veld selecteren, koffiezaad drogen en koffie branden. We zullen hier genieten van een kopje koffie en als lunch krijgen we een specialiteit uit Da Lat. Heerlijke gebakken broodjes varkensvlees vermengd met kruiden, geroosterd op een vuurpot, met gepekelde bieten en wortels. 

In de middag bezoeken we het Crazy house, een architectuur die we gezien moeten hebben. Daarna rijden we verder over de meest rustige en romantische straten naar het meer Tuyen Lam. Hier bezoeken we het Truc-Lam Zen klooster dat uitkijkt op het Tuyen Lam-meer. Het Truc-Lam Zen klooster is momenteel de grootste Zen-universiteit in Vietnam. De laatste stop van vandaag zal bij Robin heuvel zijn.

Deze ligt op een hoogte van 1690 meter boven zeespiegel. Tijdens zonsondergang hebben we hier een prachtig panoramisch uitzicht op de stad. Bij terugkomst in het hotel heeft u vrije tijd. Overnachting in Sammy Hotel.

Dag 16 - Theeplantage

Da Lat – Ho Chi Minh (o,l)
We verlaten Da Lat voor Ho Chi Minh. Onderweg stoppen we bij de Datanla watervallen, gelegen in een prachtige vallei net buiten Da Lat. De ingang van de Datanla waterval is aan de top. Vervolgens stoppen we bij een theeplantage waar we een wandeling maken. Hier kunnen we sterke Vietnamese thee proeven. We lunchen in een lokaal restaurant in Bao Loc. Na de lunch vervolgen we onze weg naar Ho Chi Minh waar we in de namiddag zullen aankomen. Overnachting in Cititel Central Saigon.

Dag 17 - Bezoek aan de Cu Chi tunnels

Ho Chi Minh (o,l)
Vandaag gaan we de Cu Chi-tunnels bezoeken, gelegen net buiten Ho Chi Minh. Het ongelooflijke ondergrondse netwerk is maar liefst 250 km lang. Het is meer dan alleen een tunnel, het is namelijk onderdeel van een groter tunnelnetwerk dat onder bijna heel Vietnam doorloopt. Het tunnelcomplex werd gebouwd in 1940 door guerrillastrijders en werd voortgezet tijdens de Vietnamoorlog. We zullen hier geheime valluiken, ondergrondse keukens, woonruimten en vergaderruimten zien. Er is meer dan genoeg tijd om de uitgegraven gebieden van bovenaf te bekijken.

We lunchen vandaag in een lokaal restaurant. Na de lunch bezoeken we het Herenigingspaleis van Zuid-Vietnam, de voormalige residentie van de presidenten. Vervolgens bezoeken we de Notre Dame en het postkantoor. Hierna rijden we richting het Oorlogsmuseum, één van de populairste musea van Vietnam. Hier zien we vooral de Amerikaanse fase van de Vietnamoorlog. Ons laatste bezoek zal de Ben Thanh-markt zijn. Hier kunnen we ontspannen, winkelen en lokaal voedsel proeven. Overnachting in Cititel Central Saigon.

Dag 18 - Fietstocht Mekong 

Ho Chi Mihn – Can Tho (o,l,d)
We laten Ho Chi Mihn achter ons. We worden opgehaald bij het resort en naar de Mekong Delta gebracht. Hier genieten we even van een kopje koffie of thee in een klein dorppscafé voordat we op de fiets stappen. Als de fietsen klaar staan rijden we door adembenemend landschap over verharde landelijke wegen. We zien ontelbare rijstvelden, groenteboerderijen en boomgaarden vol met lokaal geteeld fruit. De Mekong is de meest overvloedige landbouwregio van Vietnam en tevens de thuisbasis van lokale ambachtslieden en wevers.

Onderweg maken we een stop bij een winkeltje om traditionele geweven matten te bekijken en bezoeken we een nabijgelegen cacaoplantage. De chocolade in deze regio is wereldberoemd. We fietsen verder richting het zuiden langs grachten. Hoe dichter bij het zuiden hoe dichter de begroeiing wordt. De beken lijken meer op grote zijrivieren van de Mekong. We bezoeken een drukke lokale markt. De lunch wordt geserveerd in een privéhuis buiten het dorp. Hier krijgen we gerechten afkomstig van de nabijgelegen vismarkt voorgeschoteld.

De fietstocht wordt afgesloten met een privéboottransfer langs prachtige waterwegen. Nadat de fietsen zijn ingeleverd rijden we richting Can Tho waar we in de namiddag zullen aankomen. Hier brengen we de nacht door bij een gastgezin. Geniet van seizoensfruit en maak een wandeling door de tuin. Help de lokale gastheren bij hun kookvoorbereiding en leer hun levensstijl kennen. Geniet van het diner. Overnachting in My Thuan homestay.

Dag 19 - Drijvende markt van de Mekong Delta 

Can Tho – Ho chi Mihn (o,l)
We worden vandaag vroeg wakker om de beroemdste drijvende markt van Mekong Delta te bezoeken: de Cai Rang Floating Market. Geniet van het prachtige landschap en de bruisende activiteiten die de markt te bieden heeft. Via kleine kanalen varen we verder naar een winkel waar rijstnoedels geproduceerd worden. Na het bezoek aan Cai Rang Floating Market worden we teruggebracht naar de homestay. We pakken de fiets en fietsen door dorpsstroken om het eenvoudige rustige zuidelijke platteland te ontdekken en om meer te weten te komen over het dagelijkse leven van de lokale bevolking van Mekong Delta. Na de gastheer bedankt te hebben gaan we terug naar Ho Chi Mihn. Overnachting in Cititel Central Saigon.

Dag 20 

Ho Chi Mihn – Bangkok - Amsterdam (o)
Vanmorgen vroeg komt de chauffeur en de gids ons ophalen, 3 uur voordat de vlucht gaat. We worden naar het vliegveld van Ho Chi Mihn gebracht en nemen hier afscheid van onze gids. De reis naar huis kan beginnen. We vliegen met KLM, vlucht KL4073, om 08.40 uur naar Bangkok. Aankomst op Bangkok om 10:15 uur. Vervolgens vliegen we om 12.15 uur met vlucht KL876 naar Amsterdam. Aankomst Amsterdam om 18:30 uur.
NB. Programma onder voorbehoud van wijzigingen. Accommodaties onder voorbehoud van beschikbaarheid.
Vlieg / busreis
· Reissom: € 3.295,-
· Intensiteit: comfortabel
· Vertrek: 30-10-2019
Kaart Vietnam
Deze reis wordt uitgevoerd met KLM in samenwerking met China Southern en Vietnam Airlines.

Vluchtduur:
Amsterdam - Guangzhou - Hanoi; ca. 16.15 uur
Ho Chi Minh City - Bangkok - Amsterdam; ca. 15.50 uur 

Vluchten:
30 oktober 2019      KL4301  Vertrek uit Amsterdam om 12:30 uur – Aankomst in Guangzhou om 06:45 uur *
31 oktober 2019      CZ3049  Vertrek uit Guangzhou om 09:40 uur – Aankomst in Hanoi om 10:45 uur
18 november 2019  KL4073  Vertrek uit Ho Chi Minh City om 08:40 uur - Aankomst in Bangkok om 10:15 uur
18 november 2019  KL876    Vertrek uit Bangkok om 12:15 uur - Aankomst in Amsterdam om 18:30 uur
* Aankomst volgende dag

Binnenlandse vlucht:
06 november 2019  VN181   Vertrek uit Hanoi om 16:30 uur - Aankomst in Da Nang om 17:50 uur


LET OP: bovenstaande gegevens zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. 

Vlieg / busreis
· Reissom: € 3.295,-
· Intensiteit: comfortabel
· Vertrek: 30-10-2019
Kaart Vietnam
Inbegrepen in de reissom:
·  Vlucht: Amsterdam – Guangzhou – Hanoi en Ho Chi Mihn - Bangkok - Amsterdam per KLM (in samenwerking met China Southern en Vietnam Airlines)
·  Luchthavenbelastingen en brandstoftoeslag € 326,- per 19-09-2018 *
·  Binnenlandse vlucht: Hanoi - Danang per Vietnam Airlines (dag 8)
·  Genoemde bootovertochten
·  18 overnachtingen in genoemde accommodaties of gelijkwaardig
·  Maaltijden: 18 x ontbijt, 15 x lunch en 5 x diner
·  Vervoer per airconditioned (mini)bus met Engels sprekende chauffeur
·  Engels sprekende lokale gidsen gedurende de reis
·  Nederlands sprekende reisbegeleiding
·  Informatiebijeenkomst voorafgaande aan de reis
·  Alle entreegelden conform het programma:

* Wordt op uiterlijk de 21ste dag voor vertrek verrekend tegen de dan geldende kosten.


Niet inbegrepen in de reissom:
·  Eventuele extra brandstoftoeslagen
·  Niet genoemde maaltijden en drankjes tijdens de maaltijden
·  Fooiengeld ca. € 115,- p.p. (Fooi aan gids, chauffeur, hotels)
·  Donatie Pagode voor lunch (dag 5)
·  Visumkosten Vietnam ca. € 110,- p.p.
·  Persoonlijke uitgaven
·  Reis- en annuleringsverzekering
·  Bijdrage GGTO € 15,- per boeking
·  Bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking

Vlieg / busreis
· Reissom: € 3.295,-
· Intensiteit: comfortabel
· Vertrek: 30-10-2019
Kaart Vietnam
Hieronder vind u een overzicht van de reisdata, prijzen, reisperiode en het reisnummer van de rondreis "Vietnam" - 20 dagen. 

Reisperiode: 30/10/2019 – 18/11/2019
Reisnummer: VIE-3010

De reissom bedraagt bij 10–18 deelnemers                                                              € 3.295,- per persoon 
De toeslag voor een tweepersoonskamer voor alleengebruik bedraagt              € 200,- *

Minimum aantal deelnemers: 10     Maximum aantal deelnemers: 18

* Er zijn maximaal 4 tweepersoonskamers voor alleengebruik beschikbaar. Meer tweepersoonskamers voor alleengebruik zijn op aanvraag.

Vlieg / busreis
· Reissom: € 3.295,-
· Intensiteit: comfortabel
· Vertrek: 30-10-2019
Kaart Vietnam

Aanmeldingsformulier

Bedankt voor uw interesse in de groepsreis: "Vietnam" van Makor Reizen. Wanneer u zich aan wilt melden voor deze reis, kunt u onderstaande gegevens invullen. Eén van onze reisspecialisten zal binnen twee werkdagen contact met u opnemen om uw reiswensen door te nemen.
* Verplichte velden

Aanhef*:                 Dhr.Mevr.

Voorletters*:             

Achternaam*:           

Adres*:                        Nummer*:      

Postcode*:                  Woonplaats*:

Telefoonnummer*:  

E-mail adres*:           

Geboortedatum*:    

Vlieg / busreis
· Reissom: € 3.295,-
· Intensiteit: comfortabel
· Vertrek: 30-10-2019
Kaart Vietnam
 • Vietnam Family Chapel
  Old Woman, Vietnam
  Rijstvelden in Vietnam
  Buffels op het platteland, Vietnam
 • Hanoi mindfullness, Vietnam
  Mekong Delta, Vietnam
  Hanoi Pagode, Vietnam
  Hoi An Ancient Town, Vietnam

Anderen bekeken ook

Aanmelden nieuwsbrief
Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de belangrijkste reisinformatie en de mooiste reizen!

Volg ons: 
GGTOStichting Calamiteiteitenfonds
planebushomeenvelopefile-emptymagnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram