Voorbeelden van bijzondere groepsreizen 
Ontdek de wereldreligies

Wij bieden bijzondere groepsreizen naar verre bestemmingen met het thema wereldreligies. Een onvergetelijke reisbeleving is een belangrijk aspect voor elke groepsreis. Tijdens onze groepsreizen genieten we van de prachtige natuur en gaan we op zoek naar de cultuur en de religie van de lokale bevolking. We richten ons hierbij nadrukkelijk op ontmoetingen, waarbij we meer te weten komen over; gewoontes & tradities, riten & gebruiken en de plaatselijke en persoonlijke leefomstandigheden van de lokale bevolking. In sommige landen doen onze reizigers zelfs mee in de lokale tradities. Zo ervaren onze reizigers zelf hoe de lokale bevolking leeft. Wij doen er alles aan om u zoveel mogelijk van het land te laten zien én beleven, uiteraard op de mooiste manier. Geniet met uw eigen groep van comfort, uitstekende service en Nederlandstalige of Engelstalige begeleiding.

Hieronder vindt u voorbeelden van groepsreizen per continent. 
Wij hopen dat u hierdoor geïnspireerd zal worden om uw eigen groepsreis samen te stellen! 

Aanmelden nieuwsbrief
Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de belangrijkste reisinformatie en de mooiste reizen!

GGTOStichting Calamiteiteitenfonds

Bijzondere groepsreizen

Wij bieden bijzondere groepsreizen naar verre bestemmingen aan. Een onvergetelijke reisbeleving is een belangrijk aspect voor elke reis. Tijdens onze reizen genieten we van de prachtige natuur en gaan we op zoek naar de cultuur van de lokale bevolking. We richten ons hierbij nadrukkelijk op ontmoetingen, waarbij we meer te weten komen over; gewoontes & tradities, riten & gebruiken en de plaatselijke en persoonlijke leefomstandigheden van de bevolking. Geniet in kleine groepen van comfort, uitstekende service en Nederlandstalige begeleiding.

Europa

Bijvoorbeeld Armenië en Georgië
Bestemmingen  〉

Azië

Bijvoorbeeld Vietnam en Cambodja
Bestemmingen  〉

Afrika

Bijvoorbeeld Zuid-Afrika en Swaziland
Bestemmingen  〉

Midden en Zuid Amerika

Bijvoorbeeld Cuba en Suriname
Bestemmingen  〉

Midden Oosten

Bijvoorbeeld Actief en Cultureel Jordanië
Bestemmingen  〉

Down under

Bijvoorbeeld Nieuw-Zeeland
Bestemmingen  〉
homeenvelopemagnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram