Het Corona virus 

Beste reiziger,

In maart werden we geconfronteerd met de corona pandemie. Wij en velen met ons dachten dat het virus in de zomermaanden wel zou verdwijnen. Helaas was de afname van het aantal besmettingen tijdelijk. Ook de opleving in de reisbranche was slechts van voorbijgaande aard. In de maanden juni, juli en augustus gingen een aantal landen weer open en waren reizigers weer welkom. Helaas zijn we inmiddels beland in een situatie waarbij het virus weer flink om zich heen grijpt. 

Door de toenemende verspreiding van het virus heeft onze regering maatregelen genomen die vergaande gevolgen hebben voor de reisindustrie. Reizen is hierdoor op dit moment vrijwel onmogelijk. Met betrekking tot de financiële situatie in de reisbranche kunnen we een gedeeltelijk beroep doen op de steunpakketten die door de overheid beschikbaar zijn gesteld. 


Wij zien er naar uit dat er op niet al te lange termijn weer onbezorgd gereisd kan worden en staan dan weer klaar voor u met onze diensten en service. 

Met vriendelijke groet, 
Het Makor Team. 


Aanmelden nieuwsbrief
Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de belangrijkste reisinformatie en de mooiste reizen!

GGTOStichting Calamiteiteitenfonds
homeenvelopemagnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
books on zlibrary