Sri Lanka

18 -DAAGSE GROEPSREIS

Algemene informatie
Programma
Vluchtgegevens
Inclusief
Data & prijzen
Boek deze reis

Hoogtepunten groepsreis Sri Lanka:

·  Ontmoeting met boeddhistische nonnen in een vrouwenklooster
·  We zien hoe de monniken de "alms" in het dorp verzamelen
·  We lunchen bij een lokale familie en bezoeken een lokale school
·  Anuradhapura; de bakermat van het boeddhisme, inclusief ontmoetingen met boeddhistische monniken
·  Bezoek aan de leeuwenrots in Sigiriya en de Grottempel van Dambulla


18-daagse groepsreis Sri Lanka
Ontmoet de boeddhistische monniken

de boeddhistische monniken
Sri Lanka, de voormalige Nederlands kolonie, werd door de vroegere zeevaarders en avonturiers ook wel de parel van het oosten genoemd. De Nederlandse invloeden vinden we terug in Negombo. Daarnaast vinden we in Negombo veel rooms-katholieke en christelijke kerken terug. Ook zien we grachten die door de Nederlanders zijn gebouwd en aangelegd.

Ontmoeting met boeddhistische monniken
Anuradhapura wordt beschouwd als de bakermat van het Boeddhisme. Maar liefst 71% van de bevolking beoefend hier het boeddhisme. In Anuradhapura zullen we een ontmoeting hebben met boeddhistische monniken om meer te weten te komen over het boeddhisme. Bovendien is Anuradhapura vooral bekend om de Sri Maha Bodi. Dit is de oudste gedocumenteerde boom ter wereld waaronder de Gautama Boeddha de verlichting bereikte. Op de Heilige berg Mihintale zouden de boeddhistische monnik Mahinda en koning Devanampiya Tissa elkaar ontmoet hebben, waarna de koning het boeddhisme introduceerde in Sri Lanka. In de haven van Trincomalee maakte de islam zijn intrede in Sri Lanka.

Leeuwenrots Sigiriya
We brengen een bezoek aan de leeuwenrots Sigiriya en we krijgen bij een lokale familie een typische Sri Lankaanse lunch. De indrukwekkende leeuwenrots Sigiriya is al van veraf te zien. Het beklimmen van de rots zal enige inspanning vergen maar wanneer we dan boven op de top zijn hebben we wel een adembenemend uitzicht over de jungle. In Ritigala bezoeken we het boeddhistische klooster en zien we hoe de monniken de “alms” in het dorp verzamelen. We krijgen witte sarongs/kleding en zullen de boeddhistische rituelen meemaken.

Tempel van de Tand
We bezoeken de Tempel van de Tand. In de Tempel van de Tand zien we prachtige rotstekeningen van Lord Boeddha. Daarnaast wordt in de Tempel van de Tand de voornaamste boeddhistische relikwie bewaard, of terwijl Boeddha's linker boventand.

Grottempel Dambulla
Ook bezoeken we de Grottempel Dambulla. Al 22 jaar is deze tempel een heilig bedevaartsoord. Daarnaast is de Grottempel Dambulla gebouwd door Koning Valagam Bahu uit dankbaarheid voor de opvang in de grotten toen hij op de vlucht was voor Indiase indringers. De Grottempel Dambulla laat prachtige plafondschilderingen zien uit de levens van Boeddha.

Bijzondere bezoeken
Eén van de bijzondere bezoeken is het bezoek aan een vrouwen klooster en de ontmoeting met boeddhistische nonnen. Het Kataragama is een belangrijk tempelcomplex voor zowel hindoes, boeddhisten en moslims. Een erg bijzondere plek! In Colombo bezoeken we de Gangaramaya tempel, waar kinderen de leer van Boeddha onderwezen krijgen. Uiteraard bezoeken we deze reis ook een theeplantage. Maar vooral de tempels maken deze reis indrukwekkend!

Vlieg / busreis
· Reissom: € 3.350,-
· Intensiteit: comfortabel
· Vertrek: 04-11-2019
Kaart Sri Lanka

Van dag-tot-dag programma

O= ontbijt, L= lunch, D= diner

Dag 1

Amsterdam – Mumbai
Vanaf Amsterdam Schiphol vliegen we met de KLM naar Mumbai. Vertrek vanuit Amsterdam om 11:20 uur met vlucht KL3815.

Dag 2

Mumbai – Colombo – Negombo (d)
Aankomst in Mumbai om 00:35 uur. Vervolgens vliegen we om 01:55 uur met vlucht KL3699 door naar Colombo in Sri Lanka. Aankomst Colombo om 04:25 uur. Na aankomst op de luchthaven Bandaranaike International Airport, worden we verwelkomt door een vertegenwoordiger van Makor Reizen. We ontmoeten onze gids en hebben een transfer naar ons hotel in Negombo. De rest van de dag is ter vrije besteding. Diner en overnachting in Hotel Jetwing Sea.

Dag 3 - Nederlandse invloeden in Negombo 

Negombo – Anuradhapura (o,d)
Na het ontbijt maken we een wandeling door Negombo. Negombo is een stad vol met rooms-katholieke en christelijke kerken en grachten, welke door Nederlanders zijn gebouwd en aangelegd. De stad ligt tussen een grote lagune en de zee en is te herkennen aan zijn uitgestrekte mangrovebossen en kokospalmen. In de glorie rijke periode was dit stelsel 120 km lang. Via deze kanalen werd kaneel, kruidnagel en peper vervoerd naar de haven. Het echte leven van Negombo kan het beste geobserveerd worden op de vismarkt. Deze markten zijn ’s ochtends vroeg het leukste om te bezoeken, wanneer de verse vis wordt binnengebracht. De haven van Negombo is dan ook erg belangrijk voor de visserij. In Negombo staat het Nederlandse fort, welke uit de koloniale tijd stamt en voorheen eigenlijk een Portugees fort was.


We rijden verder naar Anuradapura. Onderweg bezoeken we de Munneswaram tempel en de Manavari Kovil tempel in Chilaw. De Munneswaram tempel is gelegen in het spirituele en religieuze centrum van Munneswaram. De hindoeïstische tempel is één van de oudste Hindoetempels in Sri Lanka die nauwe banden met Ramayana onderhouden. De tempel is gewijd aan Shiva. De Manavari tempel is de tempel waar koning Rama zijn eerste lingam installeerde. Een lingam is in het hindoeïsme een fallusvorming, langwerpig voorwerp. Dit is meestal een pilaar of zuil dat de scheppingskracht van de god Shiva representeert. Lingams zijn bijna altijd gemaakt van steen. Tijdens rituelen wordt er melk of water in de lingams gegoten, gevolgd door het bestrooien van bloemen. Diner en overnachting in The Palm Garden Village in Anuradhapura.

Dag 4 - De bakermat van het boeddhisme, met ontmoetingen met monniken

Anuradhapura (o,d)
Vandaag maken we een toer door Anuradhapura. Anuradhapura wordt beschouwd als de bakermat van het Boeddhisme. Dit is de grootste stad van het oude Sri Lanka en was meer dan duizend jaar het middelpunt van de Sri Lankaanse beschaving. Maar liefst 71% van de bevolking beoefend hier het boeddhisme. De stad staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en wordt gezien als de hoofdstad van het Boeddhisme. In Anuradhapura zijn diverse bouwwerken en overblijfselen te zien van het Boeddhisme, waaronder beelden, oude kloosters en tempels. Het meest memorabele zijn de glanzende witte grote bellen oftewel “dagobass”. Anuradhapura is echter het meest bekend om de Sri Maha Bodhi, de oudste gedocumenteerde boom ter wereld (zo’n 200 jaar oud). De Sri Maha is de heilige Bo-boom. De mensen komen hiernaartoe omdat de boom een zaailing is van de originele vijgenboom waaronder de Gautama Boeddha de verlichting bereikte in de Indiase plaats Bodhi Gaya. Vervolgens bezoeken we de Vessagiriya. Hier zien we ruïnes en overblijfselen van mensen die alles op hebben gegeven en hebben besloten om monnik te worden. Deze mensen leefden in grotten, vandaar dat het ook wel het grotklooster wordt genoemd. Rondom dit klooster en in de grot zullen we veel monniken zien die mediteren. Onderweg naar onze volgende accommodatie passeren we mooie oude paleizen. Diner en overnachting in The Palm Garden Village in Anuradhapura

Dag 5 - De Heilige berg Mihintale

Anuradhapura (o,d)
Op 11 kilometer ten noordoosten van Anuradhapura ligt de berg Mihintale. De bergtop van de Mihintale is één van de belangrijkste bedevaartsoorden voor boeddhisten in Sri Lanka. De berg wordt gezien als de plek waar het boeddhisme van start ging. De boeddhistische monnik Mahinda en koning Devanampiya Tissa zouden elkaar hier ontmoet hebben waarna de koning het boeddhisme introduceerde in Sri Lanka. We wandelen naar de top van de berg en komen op een groot platform. Vanaf hier genieten we van een prachtig uitzicht. Diner en overnachting in The Palm Garden Village in Anuradhapura.

Dag 6 - Havenstad Trincomalee

Anuradhapura - Trincomalee (o,d)
Na het ontbijt rijden we naar Trincomalee. De stad staat bekend om zijn natuurlijke haven die van groot belang is voor de zeehandel. Daarnaast is dit de haven waar de islam in Sri Lanka zijn intrede maakte. Er staan dan ook, tussen alle hindoetempels, veel moskeeën in deze regio. We brengen een bezoek aan de Koneswaram tempel, een klassieke middeleeuwse Hindoetempel, welke is opgedragen aan Lord Shiva. De tempel ligt bovenop een berg welke uitkijkt op de Indische Oceaan. Om bij de tempel te komen moeten we een stukje omhoog lopen. De tempel zelf is erg kleurrijk en interessant om te bezoeken. Vlakbij ligt het Fort Frederick. Het fort is onderdeel van het leger en via de toegangspoort kunnen we de Koneswaram tempel bereiken. Diner en overnachting in Chaaya Blu hotel in Trincomalee.

Dag 7 

Trincomalee - Sigiriya (o,d)
In de ochtend rijden we van Trincomalee naar Sigiriya. Na aankomst in ons hotel in Sigiriya hebben we de rest van de dag vrij. Sigiriya is één van de zeven plaatsen in Sri Lanka die op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Ontspan en geniet aan het zwembad of verken de omgeving. Diner en overnachting in Sigiriya Village in Sigiriya.

Dag 8 - De Leeuwenrots, lunch bij een lokale familie en bezoek aan een landelijke school 

Sigiriya (o,d)
Vroeg in de ochtend gaan we op weg naar de Sigiriya rots, ook wel bekend als de leeuwenrots. De indrukwekkende leeuwenrots van Sigiriya is van veraf al zichtbaar. Het bestijgen van deze rots via een stelsel van stenen trappen vergt enige inspanning, maar het uitzicht over de jungle is werkelijk adembenemend. Halverwege de steile wand zien we enkele prachtige muurschilderingen. De tempel is in de 5e eeuw gebouwd door Koning Kasyapa en is gelegen op een enorme granieten rots van 200m hoog. De bouw duurde 7 jaar en werd na 10 jaar pas verlaten door de koning toen hij verslagen werd door zijn broer en vervolgens zelfmoord pleegde.

In de middag bezoeken we in een lokaal een landelijke school, waar ongeveer 30 kinderen van alle leeftijden zitten. Met weinig middelen krijgen deze kinderen hier les. Wie wil kan wat spulletjes meenemen om aan de kinderen te geven. In het dorp lunchen we bij een lokale familie. Hier wordt een typische Sri Lankaanse lunch voor ons gemaakt. Diner en overnachting in The Sigiriya Village.

Dag 9 - Boeddhistisch klooster – we zien hoe de monniken de “alms” in het dorp verzamelen 

Sigiriya - Ritigala (o,l,d)
In de ochtend reizen we naar Ritigala en bezoeken we het boeddhistische klooster. Het klooster is gelegen op de berg Ritigala en bevat ruïnes en rotsinscripties uit de 1ste eeuw voor christus. Tijdens het beklimmen van de berg lopen we over lange verharde paden, grote stenen en over platforms. Een indrukwekkende wandeling door de jungle in combinatie met ruïnes. Een plek die rust en schoonheid uitstraalt.

Wanneer we aankomen horen we de boeddhistische monniken prediken en zingen. De monniken gaan rond 11:30 uur lunchen. De monniken verzamelen de “Alms” door een wandeling in het dorp te maken. Ze krijgen levensmiddelen van lokale mensen in het dorp. Als de monniken klaar zijn met lunchen mogen wij van dezelfde lunch genieten. In het boeddhisme is het gebruikelijk dat de monniken eerst zullen lunchen en daarna pas de gasten. Daarnaast wordt in de boeddhistische filosofie een maaltijd die aan de geestelijkheid wordt gegeven als een eerbiedwaardig gebaar gezien. We zullen de boeddhistische rituelen meemaken. Tevens krijgen wij witte sarongs/kleding om het klooster te mogen betreden. Op deze manier is onze ervaring compleet!

Halverwege de middag keren we terug naar het hotel en hebben we de rest van de middag vrij. Diner en overnachting in Sigiriya Village in Sigiriya.

Dag 10 - Grottempel van Dambulla 

Sigirya – Dambulla – Matale – Kandy (o,d)
Na het ontbijt rijden we naar Kandy. Onderweg stoppen we bij de grottempel van Dambulla. Deze tempel is al 22 eeuwen een heilig bedevaartsoord en werd gebouwd door Koning Valagam Bahu uit dankbaarheid voor de opvang in de grotten toen hij op de vlucht was voor Indiase indringers. De wand- en plafondschilderingen geven de voornaamste episoden uit de levens van Boeddha weer. Enkele beelden van Boeddha hebben in liggende positie enorme afmetingen, zoals we deze ook zullen aantreffen in de ruïnes van Polonnaruwa. Daarnaast kunnen we hier genieten van een prachtig uitzicht. Sinds 1991 staat het complex op de werelderfgoedlijst van de UNESCO.

We zetten de reis verder naar Matale waar we een specerijenplantage bezoeken. Sri Lanka staat vooral bekend om zijn kruidenplantages. Op deze specerijplantage worden diverse specerijen en kruidenplanten verbouwd zoals: peper, cacao, aloë vera, kokos, kaneel en kruidnagel. We krijgen hier uitleg over de verschillende planten en bomen. We rijden door naar Kandy waar we een culturele show bijwonen in de stad. Diner en overnachting in Cinnamon Citadel in Kandy.

Dag 11 - Ontmoeting met Boeddhistische nonnen in een vrouwenklooster en bezoek aan de Tempel van de Tand 

Kandy (o,d)
Vanmorgen brengen we een bezoek aan een vrouwenklooster waar Boeddhistische nonnen wonen die alles hebben opgegeven om het Boeddhisme te volgen. We hebben een ontmoeting met de Boeddhistische nonnen en leren meer over de grondbeginselen van het boeddhisme. Tevens ontdekken we wat het betekend voor de vrouwen om non te worden.

’s Middags maken we een stadstoer door Kandy, Kandy is de oudste hoofdstad van Ceylon en de zetel van het laatste Singalese Koninkrijk. Het is een charmante stad met de belangrijkste boeddhistische tempel van het land. Kandy ligt rond een oud kunstmatig meer tussen glooiende heuvels die zijn bedekt met bossen en theeplantages. Ronddwalen in Kandy is een leuke ervaring. De meeste stoepen worden gedomineerd door verkopers van kleding, speelgoed, luxe accessoires en loterijen. In het hart van de stad vinden we het marktgebied waar veel groente, fruit, vlees, vis en kleding wordt verkocht. Hierna brengen we een bezoek aan de Tempel van de Tand. Hier wordt de voornaamste Boeddhistische relikwie in Sri Lanka bewaard, Boeddha’s linker boventand. Deze tand werd door de dochter van een Boeddhistische koning uit India gesmokkeld. De Tand van de Boeddha geldt sinds die tijd als symbool voor de zelfstandigheid van het Singalese volk en zijn geloofsovertuiging. De relikwie wordt bewaard onder een gouden dak in de tempel. Diner en overnachting in Cinnamon Citadel in Kandy.

Dag 12 - Het hoofdkantoor van alle Hanuman tempels 

Kandy – Ramboda - Nuwara Eliya (o,d)
Vandaag reizen we van Kandy naar Nuwara Eliya, gelegen in de hooglanden van Sri Lanka. We maken een stop in Ramboda waar we een bezoek brengen aan de Bhakta Hanuman tempel. Bij de tempel staat een enorm standbeeld van Lord Hanuman. Deze tempel zou het “hoofdkantoor” zijn van alle Hanuman tempels in Sri Lanka. De tempel bevind zich op een prachtige plek die uitkijkt op een deel van de Kotmale vallei. We genieten van een prachtig uitzicht!

We rijden door naar Nuwara Eliva waar we een toer maken door de stad. Deze plaats is gelegen in het hart van de landelijke theeproductie en hier wordt een belangrijk deel van ’s werelds beste thee geproduceerd, zoals de beroemde Ceylon thee. Nuwara Eliya ligt in een ellipsvormig dal aan de voet van de Pidurutalagala. Vanwege de hoge ligging op maar liefst 1884 meter, kan het hier vooral ’s avonds koud zijn. Dit bijzondere klimaat beviel vooral de koloniale Britten zeer goed, die dan ook massaal naar Nuwara Eliya trokken. Hierdoor wordt het plaatsje ook wel ‘klein Engeland in de heuvels’ genoemd. Diner en overnachting in Grand Hotel in Nuwara Eliya.

Dag 13 - Koning Ravana en het apenleger 

Nuwara Eliya – Ella - Tissamaharama (o,d)
Na het ontbijt rijden we richting Tissamaharama. Onderweg brengen we een bezoek aan de Seetha Amman tempel in Hakgala. Dit kleine hindoetempeltje van Sita Eliya zou de plek zijn waar ze gevangen werd gehouden door koning Ravana. Ze zou hier hebben gewoond tot ze door het apenleger van Hanuman werd bevrijd. We rijden door naar Ella, een simpel, charmant en vooral kleinschalig dorpje. In Ella bezoeken we de indrukwekkende Ravana waterval van maar liefst 100 meter hoog. Onderaan de waterval kunnen we zwemmen en vinden we verschillende kraampjes waar we diverse lekkernijen kunnen kopen. We bezoeken de indrukwekkende Seetha grotten waar koning Ravana zich zou hebben verstopt.

Als laatste bezoeken we de Buduruwagala tempel. Dit is een oude boeddhistische tempel. Het complex bestaat uit zeven standbeelden welke dateren uit de 10e eeuw. Het gigantische Boeddhabeeld draagt nog altijd de sporen van zijn originele gestuukte gewaad. Een lange oranje streep zou suggereren dat het ooit fel geverfd zou zijn. Bij de tempel zien we prachtige rotstekeningen van Lord Boeddha. We rijden door naar Tissamaharama. Diner en overnachting in Cinnamon Wild Hotel.

Dag 14 - Yala National Park en het Kataragama tempelcomplex voor hindoes, boeddhisten en moslims 

Tissamaharamaya (o,d)
Vroeg in de ochtend rijden naar het Yala National Park, gelegen in het zuidoosten van Sri Lanka en beroemd om de grote populatie luipaarden. We nemen een ontbijtpakketje mee vanuit het hotel. We maken een jeeptocht door het park, een bijzondere ervaring. Nergens op de wereld hebben we zoveel kans op het zien van luipaarden. Daarnaast zijn er nog vele andere dieren te spotten, zoals krokodillen, varanen, olifanten en talrijke vogels.

In de middag bezoeken we het Kataragama tempelcomplex, welke vlakbij het Yala National Park ligt. Het tempelcomplex is het belangrijkste pelgrimsoord in Sri Lanka. De heilige plaats is voor zowel hindoes, boeddhisten en moslims. Rondom de tempel zullen we veel biddende hindoes zien. Het bijzonderste is dat deze plek dus niet alleen voor hindoes is. Direct naast de hindoetempel staat namelijk een tempel voor boeddhisten en zien we mensen bij de heilige bo-boom bidden. Iets verderop staat een moskee voor de moslims. Na dit bijzondere bezoek rijden we terug naar ons hotel. Diner en overnachting in Cinnamon Wild Hotel in Tissamaharamay.

Dag 15 - Stadstoer Galle

Tissamaharamaya - Galle (o,d)
Na het ontbijt rijden we naar Galle, waar we een stadstoer zullen maken. De kustplaats Galle is de hoofdstad van de zuidelijke provincie en vooral bekend om zijn indrukwekkende fort welke op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Het is het best bewaarde koloniale zee fort van Azië. Het fort werd meer dan 4 eeuwen geleden gebouwd. In de 16e eeuw werd het fort overgenomen door de Portugezen, hierna door de Nederlanders en later door de Britten. Het fort werd beschermd door haar muren. Binnen de muren was een complete stad ontstaan met nauwe straatjes, kerken en binnenplaatsen, welke herinneren aan de koloniale tijd. Na de stadstoer hebben we vrije tijd. Diner en overnachting in Amari Galle Hotel in Galle.

Dag 16 - Colombo, de tuinstad van het oosten, met moskeeën, tempels en kerken 

Galle - Colombo (o,d)
Vandaag maken we een stadstoer door de hoofdstad van Sri Lanka, Colombo. Colombo ligt aan de Indische Oceaan en strekt zich 14 km uit langs de westkust. Colombo werd vroeger de “tuinstad van het oosten” genoemd. De stad is echter veranderd, de eens zo rustige wegen hebben plaats gemaakt voor overvolle bussen en auto’s. De stad heeft echter nog steeds zijn eigen charme: boulevards met bomen, koloniale gebouwen, stadparken, openlucht markten, tempels, meren, kerken en nu zelfs wolkenkrabbers. De stad is een mengeling van alle religies en culturen en heeft daardoor een eigenzinnig karakter.

Tijdens de stadstoer brengen we een bezoek aan de Gangaramaya tempel. In deze tempel gaan kinderen naar de zondagsschool. De kinderen krijgen hier de leer van Boeddha onderwezen. De tempel is overdadig en vol maar aan de achterkant is een mooie rustgevende binnenplaats. De Gangaramaya tempel is vooral bekend omdat volgens de legende hier de haren van Boeddha zouden liggen. We wandelen door drukke straatjes en bezoeken oude Nederlandse gebouwen en kerken, kleurrijke moskeeën en Hindu tempels. We wandelen verder naar de Wellawatta wijk. Hier zullen we verschillende moskeeën, tempels en kerken zien. In deze wijk bruist het ieder moment van de dag van het leven! Diner en overnachting in Galle Face Hotel in Colombo.

Dag 17 

Colombo – Mumbai (o)
Vandaag een vrije dag. In de avond vliegen we naar Mumbai. We vliegen met KLM met vlucht KL3700 om 21:05 uur naar Mumbai. Aankomst in Mumbai om 23:55. Hier stappen we over op onze vlucht naar Amsterdam.

Dag 18 

Mumbai – Amsterdam
Vanuit Mumbai vliegen we met vlucht KL3814 naar Amsterdam. Aankomst in Amsterdam om 07:55 uur.
NB. Programma onder voorbehoud van wijzigingen. Accommodaties onder voorbehoud van beschikbaarheid.
Vlieg / busreis
· Reissom: € 3.350,-
· Intensiteit: comfortabel
· Vertrek: 04-11-2019
Kaart Sri Lanka
Deze reis wordt uitgevoerd met KLM.

Vluchtduur:
Amsterdam - Athene; ca. 3.15 uur
Athene - Amsterdam; ca. 3.35 uur 

Vluchten:
04 november 2019   KL3815   Vertrek uit Amsterdam om 11:20 uur – Aankomst in Mumbai om 00:35 uur *
05 november 2019   KL3699   Vertrek uit Mumbai om 01:55 uur – Aankomst in Colombo om 04:25 uur
20 november 2019   KL3700   Vertrek uit Colombo om 21:05 uur – Aankomst in Mumbai om 23:55 uur
21 november 2019   KL3814   Vertrek uit Mumbai om 02:45 uur – Aankomst in Amsterdam om 07:55 uur
* Aankomst de volgende dag


LET OP: bovenstaande gegevens zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. 

Vlieg / busreis
· Reissom: € 3.350,-
· Intensiteit: comfortabel
· Vertrek: 04-11-2019
Kaart Sri Lanka
Inbegrepen in de reissom:
·  Vlucht: Amsterdam - Mumbai - Colombo en Colombo - Mumbai - Amsterdam per KLM
·  Luchthavenbelastingen en belastingtoeslag € 324,- per 29-08-2018*
·  16 overnachtingen in genoemde accommodaties of gelijkwaardig
·  Maaltijden: 15 x ontbijt en 15 x diner
·  Vervoer per ariconditioned touringcar met Engels sprekende chauffeur
·  Assistentie op de luchthaven
·  Engels sprekende gids gedurende de reis
·  Nederlands sprekende reisbegeleiding 
·  Informatiebijeenkomst voorafgaande aan de reis
·  Alle entreegelden conform het programma

* Wordt op uiterlijk de 21ste dag voor vertrek verrekend tegen de dan geldende kosten.


Niet inbegrepen in de reissom:
·  Eventuele extra brandstoftoeslag
·  Niet genoemde maaltijden en drankjes tijdens de maaltijden
·  Kofferservice in de hotels, op de luchthaven en in de havens
·  Fooiengeld ca. € 95,- p.p. (Fooi aan gids, chauffeur, hotels)
·  Persoonlijke uitgaven
·  Reis- en annuleringsverzekering
·  Visumkosten Sri Lanka ca. € 130,- p.p.
·  Bijdrage GGTO € 15,- per boeking
·  Bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking

Vlieg / busreis
· Reissom: € 3.350,-
· Intensiteit: comfortabel
· Vertrek: 04-11-2019
Kaart Sri Lanka
Hieronder vind u een overzicht van de reisdata, prijzen, reisperiode en het reisnummer van de rondreis "Sri Lanka" - 18 dagen. 

Reisperiode: 04/11/2019 – 21/11/2019
Reisnummer: SRI-0411

De reissom bedraagt bij 12 – 18 deelnemers                                                           € 3.350,- per persoon
De toeslag voor een tweepersoonskamer voor alleengebruik bedraagt             € 825,- *

Minimum aantal deelnemers: 12      Maximum aantal deelnemers: 18

* Er zijn maximaal 5 tweepersoonskamers voor alleengebruik beschikbaar. Meer tweepersoonskamers voor alleengebruik zijn op aanvraag.

Vlieg / busreis
· Reissom: € 3.350,-
· Intensiteit: comfortabel
· Vertrek: 04-11-2019
Kaart Sri Lanka

Aanmeldingsformulier

Bedankt voor uw interesse in de groepsreis: "Sri Lanka" van Makor Reizen. Wanneer u zich aan wilt melden voor deze reis, kunt u onderstaande gegevens invullen. Eén van onze reisspecialisten zal binnen twee werkdagen contact met u opnemen om uw reiswensen door te nemen.
* Verplichte velden

Aanhef*:                 Dhr.Mevr.

Voorletters*:             

Achternaam*:           

Adres*:                        Nummer*:      

Postcode*:                  Woonplaats*:

Telefoonnummer*:  

E-mail adres*:           

Geboortedatum*:    

Vlieg / busreis
· Reissom: € 3.350,-
· Intensiteit: comfortabel
· Vertrek: 04-11-2019
Kaart Sri Lanka
 • Sigiriya rock, Sri Lanka
  Polonnaruwa, Sri Lanka
  Pinnawala olifant, Sri Lanka
  Sri Lankaanse vrouw
 • Anuradhapura, Sri Lanka
  Theeplukster, Sri Lanka
  Negombo, Sri Lanka
  Polonnaruwa in Sri Lanka

Anderen bekeken ook

Aanmelden nieuwsbrief
Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de belangrijkste reisinformatie en de mooiste reizen!

Volg ons: 
GGTOStichting Calamiteiteitenfonds
planebushomeenvelopefile-emptymagnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram