Thailand

14 -DAAGSE GROEPSREIS

Algemene informatie
Programma
Vluchtgegevens
Inclusief
Data & prijzen
Boek deze reis

Hoogtepunten groepsreis Thailand:

·  Bezoek aan diverse tempels
·  Ontdek het traditionele Thaise leven in Bangkok met een longtail boot
·  Bijwonen van een Zegenceremonie door een monnik
·  Deelnemen aan een meditatie bij de monniken in een tempel
·  Bezoek aan Women's Prison Massage Center in Chiang Mai


14-daagse groepsreis Thailand
Ontmoet monniken en leer meer over het boeddhisme

Tijdens de groepsreis naar Thailand ontmoeten we monniken en leren we meer over het boeddhisme. Zo varen we in Bangkok in een longtail boot door de klongs. Dit is een doolhof van kanalen en waterwegen en wordt ook wel de drijvende markt in Bangkok genoemd. De drijvende markt in Bangkok laat ons zien dat het traditionele Thaise leven voor het grootste deel uit Bangkok is verdwenen. We bezoeken het huis en de studio van een traditionele Thaise tatoeage meester (Ajarn). Hij legt ons de betekenis van de verschillende tatoeages en de reden achter hun symboliek uit maar ook hoe hij ontwerpen maakt. De ontwerpen worden gebaseerd op wat een klant wil bereiken in zijn leven. We maken een fietstocht naar de beroemde oude ruïnes van Sokhothai en leren meer over de geschiedenis van haar complexe architectuur maar ook over het boeddhisme in Thailand.

Boeddhistische tempels
Thailand heeft veel bijzondere boeddhistische tempels. Zo bezoeken we Wat Po in Bangkok, dit is de oudste en grootste tempel van Bangkok. In Bangkok staat ook het beroemde Grand Palace, de Tempel van de Smaragdgroene Boeddha. De Smaragdgroene Boeddha is de meest vereerde tempel in het Koninkrijk. In Chiang Mai bezoeken we Wat Chankok Chang, waar we een Zegenceremonie door een monnik zullen bijwonen. Daarnaast bezoeken we in Chiang Mai de oudste tempel: Wat Chiang Man, het driekoningen monument en de kleurrijke Warorot Markt. Maar ook brengen we een bezoek aan de Women’s Prison Massage Centre. Gevangenen die binnen 6 maanden vrijkomen worden opgeleid om traditionele Thaise massages te geven. Dit is onderdeel van het re-integratie programma.

Mediteren in Thailand
In de zilveren tempel Wat Srisuphan ontmoeten we monniken. Mediteren in Thailand is erg populair en daarom zullen we deelnemen aan een meditatieprogramma. We krijgen net als hen authentieke witte kleding aan om de meditatie oefeningen in de praktijk te kunnen brengen. Deze dag leven we een hele dag als een monnik. Bovendien nemen we deel aan de ochtendgong, brengen we een offer en zullen we samen mediteren. Een geweldige ervaring!
Vlieg / busreis
· Reissom: vanaf € 2.285,-
· Intensiteit: comfortabel
· Vertrek: 12-03-2019 en 29-10-2019
Kaart Thailand

Van dag-tot-dag programma

O= ontbijt, L= lunch, O= ontbijt

Dag 1

Amsterdam – Bangkok
Vanaf Schiphol vliegen we met de KLM naar Bangkok. Vertrek uit Amsterdam met vlucht KL875 om 17.15 uur.

Dag 2 - Verken Bangkok

Bangkok (l)
Aankomst Bangkok om 10.05 uur. Na aankomst op de luchthaven van Bangkok worden we opgewacht door onze gids en chauffeur en hebben we een transfer naar ons hotel. We hebben een lunch in het hotel. Na de lunch kunnen we inchecken. U heeft de tijd om uw spullen uit te pakken, zich even op te frissen of om gewoon even te ontspannen. De rest van de middag is ter vrije besteding en kunt u op ontdekkingstocht in Bangkok. Overnachting in Royal Princess Lanluang.

Dag 3 - Ontdek het traditionele Thaise leven

Het beste van Bangkok per boot (o,l)
Na een vroeg ontbijt worden we om 07.00 uur opgehaald door de gids om naar Wat Po te gaan. Dit is één van de oudste en grootste tempel van Bangkok. De tempel is beroemd om de 43 meter lange liggende Boeddha.
Als het goed is komen we net op tijd om de monniken te horen zingen. We gaan door naar Zoom Muang, Bangkoks Stadspijler en bezoeken het beroemde Grand Palace. Zie hier de Tempel van de Smaragdgroene Boeddha (Wat Pra Kaew), de meest vereerde tempel in het Koninkrijk.
We genieten van een lunch in een restaurant aan de rivier. Na de lunch gaan we aan boord van een longtail boot. Met de boot verkennen we de klongs, een doolhof van kanalen en waterwegen van Bangkok. We zien het traditionele Thaise leven welke voor het grootste deel uit Bangkok is verdwenen. We sluiten de dag af met een bezoek aan Wat Arun, de Tempel van de Dageraat. De 82 meter hoge witgroene toren is volledig versierd met duizenden bloemmozaïeken van kleurrijk, oud en gebroken Chinees porselein. Overnachting in Royal Princess Lanluang.

Dag 4 - Ontmoet een traditionele Thaise Ajarn (meester)

Traditionele Thaise tatoeage (o)
Vandaag gaan we naar On Nut voor een authentieke kennismaking met de traditionele Thaise tatoeëringscultuur.
U bezoekt het huis en de studio van één van de gevestigde traditionele Thaise tatoeage-ajarn (meester). Deze zal ons de betekenis van de verschillende tatoeages en de reden achter hun symboliek uitleggen. U krijgt hier de kans om met behulp van de gids in contact te komen met de meester. De meester zal ons uitleggen hoe hij een ontwerp maakt door te bespreken wat een klant in het leven wil bereiken. We ontvangen een zegening van de meester (geen tatoeage) en als u wilt en er is tijd kunt u de tatoeage zelfs laten zetten. Dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van de meester. We keren terug naar het hotel waar de rest van de dag ter vrije besteding is. Overnachting in Royal Princess Lanluang

Dag 5 - Bezoek aan de indrukwekkende ruïnes van Wat Phananchoeng en Wat Yai Chai Mongkol

Bangkok - Ayutthaya (o,l)
Na het ontbijt checken we uit en gaan we met de gids naar Ayutthaya, de hoofdstad van Siam. In Siam kwamen vele Britse en Nederlandse handelscentra. De Britten en de Nederlanders hadden zich in de 17de eeuw gevestigd. De Europese ontdekkingsreizigers, handelaren en kooplieden werden echter het land uitgezet toen ze zich met de binnenlandse zaken van Siam gingen bemoeien. Het koninkrijk Birma (het huidige Myanmar) viel en veroverde Siam in 1767 waarnaar er een einde kwam aan de Ayutthaya’s. De rit naar Ayutthaya duurt ongeveer 3 uur. De stad staat vooral bekend om haar onderscheidende kunst en architectuur en gaat nog steeds voorop in zijn bloeiende artistieke gemeenschap in Thailand. Aangekomen in Ayutthaya bezoeken we eerst Wat Phananchoeng en daarna Wat Yai Chai Mongkol. Verder brengen we een bezoek aan enkele van de meest indrukwekkende ruïnes, zoals Wat Mahathat en Wat Sri Sanphet. We lunchen in een lokaal restaurant. Na de lunch rijden we naar ons hotel in Ayatthaya en heeft u de middag vrij te besteden. Overnachting in Krungsri River Hotel.

Dag 6 - We nemen de trein naar Phitsanulok

Ayutthaya - Sukhothai (o)
Vandaag laten we Ayutthaya achter ons. De buschauffeur brengt ons naar het treinstation van Ayutthaya waarna we met de trein naar Phitsanulok rijden. Vertrek uit Ayutthaya om 9:48 uur. Aankomst in Phitsanulok om 13:12 uur. Bij aankomst in Phitsanulok ontmoeten we onze buschauffeur en deze zal ons naar het hotel brengen. Na het inchecken heeft u de rest van de dag vrij. Overnachting in Le Charme Sukhothai Resort.

Dag 7 - Bezoek de ruïnes van het Sukhothai Koninkrijk

Sukhothai Historical Park met de fiets (o,l)
Na het ontbijt worden we opgehaald bij het hotel en worden we naar een klein dorpje aan de rand van Sukhothai, bekend als Ban Kheay, gebracht. Vanaf hier start onze fietstocht. We beginnen de fietstocht over een onverharde weg langs eindeloze rijstvelden. We fietsen richting Ramkhamhang National Park waar we een prachtig uitzicht hebben op de Kao Laung bergketen. Aangekomen bij de Southern Gate zullen we een aantal van de beroemde oude ruïnes van Sukhothai verkennen. Dit park herbergt ruïnes van de stad wat vroeger de hoofdstad was van het Sukhothai Koninkrijk. U zult zich verbazen over de prachtige boeddhistische en hindoeïstische architectuur die de stad te bieden heeft en zult worden blootgesteld aan de meest verbluffende vakmanschap van het land uit een periode die het Gouden Tijdperk wordt genoemd. Dit was van 1238 tot 1438. Het zal een culturele ervaring zijn, u zult meer te weten komen over de geschiedenis van Sukhothai en haar complexe architectuur maar ook over het boeddhisme in Thailand. Na een heerlijke lunch vervolgen we onze fietstocht langs kleine irrigatiekanalen die door de landelijke dorpen lopen. Nadat we de fietsen hebben ingeleverd worden we teruggebracht naar het hotel. Overnachting in Le Charme Sukhothai Resort.

Dag 8 - We wonen een zegenceremonie door een monnik bij

Sukhothai - Chiang Mai (o,l)
We hebben een vroeg ontbijt vandaag want rond 07.00 uur vertrekken we uit Sukhothai. We rijden in ongeveer 5 uur naar Lamphun. Lamphun is meer dan 1400 jaar geleden gesticht en is daarmee de oudste en langst bewoonde plaats van Thailand. De stad heeft daarmee een zeer rijke geschiedenis zoals een prachtige tempel en pagode die door de jaren heen bewaard zijn gebleven. We bezoeken Wat Chankok Chang en wonen hier de Zegenceremonie door een monnik bij. We rijden verder door Chiang Mai, ook wel de “charmant Rose of the North” genoemd, naar ons hotel. Overnachting in het Empress Hotel of het Amora Hotel in Chiang Mai.

Dag 9 - Samen met monniken mediteren

Chiang Mai meditatie (o,l,d)
We bezoeken vandaag de Wat Nantaram tempel onder begeleiding van een gids. De tempel ligt aan de zuidkant van Chiang Mai, net voorbij de gracht in de buurt van Wualai en Nanaram Roads. Het is een prachtige maar onbekende tempel. Lang geleden was de tempel een brandput voor de ambachtslieden die in de omliggende wijk woonden. Dit waren voornamelijk zilversmeden, metaalbewerkers – die klokken en Boeddha’s produceerden- en andere bekwame vaklieden. De stad Wat Nantaram is gebouwd in typische Birmese stijl met gevels, houtwerk en mooie glazen ramen. Een groot zittend Boeddha beeld verwelkomt de gasten. De tempel komt tot leven tijdens het jaarlijkse festival in de stad. Zowel de lokale bevolking als toeristen komen massaal naar dit festival toe. In de tempel zit ook nog een school gevestigd om ervoor te zorgen dat de traditie van het dorp wordt doorgegeven. Na het tempelbezoek lunchen we in een lokaal restaurant. Na de lunch gaan we verder naar Wat Srisuphan. De Wat Srisuphan is een zilveren tempel waar we monniken zullen ontmoeten. Wij zullen de middag deelnemen aan een programma waar we onder andere met een monnik kunnen praten.

Programma bij de monniken:
13.00 uur      Ontmoeting met monniken in de Wat Srisuphan tempel. Hier schrijven we ons in en krijgen we authentieke witte kleding welke de monniken ook dragen
14.00 uur      Inleiding tot het boeddhisme
15.00 uur      Vertrek naar het meditatiecentrum
16.00 uur      Meditatie praktijk
18.00 uur      Avondeten
19.00 uur      Avondprogramma met zang en meditatie oefeningen

Na deze indrukwekkende middag worden we teruggebracht naar ons hotel. Overnachting in het Empress Hotel of het Amora Hotel in Chiang Mai.

Dag 10 - Het meemaken van de ochtendgong

Chiang Mai meditatie (o,l)
We moeten vandaag vroeg op om op tijd bij de monniken te zijn voor de ochtendgang. Vandaag zullen we de hele dag als een monnik leven.

Programma bij de monniken:
05.00 uur      Ochtendgong
05.30 uur      Ochtendprogramma met zang en meditatie oefeningen
07.00 uur      Aalmoesoffer en ontbijt
08.30 uur      Discussie
10.00 uur      Pauze en meditatie beoefening
11.30 uur      Lunch
13.30 uur      Meditatie in de praktijk
15.00 uur      Groepsfoto en terug naar Wat Srisuphan

Praten wordt als een krachtige manier gezien om ervaringen te delen, intimiteit te creëren en een band tussen mensen op te bouwen. Velen vinden het moeilijk om over zijn of haar gevoelens te praten, vaak omdat we ons schamen voor wat we hebben meegemaakt. We zijn bang om andere mensen te vertellen wat we voelen of waar we mee worstelen. Vandaag deel je je verhaal met iemand. Daar is moed voor nodig maar we zijn allemaal mensen die acceptatie en begrip krijgen. Geen schaamte en angst. Na deze intensieve dag worden we teruggebracht naar ons hotel. Hier hebben we de rest van de middag ter vrije besteding. Overnachting in het Empress Hotel of het Amora Hotel in Chiang Mai.

Dag 11 - Bezoek aan de vrouwengevangenis

Wandelen door Chiang Mai (o,l)
Na het ontbijt gaan we te voet de charmante oude stad van Chiang Mai verkennen. Als eerste bezoeken we de Somphet Market, een dagelijkse markt waar ze verse groente, specerijen, vlees, vis en snoep verkopen. Vervolgens wandelen we naar Wat Chiang Man, de oudste tempel in Chiang Mai. Dit is een boeddhistische tempel, gebouwd in 1297 als eerste tempel van Chiang Mai op de plek die door koning Mengrai werd gebruikt als kamp tijdens de bouw van de nieuwe stad Chiang Mai. Hierna lopen we naar het Three Kings Monument. Hier leren we meer over de geschiedenis van de drie koningen, waarvan wordt aangenomen dat ze de grondleggers van Chiang Mai zijn. We bezoeken het nabijgelegen Lanna Folk Life Museum. Dit is een museum vol met tentoonstellingen over het leven, de geschiedenis en de cultuur van de Lanna-bevolking. Het gerenoveerde gebouw in witte koloniale stijl was ooit het gemeentelijke Hof van Chiang Mai. Sindsdien is het van binnen gerenoveerd om de schoonheid van het eeuwenoude noordelijke erfgoed te kunnen behouden.

We vervolgen onze reis naar de Women’s Prison Massaga Centre. Dit is een vrouwengevangenis in Chiang Mai waar u zich kunt laten masseren door gevangenen die binnen 6 maanden weer integreren in de maatschappij. De vrouwen worden opgeleid om een traditionele Thais massage te geven en dit is onderdeel van het re-integratieprogramma van de gevangenis. Geniet van een voetmassage van 30 minuten en leer het verhaal achter dit succesvolle programma kennen. We lopen door naar Wat Chedi Luang. Een pracht van een tempel welke aan het einde van de 14e eeuw werd gebouwd. We lunchen bij één van de omliggende restaurantjes. Erg populair is KIAT Ocha Khao Man Gai vanwege zijn smakelijke rijst met kip. Na de lunch wandelen we verder naar Wat Prasing. Hier bezoeken we een Boeddhistische school waar studenten voornamelijk boeddhisme bestuderen. Na dit bezoek vervolgen we onze weg terug naar het hotel. Overnachting in het Empress Hotel of het Amora Hotel in Chiang Mai.

Dag 12 - Bezoek aan het Chinese moslimgebied

Chiang Mai (o,l)
Ook vandaag gaan we Chiang Mai ontdekken, wel een ander deel van de stad maar even fascinerend. We bezoeken vele interessante en historisch belangrijke bezienswaardigheden.
We rijden naar het Wat Ket gebied waar onze wandeling begint. We stoppen bij de First Church of Chiang Mai, een christelijke kerk, gebouwd in 1968. We lopen door over de Charoenrat Road naar Wet Ket terwijl we langs vele prachtige oude winkelhuizen lopen. Aangekomen in Wat Ket bezoeken we het tempelmuseum. Hierna bezoeken we de Hedaytul Islam moskee, gelegen vlakbij de nachtbazaar van Chiang Mai. Dit is één van de grootste moskeeën en één van de zeven Chinese moskeeën in die Chiang Mai rijk is. Vervolgens steken we de Ping-rivier over via de Nakorn Ping-brug en komen we Warorot Market binnen. Deze staat ook wel bekend als Kad Luang met zijn kleurrijke bloemen, scherpe specerijen en vriendelijke drukte. Deze fantastische markt is een lust voor het oog en voor de maag. Hierna bezoeken we het Chinese heiligdom Ong Thao Kong en Kad Luang, de Chinatown van Chiang Mai.

We lopen door naar het Chinese moslimgebied van Ban Haw. Hier bezoeken we de Ban Haw moskee. Na dit bezoek is het tijd voor een lunch in een lokaal restaurant. Geniet bijvoorbeeld van een kom traditionele khao soi. Na de lunch gaan we terug naar het hotel. Overnachting in het Empress Hotel of het Amora Hotel in Chiang Mai.

Dag 13 - Breng optioneel een bezoek aan Karen Village (Longnecks)

Chiang Mai (o)
Vandaag is een vrije dag en kunt u geheel op eigen wijze invullen. De gids zal tips geven over eventuele excursie mogelijkheden. Overnachting in het Empress Hotel of het Amora Hotel in Chiang Mai.

Optionele excursie:
-  Kookcursus Chiang Mai € 55,- p.p. (minimaal 10 deelnemers)
-  Olifantenkamp en Karen Village (Longnecks) € 120,- p.p.

Kookcursus Chiang Mai inclusief lunch (l)
Rond 09.30 uur wordt u bij uw hotel opgehaald en vervolgens afgezet in een dorpje in de buurt van Chiang Mai. Het huis dat u gaat bezoeken is van de familie Raunkaew-Yanon, zij kwamen 150 jaar geleden op rug van een olifant aan in het dorpje. Deze familie is een echte Lanna-familie die de tradities van vele generaties voortzetten door hun huizen van teakhout te bouwen. Maar ook door de natuurlijke omgeving te behouden op een manier die nog zelden te zien is in Chiang Mai.

Bij deze familie zult u een kookcursus krijgen, maar niet zomaar een gemiddelde commerciële kookles. U komt meer te weten over de cultuur, de manier van leven en de architectuur van een traditioneel Thais huis en rijstschuur. De familie heeft een eigen boomgaard waar veel soorten fruit zoals banaan, mango en kokosnoot geoogst worden. Verder is de tuin gevuld met allerlei verschillende kruiden waarmee gekookt wordt. Tijdens de cursus zal de familie ook laten zien hoe ze een kleine bamboemand maken.

Tijdens de kookcursus worden er traditionele, huisgemaakte recepten gemaakt. Recepten met authentieke Noord-Thaise smaken die verschillen van de standaardgerechten die in commerciële kooklessen worden aangeboden. Alle ingrediënten zullen vers uit de tuin gehaald voor een zeer smaakvol recept. Het leukste van deze kookcursus is dat u echt de kans heeft om een echt Thais gezin te leren kennen, hun gast te zijn en samen met de familie te genieten van de zelf gekookte lunch. Rond 14.30 keert u weer terug naar het hotel.

Olifantenkamp en Karen Village (Longnecks) (l)
U wordt tussen 08.30 en 09.00 uur opgehaald bij het hotel en de gids zal u naar het Thai Elephant Care Center brengen. Bij aankomst in het Thai Elephant Care Center word u welkom geheten door de instructeurs. Zij zullen een briefing geven over het Thai Elephant Care Center en de details van het programma vertellen. Hierna krijgt u meer informatie over Aziatische olifanten en de veiligheid. Als eerst zult u de oudere olifanten bezoeken. Rond 10.00 uur is het tijd om de olifanten te voeden. U kunt dan kijken en leren hoe kruidballen voor olifanten gemaakt worden om ze vervolgens te voeren aan de olifanten. Rond 11:00 uur bezoeken we het olifantenkerkhof en de Spa & Baden op Maesa Stream waar olifanten in de modder kunnen rollen. Hierna nemen we afscheid van de olifanten en heeft u de gelegenheid om een mand bananen te doneren.

De lunch vindt plaats in een lokaal restaurant. Na de lunch rijdt u naar Baan Tong Luang in Mae Sa-vallei. Dit dorp is speciaal opgezet om de levensstijlen en culturen van vijf verschillende bergstamgroepen die in het noorden van Thailand verblijven weer te geven. Het dorp is dan ook opgedeeld in vijf zones, iedere groep heeft zijn eigen zone. De vijf bergstamgroepen in Baan Tong Lunang zijn: Akha, Lahu, Lisu, Karen en Padaung (Karen Long Neck). Ondanks dat deze groepen in dit dorp leven, zult u zien dat de meeste mannen in de stad Chiang Mai werken. Op de terugweg bezoekt u een orchideeënkwekerij voordat u terugkeert naar het hotel.
Overnachting in het Empress Hotel of het Amora Hotel in Chiang Mai.

Dag 14 - Terugvlucht naar Amsterdam

Chiang Mai – Bangkok - Amsterdam (o)
Vanmorgen vroeg haalt de chauffeur en de gids ons op, 3 uur voordat de vlucht vertrekt. We worden naar het vliegveld van Chiang Mai gebracht en nemen hier afscheid van de gids. De reis naar huis kan nu echt beginnen. We vliegen met Bangkok Airways, vlucht PG230, om 09.00 uur naar Bangkok. Aankomst op Bangkok om 10.25 uur. Vervolgens vliegen we met KLM, vlucht KL876, om 12.15 uur naar Amsterdam. Aankomst Amsterdam om 18:30 uur.
NB. Programma onder voorbehoud van wijzigingen. Accommodaties onder voorbehoud van beschikbaarheid.
Vlieg / busreis
· Reissom: vanaf € 2.285,-
· Intensiteit: comfortabel
· Vertrek: 12-03-2019 en 29-10-2019
Kaart Thailand
Deze reis wordt uitgevoerd met KLM in samenwerking met Bangkok Airways.

Vluchtduur:
Amsterdam - Bangkok; ca. 10.50 uur
Chiang Mai - Bangkok - Amsterdam; ca. 15.40 uur 

Vluchten:
12 maart 2019   KL875   Vertrek uit Amsterdam om 17:15 uur – Aankomst in Bangkok om 10:05 uur *
25 maart 2019   PG230  Vertrek uit Chiang Mai om 09:00 uur – Aankomst in Bangkok om 10:25 uur
25 maart 2019   KL876   Vertrek uit Bangkok om 12:15 uur – Aankomst in Amsterdam om 18:30 uur
* Aankomst volgende dag

29 oktober 2019       KL875   Vertrek uit Amsterdam om 17:15 uur – Aankomst in Bangkok om 10:05 uur *
11 november 2019   PG230  Vertrek uit Chiang Mai om 09:00 uur – Aankomst in Bangkok om 10:25 uur
11 november 2019   KL876   Vertrek uit Bangkok om 12:15 uur – Aankomst in Amsterdam om 18:30 uur
* Aankomst volgende dag


LET OP: bovenstaande gegevens zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. 
Vlieg / busreis
· Reissom: vanaf € 2.285,-
· Intensiteit: comfortabel
· Vertrek: 12-03-2019 en 29-10-2019
Kaart Thailand
Inbegrepen in de reissom:
·  Vlucht: Amsterdam – Bangkok - Chiang Mai – Bangkok - Amsterdam per KLM (in samenwerking met Bangkok Airways)
·  Luchthavenbelastingen en brandstoftoeslag € 244,- per 01-08-2018 *
·  12 overnachtingen in genoemde accommodaties of gelijkwaardig
·  Maaltijden: 12 x ontbijt, 9 x lunch en 1 x diner
·  Vervoer in een airconditioned (mini)bus met Engels sprekende chauffeur
·  Trein van Ayutthaya naar Phitsanulok
·  Boottochten zoals genoemd
·  Engels sprekende lokale gidsen gedurende de reis
·  Nederlands sprekende reisbegeleiding
·  Informatiebijeenkomst voorafgaande aan de reis
·  Alle entreegelden conform het programma

* Wordt op uiterlijk de 21ste dag voor vertrek verrekend tegen de dan geldende kosten.


Niet inbegrepen in de reissom:
·  Eventuele extra brandstoftoeslagen
·  Niet genoemde maaltijden en drankjes tijdens de maaltijden  
·  Fooiengeld ca. € 75,- p.p. (Fooi aan gids, chauffeur, hotels) excl. extra gidsen
·  Persoonlijke uitgaven
·  Reis- en annuleringsverzekering
·  Visumkosten Thailand € 80,- p.p.
·  Optionele excursie: Kookcursus Chiang Mai € 55,- p.p. (minimaal 10 deelnemers)
·  Optionele excursie: Olifantenkamp en Karin Village (Longnecks) €120,- p.p.
·  Bijdrage GGTO € 15,- per boeking
·  Bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
Vlieg / busreis
· Reissom: vanaf € 2.285,-
· Intensiteit: comfortabel
· Vertrek: 12-03-2019 en 29-10-2019
Kaart Thailand
Hieronder vind u een overzicht van de reisdata, prijzen, reisperiode en het reisnummer van de rondreis "Thailand  - 14 dagen. 

Reisperiode: 12/03/2019 – 25/03/2019
Reisnummer: THA-1203
De reissom bedraagt bij 10–18 deelnemers          € 2.350,- per persoon

Reisperiode: 29/10/2019 – 11/11/2019
Reisnummer: THA-2910
De reissom bedraagt bij 10–18 deelnemers          € 2.285,- per persoon

De toeslag voor een tweepersoonskamer voor alleengebruik bedraagt               € 475,- *

Minimum aantal deelnemers: 10     Maximum aantal deelnemers: 18


* Er zijn maximaal 4 tweepersoonskamers voor alleengebruik beschikbaar. Meer tweepersoonskamers voor alleengebruik zijn op aanvraag.
Vlieg / busreis
· Reissom: vanaf € 2.285,-
· Intensiteit: comfortabel
· Vertrek: 12-03-2019 en 29-10-2019
Kaart Thailand

Aanmeldingsformulier

Bedankt voor uw interesse in de groepsreis: "Thailand" van Makor Reizen. Wanneer u zich aan wilt melden voor deze reis, kunt u onderstaande gegevens invullen. Eén van onze reisspecialisten zal binnen twee werkdagen contact met u opnemen om uw reiswensen door te nemen.
* Verplichte velden

Aanhef*:                 Dhr.Mevr.

Voorletters*:             

Achternaam*:           

Adres*:                        Nummer*:      

Postcode*:                  Woonplaats*:

Telefoonnummer*:  

E-mail adres*:           

Geboortedatum*:    

Vlieg / busreis
· Reissom: vanaf € 2.285,-
· Intensiteit: comfortabel
· Vertrek: 12-03-2019 en 29-10-2019
Kaart Thailand
 • Bidden jonge monnik
  Doi Suthep, Chiang Mai
  Drijvende markt Bangkok
  Noord-Thailand
 • Monniken die bidden
  Sukhothai tempel, Thailand
  Landbouw in Thailand
  The white tempel in Chiang Rai

Anderen bekeken ook

Aanmelden nieuwsbrief
Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de belangrijkste reisinformatie en de mooiste reizen!

Volg ons: 
GGTOStichting Calamiteiteitenfonds
planebushomeenvelopefile-emptymagnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram