Nieuw Zeeland

22 -DAAGSE GROEPSREIS

Algemene informatie
Programma
Vluchtgegevens
Inclusief
Data & prijzen
Boek deze reis

22-daagse groepsreis Nieuw Zeeland
Hongi Hui Hangi, Een liefdevolle ontmoeting!


Hongi is de Maori groet, een traditionele Maori neuskus. De neuskus (‘hongi’) is voor Maori’s wat het handen schudden voor ons is. Tijdens deze reis hebben we ontmoetingen met diverse Maori’s en leren we meer over hun riten, gebruiken en gewoonten. De Maori naam van het land is Aotearoa. Dit betekent letterlijk ‘het land van de lange witte wolk’. In Nieuw Zeeland zullen we soms prachtige wolkenluchten zien.

In Timaru bezoeken we Te Ana Maori Rock Art. Dit museum wordt gerund door de belangrijkste stam van het Zuidereiland, de Ngãi Tahu. Hier zullen we de heilige rotstekeningen van de Maori zien. We nemen deel aan een Greenstone en glasblaasworkshop. De Maori en de Paheka (blanke bevolking) maken hier prachtige sieraden van. Uiteraard brengen we een bezoek aan het Abel Tasman National Park en varen we door de schilderachtige Marlborough Sounds. In het Nationale Museum Te Papa krijgen we een goed beeld van de cultuur van de Maori. In Taupo hebben we een ontmoeting met een lokale Maori familie waar we zullen dineren en een Hangi meemaken. Hangi is een traditionele Nieuw Zeelands Maori manier van koken, waarbij het eten in een grondoven op hete stenen wordt klaargemaakt. Tevens maken we hier een Hui mee, een Nieuw Zeelands sociale en welkomstceremonie. Een bezoek aan het geothermische gebied Wai-O-Tapu zal niet ontbreken. Volgens de Maori zijn dit de Heilige wateren! In Rotorua brengen we een bezoek aan een authentiek Maori dorp en zien we bij kampvuur de rituelen en de tradities van de Maori. We zullen in het Whirinaki bos met Maori gids een wandeling maken en picknicken. Een bijzondere ervaring! In Paihia hebben we een interactieve Waka-ervaring en krijgen we een uniek inzicht in de oude gewoonten, rituelen en tradities van de Maori.

Hoogtepunten:
·  Ontmoetingen met diverse Maori's en leer meer over hun rituelen, gebruiken en gewoonten
·  Bezoek aan het museum Te Ana Maori Rock Art
·  Bezoek aan het Abel Tasman Nationaal Park en vaar door de Marlborough Sounds
·  Ontdek de cultuur van de Maori in het Nationale Museum Te Papa
·  Meemaken van een Hangi, een traditionele Maori manier van koken
·  Bezoek aan het geothermische gebied Wai-O-Tapu
Vlieg / busreis
· Reissom: € 8.350,-
· Intensiteit: comfortabel
· Vertrek: 29-10-2019
Kaart Nieuw Zeeland

Van dag-tot-dag programma

O= ontbijt, L= lunch, D= diner

Dag 1 - Op weg naar het land van de Kiwi’s

Amsterdam – Londen - Singapore
Vanaf Schiphol vliegen we met KLM en Singapore Airlines naar Christchurch. Vertrek uit Amsterdam om 18.50 uur met vlucht KL1027 naar Londen Heathtrow. Aankomst om 19.15 uur. Vertrek van Londen Heathrow om 22.05 uur met Singapore Airlines, vlucht SQ321, naar Singapore.

Dag 2 - Aankomst in het land van de lange witte wolk

Singapore – Christchurch
Aankomst in Singapore om 19.00 uur. Vanuit Singapore vliegen we rechtstreeks naar Christchurch. Vertrek uit om 19.50 uur.

Dag 3 - Een levendige en energieke stad die trouw blijft aan het traditionele Engelse erfgoed

Christchurch (l,d)
Aankomst in Christchurch om 10.40 uur. Na aankomst ontmoeten een vertegenwoordiger van Makor Reizen waarna we per bus naar ons hotel worden gebracht. Voordat we naar ons hotel worden gebracht maken we een stadstoer door Christchurch, waarbij we een goede indruk krijgen van de traditionele Engelse invloeden. Na het inchecken lunchen we in het hotel. De middag is ter vrije besteding. Diner en overnachting in Distinction Christchurch Hotel.

Dag 4 - De belangrijkste stam van het Zuidereiland, de Ngãi Tahu

Christchurch – Timaru (o,d)
Vandaag kunnen we een beetje uitslapen. Na het ontbijt checken we uit en vertrekken we naar Timaru. We zullen niet de snelste route rijden maar een route met mooie uitzichten op de zuidelijke Alpen. Onderweg stoppen we meerdere keren om te genieten van het uitzicht en om foto’s te maken. We gaan naar het stadje Geraldine waar we een lokaal restaurantje opzoeken voor de lunch (niet inbegrepen). Daarnaast hebben we de tijd om dit landelijke stadje te verkennen.

In Timaru bezoeken we Te Ana Maori Rock Art. Dit museum wordt gerund door de belangrijkste stam van het Zuidereiland, de Ngãi Tahu. Het museum biedt een mix van natuurlijke historie en kunstzinnigheid. We krijgen een rondleiding waar we de heilige rotstekeningen van de Maori zullen zien. De gids zal ons alles vertellen over de stamverhalen en voorouderlijke oorsprong die zijn ingebed in traditionele kunstvorm. Na deze indrukwekkende rondleiding is de rest van de middag ter vrije besteding. U kunt de stad Timaru verkennen. Timaru is een levendig havenstadje aan de oostkust van het Zuidereiland. De stad heeft zijn naam te danken aan het Maori, ‘Te Maru’, dat veilige haven of schuilplaats betekent. Timaru heeft een aantal mooie gebouwen zoals de Sacred Heart Basilica met haar dubbele torens, grote koepel en majestueuze inrichting. Diner en overnachting in The Grosvenor Hotel in Timaru.

Dag 5 - De TranzAlpine Express en Greenstone glasblaas workshop

Timaru – Hokitika (o,d)
We staan vroeg op om de trein van 9.20 uur te halen in Springfield. Met de TranzAlpine Express reizen we dwars door de Alpen. Een indrukwekkende route met prachtige uitzichten die we met de bus niet hadden kunnen zien. Aan boord van de trein hebben we de mogelijkheid om eten te kopen. Rond 1 uur komt de trein aan in Greymouth. Hier zullen we uitstappen en gaan we verder met de bus naar Hokitika. In Hokitika nemen we deel aan een Greenstone en glasblaasworkshop. De Maori en de Paheka (blanke bevolking) maken hier prachtige sieraden van. Na de workshop is er vrije tijd om de stad Hokitika te verkennen. Diner en overnachting in Beachfront Hotel in Hokitika.

Dag 6 - Punakaiki Pancake Rocks

Hokitika – Nelson (o,d)
Via de State highway 6 rijden we dwars door het afwisselende landschap van het Zuidereiland naar Nelson. De stad met de meeste zonuren in heel Nieuw Zeeland en bekend vanwege de fruitteelt. Nelson is een populair vakantieoord vanwege de prachtige baaien, stranden en de zon. Onderweg bezoeken we het Paparoa National Park. We zullen een wandeling maken door dit prachtige natuurpark welke bekend staat om de Punakaiki Pancake Rocks (Pannenkoekrotsen) en de indrukwekkende blaasgaten. Vervolgens stoppen we bij Cape Foulwind waar we hopelijk zeehonden spotten en kunnen genieten van het uitzicht op de Tasmanzee. In Murchison bezoeken we de hangbrug en hebben we tijd om te lunchen. Na de lunch rijden we door naar Neslon waar we de rest van de dag vrij hebben. Diner en overnachting in Rutherford Hotel in Nelson.

Dag 7 - Het Abel Tasman National Park

Nelson - Marahau – Nelson (o,l,d)
Vandaag gaan we Abel Tasman Nationaal Park bezoeken. Abel Tasman was een Nederlandse zeevaarder en ontdekker van Tasmanië en Nieuw Zeeland. In 1642 zette hij als eerste voet aan land. Hij vernoemde het gebied naar de waterrijke provincie in Nederland waar hij zelf vandaan kwam.

Onder begeleiding van een gids maken we een ‘Golden Future Tour’ door het Abel Tasman Nationaal Park. We spenderen de hele dag op een privé boot en bezoeken de goudgele stranden en zanderige riviertjes die omringd worden door jungleachtig bos. Het Abel Tasman N.P. is het kleinste park van Nieuw Zeeland en heeft een mild klimaat. We stoppen bij het gouden zandstrand om te lunchen. Na de lunch varen we verder. Hopelijk spotten we zeehonden, dwergpinguïns en dolfijnen. Neem voor deze toer een zonnebril, hoed/pet, zonnebrand, insectenspray en warme kleding mee. Diner en overnachting in Rutherford Hotel in Nelson.

Dag 8 -  De schilderachtige Marlborough Sounds

Nelson – Picton – Wellington (o,d)
Na het ontbijt rijden we naar Picton,
een pittoreske vissershaven. Hier hebben we even de tijd om het stadje te verkennen. In Picton woont een Nederlandse bakker. De Rotterdammer heeft een eigen bakkerij: Picton Village Bakkerij. Bij voldoende tijd kunnen we daar even langs om een lekker broodje te halen voor de lunch.

In Picton gaan we aan het begin van de middag aan boord van de Interislander Ferry. Deze brengt ons naar Wellington. De boottocht steekt de Straat Cook over en vaart door een schilderachtige Marlborough Sounds. Talrijke baaien en eilandjes met een prachtig uitzicht. Door de weelderige subtropische ‘bush’ is dit gebied de thuisbasis van de Nieuw Zeelandse inheemse vogels. Aan het einde van de middag komen we aan in Wellington. We ontmoeten hier onze nieuwe gids en rijden vervolgens naar ons hotel waar ons kunnen opfrissen voor het diner. Diner en overnachting in Bolton Hotel in Wellington.

Dag 9 -  Het Nationale Museum Te Papa

Wellington (o,d)
Vandaag maken we een stadstoer door Wellington. Wellington is sinds 1865 de hoofdstad van Nieuw Zeeland. De stad is gelegen aan Port Nicholson, een natuurlijke haven van de Straat Cook. De stad heeft haar bijnaam “Windy City” te danken aan de soms stevige winden die over de stad waaien. Daarnaast is Wellington het politieke centrum van Nieuw Zeeland en heeft het een groot cultureel aanbod. Zo zijn er musea, theaters en kunstgaleries. We rijden naar Mount Victoria waarvandaan we kunnen genieten van een prachtig uitzicht over de hele stad. Tijdens de stadstoer zien we onder andere de oude St. Pauls kathedraal en parlementaire gebouwen. Het parlement in Wellington bestaat uit 120 parlementariërs waarvan er 27 Maori zijn.

Vervolgens bezoeken we het Nationale Museum Te Papa. Onder begeleiding van de gids krijgen we een Maori Experience rondleiding. Dit museum geeft ons een goede indruk van de geschiedenis van Nieuw Zeeland, de cultuur van de Stille Zuidzee en de vele immigranten die het land kent. Vooral de Maorizaal is een bezoek waard. Na de rondleiding staat er kapu tì voor ons klaar. Dit is een traditioneel heet drankje en een traditionele snack. De rest van de dag is ter vrije besteding. U kunt bijvoorbeeld lunchen bij het Karaka Café. Dit café ligt naast het museum en is gericht op de Maori. Diner en overnachting in Bolton Hotel in Wellington.

Dag 10 - De Nederlandse invloeden op Nieuw Zeeland

Wellington – Taupo (o,d)
We rijden van Wellington naar Taupo. Deze rit duur ongeveer 5 uur. Onderweg zullen we een aantal keer stoppen om foto’s te maken van de prachtige natuur en het uitzicht. In Foxton zien we hoe sterk de Nederlandse invloed op Nieuw Zeeland is geweest. Ook zien we een windmolen, welke is gebouwd door een Nederlander. Naast de windmolen bevindt zich The Dutch Oven. Een café waar we een kopje koffie/thee kunnen drinken. Vervolgens bezoeken we een tentoonstelling over Abel Tasman. We rijden verder naar Waiouru waar we lunchen (niet inbegrepen). In Taupo is de rest van de middag ter vrije besteding. Diner en overnachting in Millennium Hotel and Resort Manuels in Taupo.

Dag 11 - Ontmoeting met een lokale Maori familie

Taupo (o,d)
De ochtend is ter vrije besteding in Taupo.
Na de lunch ontmoeten we een lokale Maori familie. Zij zullen ons alles vertellen over de gewoontes van de Maori, hun liederen, dans en het eten. We zullen een weef workshop krijgen en een Mau rakau demonstratie. Hierna keren we terug naar het hotel waar we ons kunnen opfrissen. Hierna rijden we naar een Maori familie waar we zullen dineren, een zogenaamd Hangi diner. Daarnaast genieten we van een concert, welkomceremonie en een Haka demonstratie. Overnachting in Millennium Hotel and Resort Manuels in Taupo.

Dag 12 - Wai-O-Tapu Thermal Wonderland – Maori voor: Heilige wateren 

Taupo – Rotorua (o,l,d)
We rijden via State highway 5 van Taupo naar Rotorua. Onderweg stoppen we bij de Huka watervallen. Een zeer brede maar kleine waterval. De waterval is zo bijzonder door het volume en de kracht die achter het water zit. Daarnaast heeft het water een prachtige turquoise kleur.

We rijden door naar het meest kleurrijke en geothermische gebied, Wai-O-Tapu Thermal Wonderland. Wai-O-Tapu is Maori voor: Heilige wateren. In dit gebied zien we allemaal ingezakte kraters, koude en kokende modderpoelen, zwavelgrotten en sintelterrassen. In dit bijzondere gebied zullen we genieten van een lunch. Na de lunch rijden we door naar Rotorua. De rest van de middag is ter vrije besteding. Diner en overnachting in Novotel Lakeside Hotel in Rotorua.

Dag 13 -  Bezoek aan een authentiek Maori dorp

Rotorua (o,d)
De naam Rotorua betekent in het Maori ‘tweede meer’ en is ontstaan doordat Rotorua het tweede meer was dat ontdekt werd door Maoriopperhoofd Ihenga. De stad staat toneel voor de grote liefdesgeschiedenissen in de tradities van de Maori’s. Vandaag is ter vrije besteding. Zo kunt u een helikoptervlucht maken, wandelen naar Ohinemutu Maori village of maak een boottocht over het meer. Alle activiteiten kunnen ter plekke geboekt worden.

Diner en overnachting in Novotel Lakeside Hotel in Rotorua. Na het avondeten gaan we naar een authentiek Maori dorp: Tamaki Maori Village. Dit dorp is gelegen in het bos en staat op heilige grond. Bij het kampvuur zien we de rituelen en tradities van de Maori. Een bijzondere avond waar veel gedanst en gezongen zal worden.

Dag 14 -  Picknick in het Whirinaki bos met Maori gids

Rotorua (o,l,d)
Na het ontbijt rijden we naar het Whirinaki bos. Hier maken we onder begeleiding van een Maori gids een wandeling. Tijdens de wandeling zullen we verstelt staan van het schitterende landschap, de kristalheldere lucht, het frisse water van de watervallen en het kleurrijke bos waar veel vogels en andere dieren leven. In het bos zullen we picknicken. Na de wandeling keren we terug naar ons hotel. De verdere middag is ter vrije besteding. Diner en overnachting in Novotel Lakeside Hotel in Rotorua.

Dag 15 -  Bezoek aan Soldiers Rd Portraits – voor het nabootsen van Maori portretten

Rotorua – Pukeatua – Cambridge - Hamilton (o,d)
We laten Rotorua achter ons en rijden via Pukeatua en Cambridge naar Hamilton. In Pukeatua maken we onder begeleiding van een gids een wandeling door het Maungatautari reservaat. Tijdens de wandeling zien we alle planten- en diersoorten die bij het ontstaan van dit reservaat beschermd werden. Na de wandeling rijden we verder naar Cambridge waar we het Soldiers Rd Portraits bezoeken. Het creatieve fotograaf-duo, Maori zusjes Taaniko en Vienna Nordstrom, zetten in 2011 het Soldiers Rd Portraits op. Zij gebruikten moderne media, rekwisieten en fotografie om Maori-portretten na te bootsen. Zij vroegen zich af wat voor effect de Maori op gevangenen zouden hebben. Tegenwoordig werken ze samen met de Nieuw Zeelands gevangenis. Deze samenwerking heeft als doel om de culturele identiteit en zelfperceptie van gevangenen te transformeren en het percentage van terugkeer te verhogen. In Cambridge zullen we lunchen (niet inbegrepen).

Na de lunch rijden we door naar Hamilton. Hier bezoeken we de Botanische tuinen. De grote en prachtige tuinen zijn ingedeeld in thema’s, zoals de rozentuin, de Chinese tuin en de Japanse tuin. Na het bezoek aan de Botanische tuinen gaan we naar ons hotel. De rest van de middag is ter vrije besteding. Diner en overnachting in Novotel Tainui Hotel in Hamilton.

Dag 16 - De kunstwerken van Hundertwasser in Kawakawa

Hamilton – Mangawhai Heads – Whangarei - Paihia (o,d)
Na het ontbijt vertrekken we richting Paihia. Een 3 uur durende rit brengt ons naar de Mangawhai Heads waar we tijd hebben om over het strand te wandelen. Hier zullen we lunchen (niet inbegrepen). We rijden verder naar Whangarei waar we de Whangarei watervallen bezoeken. Het water stort van 25 meter naar beneden in een groen meertje. Er zijn meerdere uitkijkpunten rond de waterval vanwaar we prachtige foto’s kunnen maken.

Aangekomen in Kawakawa zien we meerdere kunstwerken die gemaakt zijn door Hundertwasser, een Oostenrijkse kunstenaar en architect. Hij woonde in de omgeving van Kawakawa in een huis zonder elektriciteit. Zijn laatste project is het maken van toiletten, de Hundertwasser Toilets. Deze beroemde toiletten zijn de meest gefotografeerde toiletten van het land. Hierna rijden we naar ons hotel in Paihia. Diner en overnachting in Copthorne Hotel and Resort Bay of Island in Paihia.

Dag 17 - Mogelijkheid om een Waka (Maori kano) toer te maken

Paihia (o,d)
Vandaag is ter vrije besteding. In Paihia zijn vele mogelijkheden om activiteiten te ondernemen. Zo kunt u zeilen door de baai, een waka (Maori kano) toer maken of wandel door stad en verken Paihia. Diner en overnachting in Copthorne Hotel and Resort Bay of Island in Paihia.

Dag 18 -  Interactieve Waka-ervaring met inzicht in de oude gewoonten, rituelen en tradities

Paihia (o,d)
Na het ontbijt lopen we naar de brug voor een Wake boottocht vanuit Taiamai. Hier leeft de grootste Maori groep van Nieuw Zeeland. De boottocht biedt ons een interactieve Waka-ervaring en een uniek inzicht in de oude gewoonte, rituelen en tradities. Terwijl we varen over de Waitangi rivier zal de Maori gids ons de verhalen over de oude geschiedenis vertellen. Na de boottocht bezoeken we het Waitangi Treaty huis. Dit is een plek waar alle volkeren welkom zijn en waar de geschiedenis van het land centraal staat. Hier krijgen we een rondleiding en bezoeken we het prachtige museum.

Op het terrein van het Waitangi-verdrag is er tijd om te lunchen (niet inbegrepen). De rest van de middag is ter vrije besteding. Diner en overnachting in Copthorne Hotel and Resort Bay of Island in Paihia.

Dag 19 -  Bezoek aan het Waipoua bos

Paihia – Auckland (o,d)
We verlaten Paihia om onze laatste dagen door te brengen in Auckland. Onderweg stoppen we in Waipoua bos. Hier staan de grootste Kauri bomen ter wereld. Dat de kauri-bomen hier zo goed groeien komt door het warme klimaat. De bomen zijn herkenbaar aan hun massieve grijze stam. We zien hier Tana Mahutam, de grootste Kauri boom. De boom wordt ook wel ‘De Heer van het Bos’ genoemd. Na deze 40 minuten durende toer rijden we naar Auckland. Hier hebben we de rest van de middag vrij. Wie wil kan het Auckland museum bezoeken. (Optioneel: niet inbegrepen) Diner en overnachting in Copthorne Hotel Auckland City.

Dag 20

Auckland (o,d)
Vandaag is ter vrije besteding. Auckland is een veelzijdige stad met legio aan bezienswaardigheden. Koop bijvoorbeeld een hop on hop off kaart voor de Explorer bus en ontdek alle hoogtepunten van Auckland. Diner en overnachting in Copthorne Hotel Auckland City.

Dag 21

Auckland – Singapore (o)
In de ochtend hebben we de tijd om te ontbijten, onze spullen te pakken en uit te checken. Aan het einde van de ochtend hebben we een transfer naar de luchthaven van Auckland. We vliegen met Singapore Airlines, vlucht SQ286, om 15.15 uur naar Singapore. Aankomst om 20.40 uur. Vertrek uit Singapore om 23.55 uur naar Amsterdam.

Dag 22 -  

Amsterdam
Aankomst in Amsterdam om 06.45 uur.
NB. Programma onder voorbehoud van wijzigingen. Accommodaties onder voorbehoud van beschikbaarheid.
Vlieg / busreis
· Reissom: € 8.350,-
· Intensiteit: comfortabel
· Vertrek: 29-10-2019
Kaart Nieuw Zeeland
Deze reis wordt uitgevoerd met Singapore Airlines en KLM.

Vluchtduur:
Amsterdam - Londen - Singapore - Christchurch; ca. 27.50 uur
Auckland - Singapore - Amsterdam; ca. 27.30 uur 

Vluchten:
29 oktober 2019   KL1027   Vertrek uit Amsterdam om 18:50 uur – Aankomst in Londen om 19:15 uur
29 oktober 2019   SQ321    Vertrek uit Londen om 22:05 uur – Aankomst in Singapore om 19:00 uur *
30 oktober 2019   SQ297    Vertrek uit Singapore om 19:50 uur – Aankomst in Christchurch om 10:40 uur
18 november 2019   SQ286   Vertrek uit Auckland om 15:15uur – Aankomst in Singapore om 20:40 uur
18 november 2019   SQ324   Vertrek uit Singapore om 23:55 uur – Aankomst in Amsterdam om 06:45 uur *
* Aankomst volgende dag

LET OP: bovenstaande gegevens zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. 
Vlieg / busreis
· Reissom: € 8.350,-
· Intensiteit: comfortabel
· Vertrek: 29-10-2019
Kaart Nieuw Zeeland
Inbegrepen in de reissom:
·  Heenvlucht: Amsterdam – Londen - Singapore – Christchurch per Singapore Airlines en KLM
·  Terugvlucht: Auckland – Singapore – Amsterdam per Singapore Airlines
·  Luchthavenbelastingen en brandstoftoeslag € 151,- per 05-11-2018 *
·  18 overnachtingen in genoemde accommodaties of gelijkwaardig
·  Boottochten zoals genoemd in het programma
·  Maaltijden: 18x ontbijt, 3x lunch en 18x diner
·  Vervoer per airconditioned touringcar met Engels sprekende chauffeur
·  Engels sprekende gids gedurende de reis
·  Nederlands sprekende reisbegeleiding
·  Informatiebijeenkomst voorafgaande aan de reis
·  Alle entreegelden conform het programma

* Wordt op uiterlijk de 21ste dag voor vertrek verrekend tegen de dan geldende kosten.


Niet inbegrepen in de reissom:
·  Eventuele extra brandstoftoeslag
·  Niet genoemde maaltijden en drankjes tijdens de maaltijden
·  Fooiengeld ca. € 110,- p.p. (Fooi aan gids, chauffeur, hotels(
·  Persoonlijke uitgaven
·  Reis- en annuleringsverzekering
·  Bijdrage GGTO € 15,- per boeking
·  Bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
Vlieg / busreis
· Reissom: € 8.350,-
· Intensiteit: comfortabel
· Vertrek: 29-10-2019
Kaart Nieuw Zeeland
Hieronder vind u een overzicht van de reisdata, prijzen, reisperiode en het reisnummer van de rondreis "Nieuw Zeeland" - 22 dagen. 

Reisperiode: 29/10/2019 – 19/11/2019
Reisnummer: NWZ-2910

De reissom bedraagt  bij 12–18 deelnemers                               € 8.350,- per persoon
De prijs voor de éénpersoonskamertoeslag bedraagt              € 1.350,- *

Minimum aantal deelnemers: 12          Maximum aantal deelnemers: 18

* Er zijn maximaal 4 éénpersoonskamers beschikbaar. Meer éénpersoonskamers zijn op aanvraag.
Vlieg / busreis
· Reissom: € 8.350,-
· Intensiteit: comfortabel
· Vertrek: 29-10-2019
Kaart Nieuw Zeeland

Aanmeldingsformulier

Bedankt voor uw interesse in de groepsreis: "Nieuw Zeeland" van Makor Reizen. Wanneer u zich aan wilt melden voor deze reis, kunt u onderstaande gegevens invullen. Eén van onze reisspecialisten zal binnen twee werkdagen contact met u opnemen om uw reiswensen door te nemen.
* Verplichte velden

Aanhef*:                 Dhr.Mevr.

Voorletters*:             

Achternaam*:           

Adres*:                        Nummer*:      

Postcode*:                  Woonplaats*:

Telefoonnummer*:  

E-mail adres*:           

Geboortedatum*:    

Vlieg / busreis
· Reissom: € 8.350,-
· Intensiteit: comfortabel
· Vertrek: 29-10-2019
Kaart Nieuw Zeeland
 • Man in Nieuw Zeeland
  Punakaiki, Nieuw Zeeland
  Houtwerk, Maori Art
  Te Ana Maori Rock Art
 • Wai-O-Tapu
  Maori kindjes
  Maori-stone
  Lupinien

Anderen bekeken ook

Aanmelden nieuwsbrief
Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de belangrijkste reisinformatie en de mooiste reizen!

Volg ons: 
GGTOStichting Calamiteiteitenfonds
planebushomeenvelopefile-emptymagnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram