Binnen Mongolië

Door Makor Reizen l 17-01-2018

Altijd al een keer Binnen Mongolië willen ontdekken? Bij Makor Reizen kan dat. Lees snel verder en laat u inspireren!

Een bijzondere reis naar de autonome regio Binnen-Mongolië, gelegen in de Volksrepubliek China. Een gebied waar dus nog relatief weinig toeristen komen. Ontdek tijdens deze reis bijzondere bevolkingsgroepen en onverwachte bezienswaardigheden in het nog redelijk onontdekte deel van China. Uiteraard zullen we een bezoek brengen aan Lama Tempels, Pagodes en het mausoleum van Genghis Khan. Maar wist u dat hier ook moslimdorpen zijn? Daarom hebben we dan ook een ontmoeting met een Imam.

Piramides, woestijnen en kloosters

De piramides van Giza in Egypte zijn de bekendste piramiden ter wereld, maar de bijenkorfvormige piramides van West Xia met de keizerlijke graven van de leiders van de Westelijke Xia-dynastie zijn nóg interessanter. Archeologische vondsten wijzen op de aanwezigheid van Tibetaanse lama's. Een jeeptour door de Badain Jaran woestijn, de derde grootste woestijn van China, zult u nooit vergeten. Zeker wanneer u overnacht in een Mongools tentenkamp en dineert bij een veehouder. melbet Een bijzondere ervaring! Een ander hoogtepunt is het bezoek aan het Zhangye Danxia Nationaal Geologisch Park. كوتشينة اون لاين Deze staat vooral bekend om de zogenoemde regenboogbergen. Daarnaast brengen we een bezoek aan de Da Gongbei moskee van de Qadiriya broederschap. Ook bezoeken we het Labrang klooster. Dit klooster is één van de grootste Tibetaanse kloostercomplexen in China en zal daarom niet ontbreken.

Hoogtepunten

Chengdu / Hohhot / Baotou / Dongsheng / Xini / Yinchuan / Bayanhot / Alxa / Badain Jaran woestijn / Zhangye / Danxia Nationaal Geologisch Park / Mati Si /  Lanzhou / Linxia / Xiahe / Hezuo / Luqu / Langmusi / Zoige / Jiuzhaigou

Bijzondere bezoeken:  

Naast de al eerder aangegeven bezoeken zullen er nog een aantal bijzondere ontmoetingen en bezoeken plaatsvinden. Zo ontmoeten wij een Imam in een Moslimdorp, bewonderen wij rotstekeningen bij de Helan pas en bezoeken wij het Jiuzhai-vallei Nationaal Park. لعبة طاولة 31 على الانترنت Daarnaast gaan we naar de Wudang Tempel (Tibetaanse Tempel) en het Mati Si Horse Hoof Klooster. Ten slotte bezoeken we de mausoleum van Genghis Khan en maken wij een tocht in de hogesnelheidstrein. Kortom zeer diverse en indrukwekkende activiteiten.

Bent u geïnspireerd en zou u het liefst meteen in het vliegtuig stappen? Wilt u meer informatie over de reis naar Binnen Mongolië? Klik hier voor meer informatie. 

Meer verhalen van reizigers lezen? Kijk hier snel verder.

Sichuan provincieoude Tibetaanse vrouwDanxia National ParkBadain Jaran woestijnZhanghe National Park
Aanmelden nieuwsbrief
Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de belangrijkste reisinformatie en de mooiste reizen!

Volg ons: 
GGTOStichting Calamiteiteitenfonds
homeenvelopemagnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram